הנדסה קרבית!

• פותח הנושא dr
  • פורסם בתאריך

dr

New member
הנדסה קרבית!

הנדסה קרבית ראשונים תמיד!

gruzini

New member
לפחות עוד אחד מורעל על הנדסה

איזה מחזור אתה גבר?

אחוות לוחמים\ות - ד"א - נוודים

לא יודעת איזה מחזור אתה לכן לא שמעת את השיר שפלוגה שלנו המציאה עליכם, אתה מוזמן לשאול את גרוזיני - כי הוא שמע את השיר הזה טוב טוב במסע כומתה. נוב´ 01

gruzini

New member
יש קצת בעיה, אני לא זוכר בדיוק מה

היה איתי במסע כמותה די הייתי בערפול חושים ועד היום אין לי מושג איך סיימתי אותו

מסע כומתה - כמו כולנו...

אבל סיימנו כמו גדולים... בכל אופן הנה השיר: תג ירוק זה @#@4 אני צהוב בנשמה הנוודים הם מחבלים אני שונא את הגדודים עוד מעט היא הסתיימה (חחח היא כבר נגמרה!!!
) הטירונות המסריחה תודה רבה למפקדים ונתראה במילואים אז זהו ש...הטירונות כבר הסתיימה, ועכשיו המחזור מרץ 02 טוחן מאתמול טירונות בבסיס שהיינו פה, שיהיה להם בהצלחה, במיוחחחחדדדד ללוחמות!!!!!!!!!!

gruzini

New member
אבל לא שכחתי איך עיכבתן את כולם

הלכנו בקצב צב מסביבות הנחל, ואני מודה לכן!!!!!!

סליחה?! אנחנו לא היינו פלוגה ראשונה

יש לך טעות קטנה גדולה, אנחנו בכלל לא היינו הפלוגה שפתחה ראשונה בתנועה במסע - אלה היו 601, ורק אחריהם הפלוגה שלנו היתה (ובכלל המחלקה שלנו היתה באמצע הפלוגה מחלקה 1 היתה ראשונה 2 - אנחנו שניה, ו3 שלישית), אז זה לא אנחנו שעיכבנו את המסע ובטח שלא את הקצב... אלוהים, אני רק חושבת על לחזור יום ראשון לצבא, ועוד לעשות חג בצבא!

gruzini

New member
בואי לא נרחיב את הויכוח ../images/Emo8.gif

אתתם בטוח עושים את החג בצבא?

hfgh

New member
תגידו

אתם יכולים להרחיב קצת על הגדודים מה ההבדל ביניהם איזה גדודוים יש וגם על הטירונות והשירות? תודה

moran_szla

New member
כמה היה המסע כומתה??

יש לי ידידה שעכשיו הלכה לטירונות של אב"כ הרבה הרבה בהצלחה!!!!!!!! אז איך עכשיו, אחרי הטירונות?, מה הבנות עושות??

אוי, אני מתה לראות אותן כבר

אני מתה לראות את המחזור הזה - מרץ 02...בטח יצא לי לפגוש אותן באחד מימי ראשון ב... ד"א - מה השם של חברה שלך? אם את רוצה שהיא תדבר איתי אז תפני אלי - תכתבי לי הודעה במסרים האישיים, אני יכולה לספר לה המון. טל.

n123

New member
../images/Emo8.gif

אתם מורעלים על הנדסה (וגם צעירים)

למעלה