הנדסה קרבית

roniel

New member
הנדסה קרבית

מי שיכול לתת לי מידע על הנדסה קרבית אני אודה לו מאוד!! *איזה גדודים *פעילות *גיבושים *כמה זמן טירונות *דעות חיוביות או שליליות וכל מידע נוסף יתקבל בברכה בתודה רון בניטה. נ.ב:אם זה יותר נוח אפשר לשלוח מסר אישי או אי-מייל:[email protected]

JuveFan

New member
באופן כללי

אני אמנם לא בהנדסה קרבית, אבל זה מה שאני יודע. ישנם שלושה גדודים 601,603 ו-605, אב"כ, סיירת יעל ויחס"פ. שלושת הגדודים מבצעים פעולות בט"ש רגילות כמו כל גדוד חי"ר אחר (למרות שהם לא ממש חי"ר), אב"כ מתעסקים ב... אב"כ, סיירת יעל מתעסקת בדברים סודיים בהחלט ובעקרון אין להם הרבה קשר להנדסה, הם יחידה באמת מובחרת. יחס"פ זה ראשי תיבות של "יחידה לסילוק פצצות" והם מתעסקים ב... שוב צדקת, סילוק פצצות! יש גיבוש ליעל שהוא גיבוש קשה ביותר ואם אני לא טועה הוא מתקיים רק פעמיים בשנה. אני לא בטוח, אבל יכול להיות שיש גם גיבוש ליחס"פ. לגדודים ולאב"כ אין בעיה מיוחדת להגיע וגם לא צריך פרופיל גבוה במיוחד. טירונות של ארבעה חודשים בבהל"צ (בית הספר להנדסה צבאית) שנמצא בצוקי עובדה. בסוף הטירונות מקבלים הכשרת רובאי 04 ופלס 05 ואח"כ עוד ארבעה חודשים של אימון ששם לומדים מה שבעצם עושים בהנדסה קרבית, התעסקות בחומרי נפץ ושאר דברים נפיצים. לפי דעתי, לא שווה להגיע לגדודים של הנדסה. למה? לא ממש יודע. אם כבר הנדסה, אז משהו טוב כמו יעל או יחס"פ. זה בערך באופן כללי. אם יש פה מוהנדסים בפורום, הם בטח יפרטו לך יותר. בהצלחה!

erankr1

New member
שמעת על ביטחון שדה אולי?

קצת פחות פרטים אולי על יחידות של הצבא...בכל זאת אתה באינטרנט...

JuveFan

New member
../images/Emo70.gif

כן, שמעתי "אולי", אבל לא חשפתי פה דברים סודיים. מה שכתבתי אתה בקלות יכול למצוא בכל אתר צבאי באינטרנט. חוץ מזה, אוייבינו יודעים יותר ממה שאני ואתה יודעים ויותר ממה שאנחנו חושבים...

למעלה