כל האנשים הם ירוקים
בין אם הם בצבע ירוק ובין אם הם בצבע אחר שהחלטי לקרוא לו ירוק. " (מעבר למגבלות הרגילות שיש בחוק)" - לפי איזה חוק? לפי חוק שהיה לפני 250 שנה תאגיד לא היה יכול להתנהג כפי שהוא מתנהג היום (לדוגמא לעבור מתחום ייצור אחד לשני). "הסוציאליזם הוא בעקרון שיטה לחלוקת טובין על פי קריטריונים כפויים מלאכותית, ולא על פי התנהגות הדברים בשטח". - זה פשוט קשקוש. השוק הוא מוסד. המדינה היא מוסד. "התנהגות הדברים בשטח" היא לפי שני המוסדות האלו, שנה את המוסדות - וההתנהגות תשנה. אגב לפי ההגדרה הנ"ל המהפכה האמריקנית שיצאה נגד המרכנתליזם והתאגידים הבריטיים היא מהפכה "סוצליסטית?". כל מי שנלחם בהון הוא סוציאליסט. אחרת, למה הוא נלחם בהון? אנרכיסטים אינם סוצליסטים - גם לפי קפיטליסטים שמבינים מה ההבדל. אולי בלעדיים הייתי קובע שכל הקפיטליסטים מכלילים הכללות חסרות שחר. "מה שאני אומר זה שבאופן עקרוני סוציאליזם אמיתי יוביל למעשי זוועה, אפילו כנגד רצונם העקרוני של אלה שמצדדים בו." - שוב תלוי לפי איזו הגדרה, ההגדרה שלך לא מבוססת יותר מידי. עשי זועה של תאגידים: אין כאלה, ואת זה אני אומר - שים לב טוב - אחרי שבררתי מה הם "מעשי הזוועה" אליהם אתה מתכוון. - לפי זעתך זיהום , הרעבה, כליאה, ירי על אנשים, הרעבה, ועוד מרעין בישין תלויים רק בזהות של מי שעושה אותם - אם זה "החברה הטובים" אז אלו מעשי זוועה כשרים למהדרין כמובן.