נמנמ...
למד משהו=> לא ציטטתי? לא היה לי מה להגיד בנידון. ככה זה בויכוחים. אני לא אצטט למען הציטוט. " "הלפרין בורח מהכדור." היחיד שלקח את הכדור ברגעי הקלאץ'. אף אחד לא פתח לו. אף אחד לא הגיע לקבל את הכדור. הוא היה צריך לעשות הכל לבד. 1 מול 5 זה ממש קשה." היתה החלטה של שיבק אם לא שמת לב...שהלפרין יקבל את הכדור,זאת לא יוזמה של הלפרין...שים לב שלימונד כמעט ולא ריכז לעומת משחקים אחרים,וראינו מה קרה בהתאם כשהנבחרת רצה,או יותר נכון לא הצליחה לרוץ...לימונד זז הצידה כדי שהלפרין יקבל בטחון. ברגע שהגיעו לקלאץ' דהיינו מחצית שניה ולא מחצית ראשונה יא נעל

ולזריקות של שניה אחרונה נתנו את הכדור ללימונד. כמה קליעות עם הבזאזר היו ללימונד אתמול 3-4? וגם לימונד שיחק 1 מול 5 הרבה משחקים בנבחרת הזאת וזה לא הפריע לו. " להגיד שזו החלטה של שיבק זה לזרוק אחריות על מישהו אחר. מבלי שהלפרין ייקח את הכדור, הכדור לא יגיע אליו, גם אם בורא עולם מחליט כך. זריקות עם הבאזר... אולי בגלל שלימונד מקבל את הכדור 5-6 שניות לסוף ההתקפה, ופשוט מחזיק אותו עד הבאזר? זה שהסלים נכנסו לא הופך את הפעולה לטובה ונכונה. מקסימום הופך אותה לפעולה שנגמרה עם סל, ואני מקווה שאת יודע שיש הבדל. " "תסגור להלפרין את צד ימין ואין לו כדרור." גם במשחק הזה הוא עשה נקודות בצד שמאל. נכון, צד שמאל הוא החלש שלו, אבל ככה זה אצל 90% מהשחקנים. אה כן, ולהלפרין היו 3 איבודי כדור בכל המשחק. אז קצת קשה לאבד 3-4 כדורים במחצית הראשונה ככה." היו לו 3-4 איבודים כבר במחצית הראשונה... ועובדתית במחצית השניה הוא קלע סל שדה אחד,למה? כי למדו אותו ובין השאר סגרו לו את הימין. אגב ללימונד אין בעיה עם צד שמאל או ימין...אפילו לניב ברקוביץ' אין. " להלפרין היו 3 איבודי כדור בכל המשחק. זה לפי האתר הרשמי של פיב"א לאליפות העולם לנבחרות עתודה. אתה רוצה להתווכח איתם? זה למעשה אומר שאם באמת היו להלפרין 3-4 איבודים במחצית הראשונה, אז הלפרין לא איבד אף כדור אחד במחצית השנייה. די טוב בשביל מחצית עלובה, לא? בעיה של הלפרין, לדעתי, היתה שהוא לא נח. לא במשחק אתמול ולא במשחקים אחרים. שיבק לא נתן לו מנוחה גם כשנראה בבירור שהלפרין עייף. " "הלפרין צריך 2 חסימות לפחות כדי לעשות סל." הלפרין עשה יותר מסל אחד אחרי חסימה אחת או ללא חסימות. שוב, טעות. שוב...צפה במחצית השניה ותראה איזה מין חדירות לא יעילות יש לו... אין לו שמאל אז אחרי שהוא עובר את השחקן שלו אחרי החסימות הוא מרים את הכדור ומתחיל את הצעד וחצי כמעט מהשלשה. " ראיתי, ולא מסכים עדיין. "אתה שכחת עוד ציטוט שלי...הוא לא יודע לחדור,הוא פחדן ולא פיסי ובגלל זה עוצר באמצע ולא הולך עד הסוף וע"י כך סוחט עבירות,מעלה את אחוזי הקליעה שלו,ויותר מצבים לשחקנים הגבוהים מכדורים חוזרים." אתה בעצם משבח אותו. אתה אומר שיש לו אחוזים גבוהים. הוא יוצר מצבים לגבוהים וסוחט עבירות. מה רע? או שהוא עושה דברים טובים או רעים, התחל להחליט. " מצד שני... לא,אני לא משליך את ההפסד עליו אלא על שיבק,המשחק היה בידיים שלו. ואם להאשים שחקן אז קזרנובסקי אשם כמעט בכל המשחקים,כל שחקן שהוא שומר עליו אתה יודע שזה סל ב100 אחוז,בגלל זה לקחו 4 כמו יוניר והפכו אותו ל5 לא שיוניר לא שיחק מעולה,אבל הכדורים עברו אתמול מעל הראש של השחקנים. הלפרין שיחק מעולה יחסית למגבלות שלו,וקלע כמה שלשות גדולות,מצד שני גארד צריך לדעת גם לחדור,ואם לא לחדור אז לפחות לדעת להריץ מתפרצות ולשמור כמו שצריך. " מסכים איתך בדבריך לגבי יוניר וקזרנובסקי. הלפרין=> קלע שלשות כשאף אחד אחר לא העז לגעת בכדור. וכשלא קלע, הוא לפחות ניסה לעשות משהו כשאחרים ברחו. הוא חדר לסל כמה פעמים, הוא מסר טוב, ולגבי מתפרצות אני לא זוכר 100% אז לא אגיב בנושא.