הנבחרת הפסידה..

AGENT SHESH

New member
לא הייתי נסחף.

זאת נבחרת צעירה, ואין לשחקנים עדיין יכולות כמו בבוגרים, ואם שחקן נמצא בתקופה לא טובה (כמו יותם הלפרין באליפות הזאת) אז קשה לה להתגבר על זה.

יו איזה פאדיחה...

אני בצבא ולא הכי מעודכן.חשבתי שמדובר על הנבחרת הבוגרת,שעשתה משחקי הכנה וניצחה בכולם,ובטורניר עצמה מפסידים... טעות שלי

eari

New member
הלפרין..

דוקא במשחק הזה כיכב, עם 22 נק`..

AGENT SHESH

New member
צריך, ברור שצריך.

הבעיה היא אם אפשר או לא, וככל הנראה - אי אפשר, מר מזרחי לא יאפשר התחזקות כזאת ליריבה המושבעת שלו.

z dead

New member
מה צריך מה?

הוא אפס,היה אפס,ויהיה אפס... לימונד עולה עליו ב9 דרגות.

לזי

New member
אל תגזים!

הוא ולימונד אותו הדבר בערך רק שהוא לא נותנים לו במכבי למצות את מה שיש בו!

eari

New member
אל תגזים!

אין ספק שהלפרין טוב מלימונד בכמה דרגות, רק שהוא לא קיבל הזדמנות, אבל ברור שהוא שחקן מצוין שהייתי מאד רוצה לראות בהפועל.

חחחחחח לימונד יותר טוב מהלפרין...

על סמך מה אתה קובע את זה? בגלל שהוא שיחק במכבי? בגלל שיש לו יותר מעריצות? בגלל שהוא זכה באליפות אירופה פעמיים ברציפות (הודות ללגיון הזרים) בגלל שהוא מקבל 1.0001376 דקות בממוצע למשחק (שים לב טוב למספר).. על סמך מה בדיוק אתה קובע שהלפרין טוב יותר מלימונד?

לזי

New member
אף אחד לא אמר שהוא יותר טוב

אבל אתה רואה בנבחרת ששמה שניהם יכולים למצות את עצמם שהם בערך אותו הדבר

לזי

New member
לא בטוח

שהוא שחקן שמתאים להפועל כי יש לנו את לימונד והוא לא פחות טוב ממנו

AGENT SHESH

New member
הלפרין הרבה יותר טוב.

ללימונד יש יותר פוטנציאל, אבל כרגע הוא פחות טוב מהלפרין.

z dead

New member
במה הלפרין יותר טוב?

הלפרין לא יודע לחדור. תסגור להלפרין את צד ימין ואין לו כדרור. הלפרין לא מסוגל לעבור שחקנים באחד על אחד. הלפרין צריך 2 חסימות לפחות כדי לעשות סל. הלפרין בורח מהכדור. הלפרין חלש פיסית. הלפרין לא יודע לשמור. הלפרין לא יודע לרכז,עובדתית מי שמרכז לפניו זה לימונד ואפילו ליפשיץ. מצד שני: לימונד כן יודע לחדור. ללימונד יש שליטה אבסולוטית בשתי ידיים. לימונד השפיל בנתיים באחד על אחד את כל השומרים שלו באליפות הנוכחית. לימונד לא צריך חסימה בשבל לעשות סל. לימונד לא פוחד לקחת אחריות. לימונד אחד הגארדים הכי חזקים פיזית שראיתי. לימונד יודע לשמור. לימונד לא רכז אלא 2 אבל כשאין ברירה מסוגל גם לרכז.

TheOrion

New member
נו, כשטועים קל להגיד שטויות...

- הלפרין יודע לחדור, והוא עשה את זה ביורוליג כהיתה לו ההזדמנות. - הלפרין גם עבר שחקנים באחד על אחד, ויודע לעשות את זה כשהוא חודר לסל - הלפרין צריך חסימה אחת(כמו שנתנו לו באליפות אירופה האחרונה) כדי לעצור ולעלות לזריקה. - הלפרין היה מי שלקח את העניינים לידיים ברגעי הקלאצ', אז הוא בורח מהכדור?. - הלפרין יודע לרכז. הוא גם קולע וגם מוסר, מה רע? - הלפרין אכן חלש פיזית, אבל הוא מפצה על זה במהירות ובחוכמת משחק. - בהגנה יש לו בעיה קלה, אבל יש בנבחרת שומרים גרועים ממנו. - לא יודע אם אין לו כדרור כשאתה מונע את צד ימין, כי באליפות הזו הוא חדר יותר מפעם אחת דרך צד שמאל. כן כן, לטעות זה קל, להיות צודק זה הרבה יותר קשה
. למרות שבפורומים אחרים אתה עושה עבודה טובה P:

z dead

New member
כש"אוהד" מכבי מבקר

את ההבחנה שלי בקשר לכדורסל זה אומר שאין לי מה לדאוג :)

TheOrion

New member
למה לדאוג?

דבר אחד אני אבקש ממך, הורד את המרכאות. בכל השאר, תהנה P:.

למעלה