פרק אחרון, פרק 9: היצור והשמדתו
הדבר יצא מננסי וקיבל צורה. ננסי הייתה כל כך חלשה, והתעלפה, והפסיקה לנשום, אבל אף אחד לא שם לב. קן: ***************************************************** ורמון: קן!! גם עם תקלל זה לא יעזור!! קן: ורמון!! אתה ידוע מה לעשות!! כל הדיג´ימונים דיג´י גדלו היצור: האהאהאהא!! אף דיג´ימון קטן וחלש לא יכול לעצור אותי!! תודה רבה לה, אני עכשיו חזק מתמיד!!!! הוא הרים את ננסי המעולפת, ונשך לה את היד, והמון שם יצא מידה של ננסי. בנתיים מאט היה מאחורי כולם וצייר את שמה של ננסי על החול. מאט: עזוב אותה.... יצור: מה אמר? מאט: עזוב אותה!! יצור: תן לי סיבה!! מאט: כי... כי אני אוהב אותה!! וככה גם כולם, ולא היינו רוצים לאבד אותה! יא ** ****!! ג´ו: מאט... לא היית צרטיך לקלל אותו... הוא זרק את ננסי לתוך ידיו של מאט. ומאט שם לב שהיא לא נושמת ושכל ידה היית מכוסה בדם. מאט: מה עשית לה?! מה עשית לה?!?!?!? הוא התעצבן ואז קפץ על היצור כמו חתול וניסה לשבור לו כמה עצומות. הוא נשך ועיקם לו את היד, ואז היצור דחף אותו הרחק מימנו, והסתכל עליו כאילו הוא משוגע. מאט חטף מכה רצינית מהעץ שפגע בו. ואז חזר להתקפה. קאבוטרימון: לא אנחנו אמורים לתקוף אותו? איזי: תן לו לנסות... מסכן, הלא חברה שלו נפגעה... קן: קדימה מאט!! תן לו בב****!! הוא צרח את זה (מזל שיש צנזורות...) וגם תקף את היצור. קן תקף אותו עם הדבר הכי כואב שיש לו, הרגליים... הוא הכאיב לו מאוד. והיצור כאילו זה לא קרה, דחף אותם., הפעם מאט לא התאושש מהעץ ההוא, רק קן התאושש, והדיג´ימונים הצתרפו עליו. טי ג´יי: קדימה!! חבר´ה!! תכסחו לו ת´צורה!! טי קיי: מאט? טי קיי דאג מאוד למאט, כי הוא לא התעורר. וסורה לננסי. סורה: ננסי? אני מצתערת... מאוד מאוד... לא הייתי צריכה להרביץ לך... יצור: רדו מימני!!! כולם חשבו דברים ממש חשובים להם. כמו שוימון חשב על שוקולד, וגם ארמדילומון, גאבומון חשב על שרה מישל גלר, וטוב הבנתם ת´רעיון... לא? ואז היצור פשוט קטן וקטן... מאט עדין לא התעורר וננסי עדין לא נשמה. עד שכולם כבר יצאו מההלם שהיצור סוף סוף הושמד, הם נכנסו להלם בגלל שראו את סורה וקן ניסו להעיר את ננסי, ואז טי קיי וקארי ניסו להעיר את מאט. אף אחד לא זז חוץ מהארבע. טאי: אז... זהו? קן: לא!! זה לא זהו!! שאפילו לא תחשוב שזה זהו!! יצור: אתה צודק!!!!!!!!! ננסי: מה? היא סוף סוף התעוררה, והייתה מוכנה להלחם נגד היצור.. גאטומון: ננסי!! משוגעת!! את לא יכולה לעשות את זה!! את עדין לא בריאה!! ננסי: זה משהו שאני צריכה לעשות!! היא קפצה על היצור והתחילה לשרוט ולהרביץ לו ממש חזק. הוא זרק אותה כמה פעמים על העץ, אבל היא המשיכה להלחם נגדו. מה שנתן לה כוח זה מה שבעצם היה כל כך חשוב לה; ההורים שלה, החאםים והאחיות שלה, החברים שלה, והכי חשוב הדיג´ימונית. היא חשבה על מאט לשניה ועצרה לשניה, אבל היא לא הייתה צריכה לעשות את זה, כי היצור דחף אותה הכי חזק על העץ, והיא התעלפה ושוב הפסיקרה לנשום. ==================================================== בבית החולים של שינזוקו. מאט היה על המיטה, קצת בהרדמה בגלל הכדורים. הוא התעורר יומים אחרי שהובא לבית חולים. אבל שבר את היד ואת הרגל, ופתח קצת את המצח. ננסי לעומת זאת, הייתה מכוברת למכשירים. והיו מאכילים אותה דרך איזה צינור. היא פתחה את השפה, היה לה פצע קטן ליד השפה, והיא שברה חתיכה קטנה מהשן, ועוד סריטות. וכמה (הרבה) שבירות. עברו כמה חודשים, ומאט כבר החלים כמעט לגמרי. אבל ננסי עדין הייתה מחוברת להכל. הרופאים כבר איבדו תקווה אבל חשבו שכדי שכדי לחכות טיפה. יום אחד היא קמה. משפחתה של ננסי הייתה תמיד לידה, אבא שלה לא התגלח, אמא שלה הייתה תמיד על קפה, האחים והאחיות שלה תמיד התרוצצו בכל מקום כי לא יכלו לשבת. וקן תמיד היה לידה ודיבר אליה, בתקווה שהיא שומעת, וכך גם פיית´מון וורמון. מאט: היא התעוררה? קן: כן... סוף סוף... אתה מאמין? 5 וחצי חודשים... וסוף סוף! ננסי: ק... סורה: ששש... אל תדברי, תשמרי את כוחך למאוחר יותר... טוב? ככה עברו עוד 9 חודשים. מאט החלים לגמרי. ננסי עדין הייתה עם שן שבורה, וכמה צלקות, וחזרה לתפקוד מלא. באותו יום הם שיחקו כדורגל, הדיג´ימונים נגד בני האדם. הדיג´ימונים נצחו... בשקיעה גאבומון לקח את פיית´מון קצת רחוק מכל השאר. גאבומון: פיית´... אני כבר חיבבתי אותך המון זמן. ועכשיו אני או... פיית´מון: מה אתה או? אולוגרמה? אוכל? אורנה דץ? גאבומון: חיחיח, לא אני לא אורנה דץ, אני אוהב אותך... פיית´מון: אוי גאבו... ואז הם התנשקו...
. =================================== מאט ניגש לננסי אחרי משחקון קטן של בייסבול ?(גאבומון ופיית´מון עדין התנשקו את הנשיקה הראשונה) ונתן לה תמונה קטנה של אס קלאב 7. מאט: אני יודע את אוהבת את הלהקה הזאת... אז מצאתי תמונה יפה, והחלטתי לתת לך.. ננסי: תודה מאט... אה, לפני שאני אשכח... הנה משהו קטן... ננסי נתנה לו תמונה, שלו יחד עם הדמויות של סאות´פארק. מאט: אוי ננסי... את יודעת? הרבה זמן רציתי להגיד לך שאת חשובה לי מאוד מאוד... עוד יותר מטימי... כן... וככה זה הרבה זמן... אני אהבתי אותך עוד מאז שהיינו ילדים בכיתה בכיתה ז´... אני אוהב אותך גם בגלל היופי... אבל הכי חושב בשבילי זה האישיות, ואת ענית לי על הציפיות שאני תמיד מצפה מחברה: חצופה למורים, ואוהב ספורט. אני יודע שזה נשמע קיצ´י אבל כתבתי לך שיר: השמיים הם תכלת, ולפעמים סגול, כשאני לא איתך, אני מרגיש כאילו נפל עלי הכל, אבל כשאת איתי אני מרגיש שהכל נפלא, כי אני אוהב אותך ואני מתכוון לזה מילה במילה... ננסי: אוי מאט!! היא נשקה אותו, היא הרגישה את השפתיים שלו, והוא את שלה. כולם הסתכלו עליהם בשקט. ואז הם עשו רקולות כמו ´כל הכבוד´ ´סוף סוף´ ו´או או או´!! אז אחרי חודש, כולם כבר היו מחולקים לזוגות, וגם הדיג´ימונים... דייויס עם מימי, קודי עם ג´ון, טאי עם סורה, מאט עם ננסי, טי קיי עם קארי, איזי עם יולי, ג´ו עם טי ג´יי. וקן עם פיי. והדיג´ימונים היו גם בזוגות (אין קשר שהם אוהבים את הדיג´ימון של אותו שותף... זה פשוט יצא ככה.. רק להוקמון לא היה זוג כי הוא בן... וגם לא לאגומון, אז הם פגשו שתי גאצומוניות, ויתאהבו...) אני עדין תוהה מה קרה ליצור ההוא... האם הוא מושמד? חי? איפה הוא נמצא? ולמה הוא בחר בי? טוב את זה כולם יודעים... כבר עברה שנה מאז התקרית עם היצור, ולפני הדבר עם מאט וגאבומון. מאז אנחנו היינו זוגות. קן ופיי אף פעם לא רבו. אני ומאט כל הזמן קיללנו ואחרי שניה התנשקנו. טאי ויולי תמיד אכלו (לא שזה רע), ג´ו וטי ג´יי תמיד רואים יחד סרטים. אז בקיצור כולם היו מאושרים. האם זה ימשך? אני מקווה.... זהו... נגמר...