הנה המשך פרק 5: זהותה של השליטה
אנדי: בואו צריך ללכת סנדי: אמרת את זה... טוב, אז הם הולכים להם במדבר, והחברים החדשים היו צריכים ללכת. אז כולם המשיכו המשיכו... ואז הם נפלו, כאילו משום מקום היה בור, והם לא הספיקו לעצור והם נפלו... ================================================================== השליטה: הי!! את קומי!! סורה התעוררה בחדר חשוך וריק. קשורה לקיר עם שלשלאות עבות וכבדות, ופיה היה חסום. שליטה: חחח, את לא מצליחה לדבר הא? סורה ניסה (בלי הצלחה) להשתחרר אבל זה היה יותר מדי בשבילה, ואז היא שמה לב את ביאומון לא איתה. שליטה: לא... את לא תוכלי לקרוא לדיג´ימונית שלך לעזרה... ממש לא... השליטה התחילה לצלוע לכיוון הדלת, סורה שמה לב לכך, היא ניסתה לדבר אבל מה מה שיצא זה קולות, וזה רק בקושי. השליטה חזרה בצליעה מהירה, ומיהרה שלחרר את פיה של סורה כדי לשמוע מה שהיא אומרת סורה: אני ידועת מי את!! ידעתי שהמבט הזה מזכיר לי משיהו... ידעתי!! שליטה: תסתמי!! השליטה הצליפה בסורה עם השוט, אבל הוא לא פגע בה, ואז היא החזירה את המחסום לפיה של סורה ויצאה מהחדר בטריקה ובצליעה. סורה: ´אוי ננסי... מה עשו לך?...´ ===================================================== קן: אוו!! כואב לי הראש.. דייויס: גם לי... מאט: שיט!!!!!!!!!!!!! הם היו, כל אחד בצוק אחר, על מוקד, רטובים לגמרי בנפט ומסביבם קש והרבה נפט., והדיג´ימונים במקום אחר. יולי: למה אני מסריחה מנפט? טאי: בגלל שאת מלאה בנפט!!!!!!! פיית´מון: אני מצתערת!!!!! אני ממש מצתערת!! פיית´מון החזיקה פליד בוער ביד, והתחילה לבכות... פיי: פיית´מון!! את ממש לא צריכה לעשות את זה!! פיית´מון: אבל... ננסי אמרה לי!! כולם: ננסי?!?!?!? פיית´מון: אופס... פיית´מון ברחה עם הלפיד ואז הדיג´ימונים הגיעו, (לא יועים מאיפה) ושיחררו אותם. ננסי: אה!! הצלחתם לברוח... עלובים קן: ננסי!! את ממש לא חייבת לעשות את זה!! ננסי: מאיפה אתה יודע?!??!?!?!!? ביאומון: איפה סורה?!? ננסי: מוחזקת גאטומון: שחררי אותה!! ננסי: לא רוצה!! פיית´מון: ננסי בבקשה... ננסי: תסתמי!!! ננסי הצליפה בפיית´מון עם שוט קן: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!! אני לא מאמין שזה הגיע למצב כזה!!! אני לא מאמין!! ננסי!! פיי בנתיים התחילה לטפס על הצוק שננסי עמדה בו, וגרמה לה ליפול. דייויס: קן!! מה קרה? אה נכון... היא קייזרית... ננסי: נכון, אני קייזרית... אני מסירה את הכובע פיית´מון: בבקשה!! ננסי!! בנתיים, בין כל השיחה הזאת, ביאומון הלכה לטירה, וחיפסה את סורה =========================================== ביאומון: סורה!! איפה את?! סורה!! ביאומון המשיכה לחפש בכל חדר שרק ראתה. ואז נכנסה נואשת לחדר האחרון בקומה האחרונה והכי גובהה, ומצאה את סורה כבולה ובוכה, וכבר נואשת להשתחרר ביאומון: סורה!!! היא שחררה את חברתה הבוכה. סורה: או ביאומון! זה נורא... ננסי היא השליטה!! ביאומון: אני ידועת.. את בסדר? סורה: אני כן... ואת? ביאומון: כן.. השתיים התחבקו, וסורה המשיכה לבכות. כולם חזרו אחד לשני. וכולם הלכו הביתה ======================================================== אמא של קן: אוי קן, חזרת, אתה ידוע איפה ננסי? היא לא חזרה אחרי תחרות הרצה, וחשבתי שהיא איתך קן: לא.... סורי... היא בטח הלכה לאיזה סרט ואז היא תיקנה כמה דיסקים. אבל הוא ידע שאולי היא נשארה מאחורה, בעולם הדיגיטלי, עם ההפסד שלה... ====================================================== מה יהיה עכשיו? למה ננסי קשרה את סורה הרחק מכולם? ועוד שאלות עד הפרק הבא, חכו לפרק 6