הנבג והשליט החדש

niiko

New member
הנבג והשליט החדש

דמויות+זוגות: דייויס+מימי, קודי+ג´ון, טאי+סורה, מאט+ננסי (אני), טי קיי+קארי, איזי+יולי, ג´ו+טי ג´יי, קן+פיי שינוי: ג´ון, ננסי, טי ג´יי ופיי, כן היו דיג´יגורליות, וכולם הם בני 16 היום, וכולם הם מהעונה1 _____________________________________________________________________ זה התחיל שנתיים אחרי העיינין של מאלו מיוטיסמון. הם נפגשו על יד העץ האהוב עליהם. אתם בטח שואלים: מה היה חדש? טוב ההורים של מאט וטי קיי חזרו להיות ביחד, ויש להם ילדה קטנה בשם קיילי. קן וננסי חאים תאומים. כולם הגיעו למפגש חוץ מננסי. פיי: הי קן, איפה ננסי? קן: אני לא מצליח להעיר אותה... ורמון: נכון, הוא כמעט הפיל אותה מהמיטה _____________________________________________________________________ יש לי המשך... אין לי איך להמשיך, מישהו רוצה להמשיך? בבקשה? כי את הקודם לא המשכתם, וזה היה קשה לכתוב את זה... אז מי רוצה להמשיך?

niiko

New member
פרק1: וככה מתחילים הסיפור האמיתי

זה קרה ביום חורפי אחד, ננסי ישבה מול המחשב וקן שמע מוזיקה, ורמון ראה ספר תצלומים ופיית´מון (הדיג´ימונית של של ננסי) ישנה. ירד גשם בחוץ. קן: ננסי? את בסדר? לפני כמה ימים, לננסי היה חבר וקראו לו רוד. אבל רוד כבר לא מצא משהו בננסי כי היא לא הייתה מוכנה להיות איתו במיטה. כל מה שניסתה לעשות זה להיות אחראית לשם שינוי. אבל הוא המשיך לרצות, וכפה את עצמו עליה, היא הצליחה להתחמק ברגע האחרון. ננסי: כן. עזוב אותי... מאז היא הייתה ממוררת מאוד מאוד, ותמיד הייתה מכונסת בעצמה, ולא צחקה\בכתה\חייכה או כל דבר אחר, ובעייניה לא היה שום רגש, ריק. כבר לא היו את אותן עיינים חומות צוחקות שתמיד בכל מצב היו מראות משהו שנון או ציני. כלום. וקן דאג מאוד. אבל הוא לא חשב שזה יגיע למצב כזה. לא, הוא לא ידע. הוא חשב... יותר נכון קייוה שזה יעבור לה, והפצע יגליד. אבל היא עדין נראה אטומה. ללא כל רגש. קן: ננסי... תראי... את בטח חושבת שאני אומר לך את זה בכלל שאני אחיך, אבל זה לא ככה, אני אומר לך את זה בגלל שאני חושב את זה; את צריכה להתגבר עליו. אני יודע שזה קשה לשכוח דבר כזה, אבל זאת לא סיבה להיות ככה. דבר הרבה זמן לא חייכת ולא צחקת, זה לא טוב. משהו קרה, נכון, אבל את צריכה להתגבר על זה... כואב לאמא ולאבא לראות אותך ככה... בבקשה... אבל היא לא הקשיבה. היא רק עשתה משהו במחשב והתרקזה בו. ורמון: קן, אתה בטוח שהיא בסדר? קן: עכשיו היא אולי שבורה. אבל אני מקווה שתתגבר ותמשיך הלאה... אבל כמה שהוא טעה... ===================================================================== מה יהיה עכשיו? מה ננסי מתכננת במחשב? האם היא תתגבר על זה? ===================================================================== מישהו יכול להמשיך?

niiko

New member
פרק 2: תכירו- שליטת הדיג´ימונים

לאחר יומים מאז ה"שיחה" בן קן וננסי, הדיג´יגורלים הכל לעולם הדיגיטלי, כולם חוץ מננסי.. היא טענה שהיא חולה טאי: הי, אגומון וטנטומון עשו ביקור קצר בעולם הדיגיטלי, והנה החדשות אגומון: זה לא טוב חברים... טנטומון: יש משהו חדש שמאיים על ארץ דיג´ימון, וזה לא הנזלת של יולי יולי: הי!!
סורה: מה קרה? טנטומון: אנחנו חוששים ש- אגומון: שזה אדון אופל כולם היו בהלם. סורה הסתכלה על טאי בפחד. מימי: זה אומר שצריך להלחם שוב? פאלמון: לא... בבקשה לא... דייויס: ואני חשבתי שזה ישאר נורמלי טי קיי: כמה נורמלי שזה יכול להיות... וי מון: אז אנחנו יודעים מה אנחנו עושים? כולם בלי התלהבות: נלחמים.. מאט: בעעעע <<עושה קולות הקאה, אבל הוא לא מקיא באמת>> כולם התחילו ללכת לאן שאגומון וטנטומון הובילו אותם, ואז הם גיעו להר. ושם היה דיג´ימון גדול. ג´ו: זה מונוכרומון, כברכ נפגשנו בו בעבר... גוממון: הי מונוכרומון!! מונוכרמון רק נהם והלך קארי: הוא לפחות היה יכול להגיד שלום... קודי: לא נורא... בואו נמ- אבל משהו קטע את קודי, יותר נכון מישהו. עוד יותר נכון מישהי... ???: מי אתם?! איזי: יותר נכון מי את? ???: צאו מהשטח שלי!! וזה אומר צאו מהעולם הדיגיטלי!! פולשים!! קן: אוי לא!! אוי לא!! שיט!! קיבינימט!! ???: נכון, אתה בטח יודע מה אני אעשה לכם עם לא תצאו... ורמון: בואו נלך!! חבר´ה מהר!!! וכולם ידעו שורמון לא צוחק, אז הם הקשיבו לו וחזרו לעולם האמיתי... דייויס: מה זה היה?! ורמון: זה לא היה אדון אופל, אפילו לא גברת אופל... זה עוד שליט דיג´ימון... הוקמון: אבל מי ירצה להיות שליט, הרי הוא, סליחה, היא תפסיד ארמדילמון: זה לא טוב... ממש לא טוב... קודי: נכון, שמנו לב... ===================================================================== מי היה שליט האופל החדש? למה יש בכלל עוד שליט??!?!?! כל זאת בפרק הבא... ===================================================================== מישהו יכול להמשיך?

niiko

New member
נווווווווו? איפה אתם?!?!?!?!?!?

למה אתם לא מגיבים\ממשיכים? לפחות תגיבו

niiko

New member
פרק 3: הירהורים ודברים אחרים

טאי חזר הביתה מהורהר מאוד. ´מי השליטה החדשה? מה היא רוצה?´ השאלות רדפו את ראשו. אבל הוא לא שם לב והנתקל במישהי. "שים לב לאן שאתה הולך!!" צעקה הילדה. שהילדה הייתה ננסי. "סליחה סליחה..." אמר טאי והסתכל אל תוך עיניה של ננסי, כמובן שהיו ריקות מרגש, רק שחור כיסה את הכל... "ננסי את בסדר?" שאל טאי בדאגה. אבל היא רק המשיכה בדרכה שלה, ולא שמה קצוץ על טאי. אחר הצהריים, כולם (חוץ מננסי שהלכה לשיעור מדיטציה, אל תשאלו) הכל לעולם הדיגיטלי. גאבומון: טוב, היום אני עשיתי סיבוב ושוב, הילדה השליטה הייתה ועשתה המון דברים מטורפים... ===================================================================== טוב אין לי כל כך המשך... אני אמשיך שיהיה לי רעיון... או שמישהו אחר יכול להמשיך... אני טובה מאוד בפיקים... אז מי יכול?

נייקו...

זה פיק ממש יפה אבל לא נראה לי שאני יכולה להמשיך אותו מצטערת...אבל תמשיכי אותו את טוב...

niiko

New member
תודה על התמיכה

ועם את מכירה מישהו שיכול להמשיך, את יכולה בבקשה לבקש מימנו שימשיך? כי אין לי יותר רעיונות

niiko

New member
הנה ההמשך, מה אתם אומרים?

טוב המשך פרק3: הירהורים ודברים אחרים אז הגיעה השליטה. ???: אני רואה שחזרתם... לוזרים... קן: תסתמי ת*** שלך!! כולם: קן!!!! פיי: מאיפה אתה לומד את המילים האלה?! אתה מנשק את אמא שלך עם הפה הזה?!?!?!? קן: למדתי את זה מסאות´פארק, ומננסי, ואני מנשק את אמא שלי עם שפתיים תותבות... ???: טיפשים!! חיילים! תתקיפו!! ואז יצאו שורה של דיג´ימוני אש דייויס: זה מראמון, כמה פעמים כבר פגשנו אותו?! ???: מטומטמים אתם ל- מימי: אולי תפסיקי לקלל אותנו?! פאטמון: טי קיי, תראה!!! פאטמון מצביע על נקודה שחורה ונוצצת שהייתה על המרמונים טי קיי: אוי לא!! דייויס!! טי קיי רץ לדייוייס, שהיה רחוק מימני, אבל מרמון אחד תפס אותו ועילף אותו. קארי: טי קיי!! פאטמון: עכשיו אני לא יכול לדיג´יגדול!! ואז מראמון ההוא שהימם את טי קיי תפס את פאטמון והימם גם אותו. מאט: יא %$&$#%*^&$#^*&*%#@ תחזירי את החברים שלנו!! ל"שליטה" היה נמאס מהצעקות של מאט, וציוותה על מרמון אחר לקחת אותו, ואז הם לקחו גם את קן ונעלמו. פיי: לא!! ורמון: קן? איפה אתה? גאבומון: מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאט!!!! =============================== הטירת השליטה שהייתה איפה שוא בעולם הדיגיטלי, טי קיי פאטמון מאט וקן התעוררו מהעילפון שהיו בו ???: שלום לכם, איך הייתה שנת היופי שלכן בנות? טי קיי: מי את?! מאט ניסה ללכת אבל שם לב שהיה קבול בשלשלאות עבות וחזקות מברזל כבד. וככה גם האחרים. קן: תשחררי אותנו! ???: נראה לך? מה אני מטומטמת? מאט: כן... ??: לא ציוויתי עליך לענות!! היא צעקה את זה ונתנה למאט סטירה. פאטמון ניסה להשתחרר אבל בלי הצלחה. פאטמון: את נואשת... ???: מה זאת אומרת?!?! פאטמון: את צריכה שקשור אותנו כדי שהחטיף לנו... את לא יותר טובה מהאחרים שנלחמנו בהם, בעצם, את הגעת לדרגה חדשה של שפל והשפלה... ???: תסתום!! השליטה כיסתה את אוזניה למשמע דבריו של פאטמון קן: את חלשה... ואז מהצללים הארוכים שהיו לאורך כל המשך הדרך, יצא דיג´ימון קטן ואפרפר היצור: זה מוכן מלכתי... והלך היצור. כולם תהו למה הוא התכוון ================================ ורמון: קקקקקקקקקקקקקן!! זה לא מצחיק!! צא משם!! גאבומון: מאט!! בבקשה!! זה כבר לא מצחיק!! כולם קראו קריאות נואשות בניסיון למצוא את חיבריהם האבודים. ------------------------------------------------------- מה יהיה עכשיו? האם הם יצאו מזה? מה המכונה ההיא? תחכו לפרק הבא...

niiko

New member
נראה לך לשלא עשיתי מחקרים?

ואני לא יודעת איך קוראים לאמא של מאט? ואני יודעת המון סיפורים על מאט והמשפחה שלו, עשיתי המון מחקרים

niiko

New member
אני יודעת... זה למה שאני חולה רק

כשיש לימודים

למעלה