כל הפוגרומיסטים עשו זאת משנאה טהורה ואכזריות, לאף אחד מעולם לא הייתה סיבה אמיתית לשנוא יהודים עד כדי ביצוע פוגרומים ומעשי טבח.הנאצים היו ונשארו אותם נאצים, גם אם בעבר הם היו ימנים והיום הם שמאלנים ומוסלמים רדיקלים
בימים אלה ממש אנחנו עדים לעליית הנאצים בעולם שוב. ומי שלא רואה את זה או מתכחש לזה הוא אידיוט חסר מוח שמגיע לו כל מה שיקרה לו.
הכל נבע ונובע משטיפות מוח מפגרות ומרושעות נגד היהודים, בעבר מהימין הקיצוני, ובימינו מהשמאל שחבר בפיגורו ועיוורונו לאיסלאם הרדיקלי הנאצי. מספיק לצפות בסרט "הנחשול" שכל תלמיד בי"ס חייב לראות כדי להיזהר משטיפות מוח מהסוג המסוכן הזה שיהפוך אותו לאחד מהעדר העיוור בכדי להבין באיזו קלות אפשר לשטוף מוחות של אנשים נורמטיביים ולהפוך אותם לעדר של זומבים מפגרים בורים שטופי מוח וצמאי דם שתומכים במחבלים או בנאצים. ויש גם לא מעט דוגמאות פה בפורום.כל הפוגרומיסטים עשו זאת משנאה טהורה ואכזריות, לאף אחד מעולם לא הייתה סיבה אמיתית לשנוא יהודים עד כדי ביצוע פוגרומים ומעשי טבח.
הנאצים היו ונשארו אותם נאצים, גם אם בעבר הם היו ימנים והיום הם שמאלנים ומוסלמים רדיקלים
בימים אלה ממש אנחנו עדים לעליית הנאצים בעולם שוב. ומי שלא רואה את זה או מתכחש לזה הוא אידיוט חסר מוח שמגיע לו כל מה שיקרה לו.
גם הבורים היו ונשארו אותם הבורים.הנאצים היו ונשארו אותם נאצים, גם אם בעבר הם היו ימנים והיום הם שמאלנים ומוסלמים רדיקלים
גם הבורים היו ונשארו אותם הבורים.
אתה אחד מהםגם הבורים היו ונשארו אותם הבורים.
גם הבורים היו ונשארו אותם הבורים.הנאצים היו ונשארו אותם נאצים, גם אם בעבר הם היו ימנים והיום הם שמאלנים ומוסלמים רדיקלים
מה שאני כבר שכחתי, אתה עם הארץ לא תדע לעולם.אתה אחד מהם
נראה לי שהדבר העיקרי ששכחת חמור קופץ בראש זה לחשוב בעצמך ולא שיכתבו לך מה להגיד. וגם את ה 7.10 נראה ששכחת די מהרגם הבורים היו ונשארו אותם הבורים.
מה שאני כבר שכחתי, אתה עם הארץ לא תדע לעולם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.