הנאמי קר וגשום

rocket

New member
הנאמי קר וגשום

היי כולם, על פי כל התחזיות יום שישי הולך להיות מאוד קר וסוער. על פי האתר של הכנים הבוטניים האירוע הולך להתקיים בכל מקרה ויועבר במבנה במקרה של גשם או מזג אוויר סוער. כלומר כל ההרצאות, הטקסים וכו יתקיימו. אני תוהה לעצמי אם במזג אוויר כלכך קר וסוער שווה בכלל להגיע? זה גם ככה יום שישי, כלומר יום קצר. אז יכול לקרות מצב שבו פשוט נגיע (אחרי נסיעה דיי ארוכה ויקרה) ונשב שם 4-5 שעות בתוך מבנה כי יהיה קר ורטוב מדי בחוץ. אני תוהה כי בימים גשומים כאלה כאשר אתה לא לחלוטין לבוש כמו שצריך (קוספליי בכל זאת) נורא קל להתקרר, ושבוע לפני הכנס - זה לא משהו שאני רוצה שיקרה. אז שאלה- מישהו , כמוני, שוקל לוותר על ההנאמי השנה? שתפו אותי בלבטים שלכם ....

UsagiKun

New member
וואלה..:(

אם כן אז לדעתי אני לא אגיע להנאמי.. זאת אומרת, לנסוע באמת כמה שעות על אוטובוסים רק כדי להיות ולהצטלם בתוך מבנה O.O? משום מה זה נראה לי בזבוז של כסף וזמן~ בכל מקרה, נחכה ונראה אולי התחזית לשישי תשתנה אומשו~ אולי כדור הארץ ודני רופ עובדים עלינו :S פלוס אני ממש אשמח לעוד יום להכין את הקוספליי כי גם ככה אני רציתי לסיים בשבת את הכל, אם יהיה לי שישי אז שבת יהיה רגוע~

happy berry

New member
seems like someone likes to rain

on our parades. literally. אני מהאופטימים שיחכו לראות אם מזג האוויר ביום חמישי מתבהר ואעקוב אחרי התחזית יום יום, אבל במקרה ואכן ירד גשם ככל הנראה לא אגיע, הקוספליי שלי לא הכי מחמם בעולם ובכל מקרה לא ממש יהיה איפה להצטלם בתוך המבנה, וזו הסיבה הכמעט יחידה שאני מגיעה לשם,זה,הפריחה, והחברה. [עם כל הכבוד לסדנאות האוריגאמי ולטקס הכנת התה, או מה שלא יהיו הפעילות השנה, שהן באמת מעניינות, פשוט לא הסיבה שלי להגיע לשם. זה אומר לפחות שאוכל לנצל את יום חמישי בלהתקדם לקוספליי פורים שלי במקום להשקיע את הזמן בזה של האנאמי.

rocket

New member
בכל מקרה, ההנאמי נדחה

ליום אחרי הכנס. שזה פוסל לרוב האנשים את האפשרות להגיע ..

happy berry

New member
זה לחלוטין פוסל

ויש פוריקון יום אחרי הכנס.אז..

למעלה