הנאה מנהיגה

sronis

New member
יאללה, נוסעים? ../images/Emo8.gif

מה זה בא לי, כביש פשוט ענק... האמת, שדווקא הוא פחות הפחיד אותי. את רובו לקחתי על שלישי, שמגיע אצלי עד 130 קמ"ש ומושך יפה גם מ-80 בערך, אבל היופי בו שהראות טובה מאוד ושדווקא יש הרבה מקום לטעויות קטנות, כי הנתיבים בו רחבים ויש גם שוליים לכל מקרה... ואני עדיין זוכר אותך אומר לי במכשיר קשר שפנוי, אני נכנס מהר לסיבוב וקולט שאיזה 100 מטר מלפנים מגיעה מכונית, בדיוק כשאתה אומר "תיקון, לא פנוי", עזיבת גז אינסטינקטיבית, האוטו מגיע לכמעט 45 מעלות, אני מיד מסובב את ההגה לכיוון הכביש ומחזיר גז בעדינות רבה מאוד, כלום לא קורה בשנייה הראשונה, אחרי שנייה וחצי פתאום קבלת אחיזה מיידית והרכב חוזר למסלול... מפחיד, אבל עשה לי את היום
רוני, אני בעד סדום ערד (סלוגן נחמד לשים כמדבקה על האוטו
)

חיים_K

New member
נוסעים

אני צריך לעשות הרצה לשני הצמיגים הקדמיים החדשים שלי. כן, כן, "קפריסין" עלה לי היום 780 ש"ח נוספים.

© DrorZi

New member
לא היו לך 4 P6000 חדשים ../images/Emo35.gif

כמה ק"מ הם עשו לפני שהרגת אותם
ה XSI עומדת על 8K ל A539, הקדמיים מראים שחיקה סבירה בכתפים, והאחורים לא שחוקים כלל מעבר לבלאי סביר. נראה לי שהם יעשו בסביבות ה 30K (לפחות האחוריים) ד"א אני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהצמיג הנ"ל
דרור זי.

חיים_K

New member
דגש על היו

מפגשי "קפריסין" למיניהם הרגו את הקדמיים אחרי איזה 15 אלף ק"מ. לא מדובר על שימוש נורמלי, כך שאין להסיק מזה כלום. שמתי זוג P6000 חדשים מקדימה, כי סך הכל הייתי מרוצה מהם. בפעמים הבאות אני בא בתור צופה בלבד. אין לי כסף לזה יותר ...

sronis

New member
חיים - המלצה שקיבלתי מערן S

בקשר למפגשים - הוא טוען שהעלאת לחץ האוויר בקדמיים בכ-5 PSI לפני קפריסין מפחית באופן דרמטי את השחיקה. עוד לא ניסיתי, אבל אנסה בפעם הבאה. בנוסף, אצלי הם כבר עברו גם כ-10000 ק"מ או קצת פחות, אם אני זוכר היטב, והאחוריים במצב כמעט חדש, בעוד הכתפיים של הקדמיים גמורות כמעט... אני מתכוון בקרוב לעשות הצלבה (אחורה קדימה ובאלכסון) ולראות מה יקרה. אני מקווה שאוכל לסדר את זה כך שישארו לי צמיגים סבירים לפחות לעוד 20000-30000 ק"מ (בשימוש יותר רגוע בקפריסין, למשל) רוני

ran levi

New member
טוב לי נמאס

שמישהו לאחת ולתמיד יגיד לי מה זה "קפריסין" יש לי וותק

בררררררררררררררררררר........

מישהו דיבר על סדום-ערד ? אני מקווה שהורדת את נעליך מעל רגליך...
השדון .... ™TheNightDevil

Easy_Rider

New member
../images/Emo13.gif

וישים מהר מגפיים במקום ... וחליפה ... יאללה, נסעתי ...

red cars

New member
אני ואתה ?!

כן ככה אני חושב.בדיוק כמוך. אבל אצלי המגבלות לגבי שליטה ברכב אינן גבוהות מאוד משום שאני מגביל את עצמי מאוד בגלל קורדינאציה בצד שמאל שאלמלא היתה גרועה והעברות הילוכים והעיקר הורדות היו חלקות ומהירות ללא עליות וירידות באיכותן הייתי מעיז הרבה יותר . כמובן מחשבה איטית במהירות היא גורם מכריע כלומר בנהיגה במהירות גבוהה כמות המידע שנכנסת דרך עינינו כל כך גדולה שהמוח לא מספיק לעבד את כולהוזה מסוכן לעצמך ולשאר, לכן מי שלא מכיר בעובדה הזאת נא לשים לב היא מידה של זהירות ואחריות לגבי שאר הנהגים/גות,המשפחה שלך. כן קצת מפחד לא להספיק להוריד הילוך בזמן המתאים. RED CARS נדפק פעמיים גם קורדינאציה וגם לנרטה אוטומטית.

למעלה