מה הגוף ?
הגוף זו אותה תחושה שאני קורא לה "הגוף"
זו תחושה שמשתנה בכל רגע, למרות שאפשר לצייר קווים כלליים די קבועים (לפחות מבחינה חיצונית אם אני מסתכל על הראי או מצלם את גופי) וגם זה "קבוע" רק לכמה שנים כלומר השינוי החיצוני הוא איטי אבל קיים... השינוי הפנימי הוא מהיר יותר... אז מה? למה אני כותב את זה בכלל ? מי דיבר על שינוי ?
בקיצור תחושה (ומראה) וכמובן האמונה שזה גוף חי וקיים, כלומר סוג של כלי הרכב האורגני החי אשר מכיל את מי שאני שכביכול רוכב בו בעולם... אבל זאת רק אמונה שקשורה לאמונה שאני מישהו שנמצא איפשהו בתוך הראש או בחלקים אחרים בגוף... מממ.... אמונות... עכשיו שכחתי מה הייתה השאלה אז אני חוזר רגע למעלה לבדוק. שניה. אה אוקי, יש תחושות ויש מה שמודע לתחושות, שזה אני, אני מודע לתחושות ומפרש אותן בהגדרות מסוימות... אז איך זה עונה על השאלה של מה הקשר בין הגוף(או זרימת האנרגיה בגוף) כלומר תחושות אלו ואחרות שאני מודע להן, לבין התודעה, כלומר, מה שאני... ואיך הקשר של זה לבין התהליך של התעוררות התודעה אל עצמה... ובכן, לא יודע אם זה עונה על השאלה, אבל הייתי אומר שכל הקשר הוא בלראות לאט לאט שכל התחושות הם מה שמצביע על עצמי, (כן, גנבתי קצת מפרעה, כי הוא מסביר את זה יפה), והתהליך הרוחני לכאורה הוא תהליך של איזשהו היפוך בין ראיה של תחושה מסויימת כאובייקט מסויים ממשי לראיה של אותה תחושה כמשהו שמצביע על עצמי. זה הכל. עד כאן. ותודה לכל המאזינים.