הן לא רציתי אלא

lightflake

New member
הן לא רציתי אלא

לנסות ולחיות את אשר ביקש לצאת מתוכי מאליו.
מדוע היה הדבר קשה כל כך?

- דמיאן / הרמן הסה

דמיין עולם של שקט אין זה כבר חלום דמיין אדם

בלי פחד
חופשי מדאגות

- דמיין / ג'ון לנון & דן אלמגור

When Siddhartha listened attentively

to this river, to the song of a thousand voices; when he did not listen to the sorrow or laughter, when he did not bind his soul to any one particular voice and absorb it in his Self, but heard them all, the whole, the unity; then the great song of a thousand voices consisted of one word: Om — perfection.

סידהרתא / הרמן הסה

lightflake

New member
מה הקשר מבחינתך בין הגוף או התחושות

לבין אנרגיה שזורמת בגוף (בעצם זה תחושה כי אנחנו מפרשים אנרגיה בעקבות תחושה) לבין התודעה עצמה או מה שמודע
ויותר ספציפי בתהליך של התעוררות התודעה אל עצמה, איך זה מתחבר עם הזרימה/תחושה הזו של מה שקרוי הגוף (שזה גם רק פרשנות לתחושות תכלס... )

when lightflakarta listened attentively

to this river, to the song of a thousand sensations; when he did not listen to the pain or pleasure, when he did not bind his soul to any one particular vibration and absorb it in his Self, but heard them all, the whole, the unity; then the great song of a thousand energies consisted of one word: Om — perfection.

- לייטפלייקרתא / ושתי הסה

בעקבות הערות הסוגריים אולי כדאי לנסח מחדש

מה הקשר בין תחושות לבין תחושות לבין התודעה
איך זה מתחבר עם התחושה של התחושה ?

מהו גוף?
התשובה לשאלה זו גם עונה על השאר

פרעה10

New member
אם אפשר לעזור אז...

כל המשתנה ..שזה מחשבות רגשות תחושות ..גוף ...בא לידי ביטוי כתחושות ....אם את מזדהה עם התחושה שהיא ביטוי שלך כישות נפרדת ועצמאית הרי הגשמת את עצמך כמישהו .אך אם כל תחושה מצביעה על מה שער לה ..אזי אם נהיה במה שער לתחושה ...אנו זה התודעה שערה לתחושות .התחושות הן האצבע המצביעה .

lightflake

New member
תודה... עכשיו אני רואה את זה

ובכל זאת יש עדיין תהליך של הפיכה של משהו מאמונה שהוא אובייקט ממשי ואז לראות שהוא לא מה שחשבתי אלא הוא גם משהו שרק מצביע על מה שרואה אותו שזה בעצם אני ... ואז לאט לאט ה"אני" הזה הופך מכל מה שהאמנתי שאני (מישהו וגוף וכולי) למשהו שרק רואה, כלומר, לא זה ולא זה ולא זה, אלא שוב, רק מה שרואה את כל זה... אממ... עדיין אני מאמין שאני מישהו אמיתי, לא מצליח עדיין לראות גם את זה רק כמשהו שמצביע...

אוהב אותך אתה מסביר מעולה

פרעה10

New member
אין מישהו -זה שיש תחושה ...

לא מצביע על מישהו ......כל שיש זו תחושה ויש ערות לתחושה ...זה פשוט כל מה שיש ...כמה פשוט ....ללא שום הגדרה או אמונה ...

lightflake

New member
אבל יש גם אמונה שאני מישהו !!!

זה פשוט אמונה שמושרשת כל כך חזק
מקווה לנס
מי מקווה?
אתה רואה? זה הדבר הכי ערמומי ביקום
זה לא כל כך בקלות יוותר על הקיום שלו, אפילו שזה רק דמיון
אולי אלוהים נהנה מהדמיון הזה
למרות שנראה לי שאצלי כבר די נמאס לו מזה

פרעה10

New member
זו רק אמונה -מחשבה ...

מה שאתה באמת זו הערות למחשבה הזו שטוענת שאתה מישהו ....הרי יש דיווח שיש אמונה שיש מישהו ....אתה זה שער גם למחשבה הזו ......קח את המחשבות ואת התחושות כמראה שמצביעה על מה שער לכל המופיע ונעלם ...אתה לא נמצא במראה ....ההשתקפות מצביעה על מה שאתה באמת

למעלה