הן לא רציתי אלא

הבהרה למען ושתי

הגוף שלי אינו תחושה, אנרגיה, זרימה, שינוי, או אמונה במחשבה. למרות שכל אלה מזינים אותו.

מבחינת ושתי גופא, כאשר מובן מהו הגוף, היכן הוא מתקיים, איך נוצר ונהרס ומתי, הקשר לתודעה מובן מאליו, וגם ההצבעה בחזרה אליה.

זהו משחק נחמד, למצוא הגדרה משותפת בין דמויות, אבל זה גם לא ממש משנה.

קצת פרטיות!

מה זה חשוב מהו הגוף שלי?

היתה פה הצבעה מלכותית ישירה ופשוטה איך להתעורר מתחושה בודדת.
אפשר לנסות פעם, פעמיים, עשר שנים, וזה בהחלט אפשרי. אולי. מי יודע.
אם התשובה הפרעונית מספקת לגמרי, אין צורך בשום דבר אחר.

פרעה10

New member
אולי תנסי ואז תדעי ...

כל הסבר מעבר לזה אינו נחוץ....נחוצה ההבנה להתעורר למה שאנו באמת ....להשתחרר מכל הסבל באמונה בישות נפרדת ועצמאית ..

פרעה10

New member
להיות באמת ...זה הבנה אינטלקטואלית ....

התשובה איזה שלא תהיה ...היא שלט שמצביע על האמת ....מה שאת באמת ...מדיטציה היא כלי בשלבים הראשוניים על מנת שתחווי את מה שאת באמת ...נדרשת חוויה ישירה ...אנו עוסקים במימד תחושתי ....עם המילה מים את לא תרווי את צמאונך ...

lightflake

New member
אה הה! אז זה כן תחושה בסך הכל

אפילו אצל ושתי שלא מסכימה להציג את גופה

הגוף שלי אינו תחושה.

אבל, כאמור, אם ההצבעה של פרעה מספקת ומשחררת את לייטפלייק, אין צורך בשום דבר אחר.
הסמכות היחידה שקובעת היא בתוך אותו אחד שמסופק ומשתחרר. למרות שמשודרות בו תחנות רדיו רבות ביניהן "קול הרעם מקהיר" "קול ישראל בפרסית" ועוד..

ולא מדובר רק על תחושה גופנית. אפשר לשמוע רחש מפל מים, לראות ציפור מעופפת, ועוד אלף לילה ולילה של סיפורי זן.
אם זה מספיק, זה פשוט מספיק. כי כל דבר הוא הרי ידוע.

פרעה10

New member
הכל הוא תחושה ...לדוגמא...

יש תחושה שאנו קוראים לה :"אני צמא " אנו שותים משהו והיא נעלמת ....אותו הדבר עם תחושה :"אני רעב " אז אוכלים משהו והיא נעלמת ......התחושה מופיעה ראשונה ..לאחר מכן מופיעה לקיחת בעלות של "האני"....אנחנו לא מודעים למשחק התחושות ולוקחים בעלות על מה שמופיע מעצמו ....הכל זה תחושות ...וחוסר המודעות להן ...זו האמונה שאני רעב ...אני צמא ....דרך אגב ...שמעת כלב אומר :אני רעב .כשכלב רעב הוא אוכל ....רק באדם יש קול שמופיע ולוקח בעלות על מה שקורא מעצמו ...

פרעה10

New member
לכי על הלהיות ...

את הלא להיות את בטח מכירה ....אם זה טוב לך עד כה אז אין בעיה ...אך אם יש מקום לטוב יותר אז הלהיות ...באמת ....ואת זה אני אומר מחוויה ישירה הביא אושר וקבלה של מה שיש .אם ישאלו אותי מה תכלית חיינו ....אז היא זו ...לראות מה קיים כאן באמת

למעלה