המ

../images/Emo220.gifאל תדאגי..הוא יעלה לך כשאני

את ומור(או בלי מור)נלך יחד למפגש ישרא[= את תראי איך הוא יעלה לך!!

scary miss Mary

New member
שפונט!

ובלי כל קשר לכלום.. דניאל אני אהרוג אותך!! כבר שבוע לא טרחת לדבר איתי..!! חוצפה! שיר השבוע: pretty fly - offspring סרט השבוע: השער התשיעי - ג'וני דפ! קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק}: I've Got A Jar of Dirt להקת השבוע: הראמונס התחדשות השבוע: חן אליאב שר שייגעצ.. זה משהו חדש.. ומוזרר.. מאוד! הוו ויש לי התחדשות משבוע שעבר.. אפודה! ציטוט השבוע: "החוסר פרייות שלהם זועקת לשמיים!!!" משהו טוב שקרה השבוע: הוו הרבה דברים..לדניאלי היה יומולדת והיא קיבלה את החבילה שלנו! משהו פחות טוב שקרה השבוע: לדניאלי היה יומולדת ולא יכולתי לחגוג איתה.. תמונת השבוע->

ShiraBJ

New member
נמממ טוב...

שיר השבוע: אין לי מושג איך קוראים לו |עדיין|.. שיר הנושא של ה"חוף" סרט השבוע: שודדי הקריביים 2 קליפ/וידאו השבוע: swing swing של AAR להקת השבוע: ביט69 =) התחדשות השבוע: אממממ.. מסטיק
לא יודעת. לא זוכרת. ציטוט השבוע: "חחח כזה ארוך? אפשר להכיר אותו?" עדיף שלא תדעו :X משהו טוב שקרה השבוע: אני וגיא חודש יחד 3> משהו פחות טוב שקרה השבוע: איבדתי חברה ||לא מוות או משו חהחה וחלילה, אמון...|||||| תמונת השבוע-> שיהיה שבוע טוב לכולם ><

MayLuvsDoug

New member
n00b

חח חדשה או משהו.. הייתי בהופעה ביום שישי והייתם אדירים אז באתי לפה:)
שיר השבוע איף, הרבה.. Papa Roach - Scars Avenged Sevenfold - Bat Country Arctic Monkeys - MARDY BUM Blink 182 - Josie חזרתי לשיר הזה [קצת נוסטלגיה לא תזיקD:]
סרט השבוע ממ.. הנסיכה הקסומה
[חתימה]
קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} פיי לודעת.. נראהלי starlight של מיוז.
להקת השבוע Papa Roach.. ושייגעצ למרות שיובל עיצבן בהופעה.
התחדשות מממ סווצ'ר מלונדון ששלחו.
ציטוט השבוע "שי מה הראשי תיבות של ש"ס?" "לודעת" "שי סתמיייייי"
משהו טוב שקרה השבוע ההופעה:)
משהו פחות טוב שקרה השבוע חחח אממ בוחן בביולוגיה XDDDDDDD אוי ווי.
תמונת השבוע פרנקלין!

NA BoldAs Love

New member
חיים משבת לשבת...

שיר השבוע:The Killers- When You Were Young[זאת רק אני או נידבקתי אליו בדיליי] סרט השבוע:דרום אמריקה באופנוע..לא שאני נהייתי פילוסופית, פשוט השחקן הראשי חתיך.. קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :http://www.youtube.com/watch?v=tiy49SiqFl0 דיי הם כאלה משגלי שכל שזה סקסי להקת השבוע:אין.אולי ביט 69 נחשוב עליהם [כפרעת עליהם]
התחדשות השבוע:בוקסר של אי סי דיסי ושל בון ג'ובי ושל מטאליקה ושל סוג של בירה כלשהי... ציטוט השבוע:פוסטמה למורה להיסטוריה:"איפה המבחן?" הבן זונה להיסטוריה:"אין לי מושג" הפוסטמה :"אז כדאי שיהיה לך". מע? זה היה נשמע מצחיק באותו רגע. משהו טוב שקרה השבוע:יום ראשון היום... משהו פחות טוב שקרה השבוע:יום ראשון תמונת השבוע->

Frankielover7

New member
בובס

שיר השבוע: taco song-NHOI XDD
סרט השבוע: הדיוידי של מיי כמיקל ()*&^%&*)()
קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : הוידאו של אוסטין מלודי סופי ומישהי לא ממש מוכרת שקוראים לה אביטלXDחהחה מצולם בבית סיפרנוO: לפחות ליד XD וסמוששששששששששששייD: כפרעליהם!!#$$%^&$#^
להקת השבוע:המ אני באמת צריכה להגיד? אתם כבר יודעים נו XD
התחדשות השבוע: נו יש יותר מדי XD חהחה נו מה שהיה בחבילה והדיוידיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי DDDDD:
ציטוט השבוע: "יא שכל של כפית" "לכפיות אין שכל" הוו כן אני מביעה את טיפשותי O:
משהו טוב שקרה השבוע:יומולדת חבילה ודיוידי D:
משהו פחות טוב שקרה השבוע: לא דיברתי עם נופרי כפרי הרבה זמן :[ בווווהווו
תמונת השבוע-> אחוריים סקסים

ליעתע

New member
כל אלה שאומרים שהנוע"ל זה חרא -סתמו

שיר השבוע:אולי בכל זאת סאלי -מי רודנר סרט השבוע: הטינה חחח קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :אממממ אין להקת השבוע:בולינג פור סופ התחדשות השבוע:קבוצה חדשה שאני מדריכה D: ציטוט השבוע: "אני קונה רק אתרוגים, 2 בשנה הכי בריא" משהו טוב שקרה השבוע: כמו ההתחדשות משהו פחות טוב שקרה השבוע: אמא תמונת השבוע->אמ אין

ליעתע

New member
אני לא מסתדרת עם הכתב המוזר הזה

של האותיות-מספרים-וואטאבר חחחחח

למעלה