המ

Frankielover7

New member
המ

מקווה שזה לא נורא שפתחתי הודעה חדשה והכל.. ראיתי כבר בכמה פורומים שיש 'שאלון שבועי' אז חשבתי לעצמי שזה יהיה נחמד אם יהיה גם פה D:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :
להקת השבוע:
התחדשות השבוע:
ציטוט השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו פחות טוב שקרה השבוע:
תמונת השבוע->

dweck2k

New member
יאללה!

שיר השבוע: האקונה מטאטאה - מלך האריות סרט השבוע: Scanner Darkley (סורק באפלה) קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק}: לא ראיתי טלוויזיה השבוע. להקת השבוע: אחרי ההופעה ביום שישי? ביט69 התחדשות השבוע: אני ממש לא מבין את הסעיף. ציטוט השבוע: יום אחד גם אני אהיה כוסית על. משהו טוב שקרה השבוע: יצא האלבום של הלהקה שלי. משהו פחות טוב שקרה השבוע: זה לא היה כזה שבוע רע האמת... תמונת השבוע->

../images/Emo220.gif=]

שיר השבוע:ניראה לי שאממ One של מטאליקה..בלי ספק כן... סרט השבוע:אממ מישהו לרוץ איתו... קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} :אממ חח משהו שאני וחברים שלי עשינו בשבת בבוקר"איך להעיר אנשים."המדריךXDDאוי..שנסיים לארוך את זה אני אשים קישור..זה פשוט קרוע!! להקת השבוע:אממ יש הרבה[= התחדשות השבוע:אממ...אממ לא יודעת[= ציטוט השבוע:אממ יש כל כך הרבה...! משהו טוב שקרה השבוע:השישי שבת האלה...יאו..הדבר אחד הטובים! משהו פחות טוב שקרה השבוע:שהם הלכו=[ תמונת השבוע->נממ ...כן..נריאה לי.. מזל"ט לצופים מיבנה..(כתה ח)הם הפכו אתמול לקורס.. והנה התקופה שבא אנחנו מתחילים להתרחק מתחילה.. =/ חיסרון.. תהנו לכם!! בקרוב אני פלוגה בקרוב פלוגה!!!!! כניראה שבפורימון[=אבל לא יתנו לנו כי המדריך שלנו של שנה שעברה רוצה להיות בזה..והוא טס לפולין אז או שידחו או שיקדימו[=== אעע[= פלוגה!! "פלוגה סבבה!פלו פלוגה סבבה!"

NA BoldAs Love

New member
צופים שולטיםם

הנוע''ל דוחף מלפפונים לתחת!!!! שבט עמית שלוט!!!!! ח' שוחט את מי שלא בח'! אינך יכולה ככה סתם ללכתתת ח'!!!! ח' ח' ח', ח' ח' ,ח' ח' ח', ח' ח'ח' ח' ח', ח' ח'ח' ח' ח', ח' ח'! ופולגיהההה ופולגייההה פוווולללללגייייה פולג עולה פולג עולה פולג הוא מעולהההה!

../images/Emo220.gifמותק..הצופים ביבנה זה חרא...

שבט רעות זה חרא של שבט שמדריכים בו מט'... אע? פאק.. את בנאדם בעייתי... ואגב.. זאת דעתך על הנוע"ל... ואני מאמינה שאף פעם לא היית שם.. ואני לא אומרת סתם דברים על הצופים..אני הייתי שם... וממש ממש לא היה כיף והיה מעפן.. ולא פעולה אחת הייתי..הייתי כמה... כך שאני יכולה לדבר על כמה שהם חרא...

zohar d

New member
הצופים בעומר דווקא סבבה לגמרי

אני שם מכיתה ד' זה..אממ..שנייה אני יחשב.. 4 שנים ! די הרבה זמן.. שבט "במדבר" שולט ! כחול אדום בולט ! אחלה מקום, אחלה אנשים... כיף שם =]

NA BoldAs Love

New member
איפה זה יבנה בכלל<?

אנחנו שבט כמעט[2 לפני כמה זמן היינו מקום ראשון] הכי גדול בהנהגה[= והפרעות זה טובבב גמלך לא חסר כפרע... והייתי בנוע''ל המקום הכי מוזר בעולם כל הילדים השמאלנים הלא מובנים שם...חוץ מאחד...שהוא חתיך... אצלנו זה השבט הכי שווה בעולםםם כל המדריכים מאאגניבים וגם אלה שלא מאאגניבים מעפנים עד כדי צחוק...ויש תמדריכים ההומואים אויש הם כל כך מושמושים!

../images/Emo220.gifאצלינו ביבנה...זה אחד החרא..

למרות שהוא שבט די גדול בהנגה שלהם...הוא 3 אם אני לא טועה... יש שם חרא אנשים... ומדריכים מט'.. ואני שמתי לב לזה...וגם חברות שלי שהן בצופים.. שאחרי שנה כבר הם מרגישים שהם יכולים ליותר ושיטים כאלה...וזה ממש חרא... אני לא אוהבת את זה ..אז אני לא שם..ואני לא שוללת את הצופים...ואני גם לא מקללת...

NA BoldAs Love

New member
אממ מלפפונים בתחת זה לא קללה

זאת בחירה של החברה בקן שוהם! ובתכלס מה ששולט בעיר זה הכי טוב אצלנו הצופים שולטים..אז זה סבבה

scary miss Mary

New member
הפכנו לפורום צופים..

אנחנו השבט הכי גדול בהנהגת דן רמת גן! ראש העין.. איפה זה בכלל!? ואנחנו יותר גדולים מרמת גן!! ואם תשאלי אנשים שהיו אצלכם בעצרת בסוף טיול חנוכה תגידי להם הכתומים שקיללו את ראש התנועה הם בטח ידעו מי אנחנו..

scary miss Mary

New member
חחחחחח

גם אנחנו שרנו את זה בכיתה ח.. אל תחושו מקוריים.. מאיפה זה שבט עמית.?!

NA BoldAs Love

New member
שוהם ...אנחנו לא מקוריים אנחנו

פשוט מופרעים שלא נותנים להעביר פעולות

zohar d

New member
=]

שיר השבוע: (+44) - No it Isn't [כל השבוע נדבקתי לשיר הזה=/] סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו [חובה לראות!] קליפ\וידאו השבוע {מוזמנים להוסיף לינק} : אממ..אין לי מושג להקת השבוע: אחרי ההופעה ביום שישי...ביט 69 ושייגעצ התחדשות השבוע: אה? ציטוט השבוע: כל הדברים המצחיקים ששפונט אמר בזמן שהוא שיכור גמורר ! משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה ביום שישי =] משהו פחות טוב שקרה השבוע: גיליתי שאני פאקינג ביישניתת ! תמונת השבוע-> מנדלסון והבירה XD (תמונה מטושטשת..)

למעלה