1.כשאני מדברת על מוזיקת פאנק 2.כשמדברים על קנדה(אבא שלי מכור לארץ הזאתי) 3.כשאני שומעת גיטרות 4.כשאני רואה יום ביו יורק 5.כשאני רואה שכל העולם פשוט השתגע..וזה קורה כל יום כמעט..זה מזכיר לי את קרייזי.. וזהו..חח מה עוד..
המפ. 1. המילה simple או המילה plan 2. סקובי דו 3. "יום בניו יורק" 4. השם דיוויד D: 5. סיטואציות המחיים. כי אני מזדהה עם רוב השירים שלהם. P: [חוץ מ- untitled ]
שיעור ג"ג, היסטוריה, ביולוגיה, ערבית (הבנתם את הרעיון...) בגלל שהמילים בחצי מהשירים מדברים על השנאה שלי אל המורות האלה.. הרמקול של המחשב כי כתוב עליו sp כל פעם שמישהוא מדבר על שיעורי בית באנגלית כשמדברים על קרובי משפחה שלי מצרפת (יש לי אחד שקוראים לו פייר) כשאני מסתכלת על הארון שלי ורואה את כל הפוסטרים שלהם...
חצילים.. כי כשהגעתי לפה התחלתי לסגוד להם.. שירים שקטים.. כי SP שקטים =P... סקובידו.. כי ישלו שיר סגיד D:... וגם כי אני חולה על סקובידו.. החיים שלי לפני כמה חודשים... מזכירים לי את WTML ^^.. ואממ אין לי כוח לחשוב על עוד אחד, תהרגו אותי.
בן דוד שלי-שבין היתר הוא די ג'י וקורא לעצמו SP בלי שום קשר ללהקה בגלל השם שלו(אות ראשונה מהשם ומהשם משפחה) EXTRA HOT-ערוץ 5 למי שיש הוט כי שם הייתה פרסומת מלא זמן ובשיר של הפרסומת היה CRAZY של SP איפוד-כי שם רוב הזמן אני שומע אותם מצבים בחיים שלי-שאיכשהוא תמיד אפשר למצוא להם שירים של SP GOOD CHARLOT(מקווה שרשמתי נכון)-כי אמרו לי שמישהו משם חיבר את הלהקה או משו כזה וזהו....מקווה שהיתי מקורי...
1. אח שילי כי דרכו הכרתי אותם 2. המילה קרייזי 3. סימפל או פלאן :S 4. המילה שלמות פרפקט 5. המון סיטואציות מהחיים, שמזכירים לי את WTML וכאלהה.. 6. הסרט יום בניו יורק זהו נראליי.