המ

m i c k e y 15

New member
בואו נראה..

1.כשאני מדברת על מוזיקת פאנק 2.כשמדברים על קנדה(אבא שלי מכור לארץ הזאתי) 3.כשאני שומעת גיטרות 4.כשאני רואה יום ביו יורק 5.כשאני רואה שכל העולם פשוט השתגע..וזה קורה כל יום כמעט..זה מזכיר לי את קרייזי.. וזהו..חח מה עוד..

קרניjack

New member
בופ

כשאני רואה את עיתון TV HITS, כי תמיד אני מוצאת שם משהוא עליהם חולצות של ROlE MODLE בדיחות גסות 0 כי מה לעשות הם כאלה
היומן שלי של שנה שעברה פוריםן שנה שעברה (מפגש SP ראשון)

Queen for a day

New member
חח טוב. ../images/Emo34.gif../images/Emo129.gif

המפ. 1. המילה simple או המילה plan 2. סקובי דו 3. "יום בניו יורק" 4. השם דיוויד D: 5. סיטואציות המחיים. כי אני מזדהה עם רוב השירים שלהם. P: [חוץ מ- untitled o_O]

Blue Puding

New member
מנמנמנמ

1. עדי[החברה הכי טוב שלי]- כי היא שרה עליי את my alien 2. sociel phobia כי הראשי תיבות של זה זה ס"פ..ואני סובלת מזה
3. הפורום הזה
4. כל פעם שאומרים את המילה סימפל 5. כשאומרים לי addicted

TaliAvitali

New member
מזכיר את ס"פ..

שיעור ג"ג, היסטוריה, ביולוגיה, ערבית (הבנתם את הרעיון...) בגלל שהמילים בחצי מהשירים מדברים על השנאה שלי אל המורות האלה.. הרמקול של המחשב כי כתוב עליו sp כל פעם שמישהוא מדבר על שיעורי בית באנגלית כשמדברים על קרובי משפחה שלי מצרפת (יש לי אחד שקוראים לו פייר) כשאני מסתכלת על הארון שלי ורואה את כל הפוסטרים שלהם...

eyaldar

New member
אמממ..

חצילים.. כי כשהגעתי לפה התחלתי לסגוד להם.. שירים שקטים.. כי SP שקטים =P... סקובידו.. כי ישלו שיר סגיד D:... וגם כי אני חולה על סקובידו.. החיים שלי לפני כמה חודשים... מזכירים לי את WTML ^^.. ואממ אין לי כוח לחשוב על עוד אחד, תהרגו אותי.

רעיון יפה

אממ... צרות עם חברים, הורים וכדומה- רוב השירים מדברים על זה סקייטרים למינהם- מסיבות ברורות בלינק 182- כי הם עשו איתם משו בלונה פארק

mr dj1

New member
והנה שלי...

בן דוד שלי-שבין היתר הוא די ג'י וקורא לעצמו SP בלי שום קשר ללהקה בגלל השם שלו(אות ראשונה מהשם ומהשם משפחה) EXTRA HOT-ערוץ 5 למי שיש הוט כי שם הייתה פרסומת מלא זמן ובשיר של הפרסומת היה CRAZY של SP איפוד-כי שם רוב הזמן אני שומע אותם :) מצבים בחיים שלי-שאיכשהוא תמיד אפשר למצוא להם שירים של SP GOOD CHARLOT(מקווה שרשמתי נכון)-כי אמרו לי שמישהו משם חיבר את הלהקה או משו כזה וזהו....מקווה שהיתי מקורי...

יובלוש26

New member
נמנמ

1. אח שילי כי דרכו הכרתי אותם 2. המילה קרייזי 3. סימפל או פלאן :S 4. המילה שלמות פרפקט 5. המון סיטואציות מהחיים, שמזכירים לי את WTML וכאלהה.. 6. הסרט יום בניו יורק זהו נראליי.

hellofanickname

New member
../images/Emo72.gifפקאצות, בגלל יום בניו יורק

כרטיסי אשראי, בגלל המסחור הקיר שלי, בגלל הפוסטר שיש עליו מוהיקן, כי הם כל כך קשוחים ומגניבים ג'ינג'ים, בגלל המנהל הסקסי שלנו

למעלה