המ

בטלקאפ

New member
המ

בגלל השפורום עומד כולו על הודועת כמו "היי אני חדשה\ה ומכורה לס"פ" משחק חדש. תכתבו 5 דברים שמזכירים לכם את ס"פ,ולמה. תביאו דברים מקוריים ומעניינים.[!]

Rose131

New member
ממ..../images/Emo29.gif

הבלוג שלי, בגלל השם שלו..(נוו זה לא מקורי, אבל מה לעשות) ההורים שלי, בגלל perfect ספיר, בגלל השם שהיה לבלוג שלה... מורים, כי כל פעם שהם מרצים לי על דברים רעים שאני עושה shut up עולה לי בראש
ג"ש- כי דרכם הכרתי את סימפל פלאן.. נוו.. זה לא מקורי, אבל אין לי דברים מקוריים><

../images/Emo199.gifאני... ../images/Emo192.gif

1. המילה קרייזי. 2. שאני רואה את הסרט 12 במחיר 1 או שרק מזכירים את השם של הסרט. 3. סקובידו. 4. שמישהו מדבר על Present Simple או כל האלה של האנגלית. 5. שאומרים קנדה. *בקשר ל-4. פעם אחת ישבנו בארוחת ערב ואח שלי הקטן התחיל ללמוד פרסנט סימפל ואז התחלתי להסביר לו כל מיני דברים וכל הזמן אמרתי סיפמל פלאן במקום פרסנט סימפל.. חח.. לא מצחיק*

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo210.gif המממממ..

כשכותבים שפם .. אז אני ניזכרת בראשי תיבות של ס"פ [
] ..
הממ.. מה שעוד מזכיר לי את ס"פ הממ.. המורה לאנגלית שלי
><' הממ.. נועה[רוז] מזכירה לי כי הלוגו שלה בבלוג זה "im soryy i cant be perfect" הממ.. ולא יודעת עוד
'

Rose131

New member
יו../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

את קוראת לי בבלוג?
את מגיבה ואני לא ידעתי?

לושהה

New member
אממ..

מה שמזכיר לי את סימפל פלאן: - שיעורי אנגלית של תחילת שנה.. - יום בניו-יורק [שראיתי שלוש פעמים בשלושה ימים האחרונים רק בגללם] - חברה שלי שכל היום מתלוננת שהחיים דפוקים.. וזהוו..לא יודעתת/=

simple day1

New member
מממ

1. שמדברים על מוזיקת פאנק. 2. שמדברים על פורמים. 3. שמדברים על להקות 4. שאני נוסע לקנדה. 5. שאני רואה טלויזיה

סופי 777

New member
אני

1.הסרט יום בניו יורק. 2.שמדברים על ס"פ אני ישר חושבת על הפורום. 3.וזהו אין לי עוד...חחחוחוחוחו

../images/Emo223.gif

1. גם יום בניו יורק 2. כל פעם שאומרים סימפל.. כמו הזמנים באנגלית 3. קנדה 4. כשאמא שלי מעצבנת אותי [שאדאפ!] 5. כשאומרים קרייזי

מותק13

New member
מה מזכיר לי את ס"פ?....

1-דור מועלם..חחח...שד"א--צריך להגיב פהה
2-המורה [העמה] שלי לאנגלית 3-הסרט 'שישי הפוך'...
חעחעחע 4-כשאני בבאסה...UNYILED תמיד מעודד אותי... 5-אממ..חחחח נראה לי שזהוו...אהה כן...
הפורום כמובן!!!

למעלה