המ.

EleVaTioN

New member
אעע כמו שלי!../images/Emo129.gif

אני חושבת שלי התחילו להקרע כזה במאחורה איפה שיש את החלק הקשה הזה

S m e l l y Cat

New member
חוי..../images/Emo108.gif

בגלל שמישי לא שולחת לי את האולסטאר הצהובות שלה באיציק..;[ עשיתי בעצמי.. יצא נורא יפה
(אגב - התמונה המקורית בצבע כתום..)

EleVaTioN

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo129.gif

אבל שלי צהוב אדיש יותר הנה
בתוספת השרשר המגניב שלי

the z girl

New member
תתחדשי בייבע אריאלללההה

ודי היום ראיתי איזה עשרים אנשים הוכלים עם אולסטאר וכל פעם שאני רואה מישהו כזה "נעליים יפותת..." "האופנה חוזרת על עצמה הא?!" ואני צודקתתת פעם בחמש שנים יש אופנה של אולסטאר!!!! סתם פעם בשנתיים אולי לא יודעת כבר נמאס לכם מהאדידאס שעלו לכם 700 שקל?! בלעע איזה אנשים מטומטמיםםם טוב לא אתםם... לא כולםםםםם...םםם

EleVaTioN

New member
באמתת...../images/Emo129.gif

מה הסיפור של נייק ב500 שח?! כאילו אנשים תנשמו זה כולה נעליים יום-יומיים והן מתלכלכות.... כמה חודשים הן נהרסות וקונים חדשות מה הקטע?

חחחח מזכיר לי../images/Emo105.gif

חברה שלי קנתה נעליים, יפות כן, אבל לא להגזים... בחמש מאות ש"ח!@$!$^!& מדהים כמה שזה יקר.. חחחחחחחח

חח../images/Emo105.gif

ומה אם היו משלמים לך 500 ש"ח? תקשיבי אם היו קונים לי אותם הייתי נועלת... הן דווקא נחמדות... חיחי אבל אני יותר בסטייל של נעלי ספורט רגילות שאני נועלת אותן כל החורף ובקיץ יש לי קפקפים וככה כל שנה אני קונה רק 2 זוגות נעליים ^-^ אני לא אחת של נעליים.. חיחי

S m e l l y Cat

New member
כה..../images/Emo108.gif

בעיקר שילדים בני 5 באפריקה/משוכזה תופרים כל נעל בחצי שקל.. ושלא נתחיל לדבר על באפלו להבה מממאאאגניבות oO

the z girl

New member
../images/Emo3.gif שגם אותם יש לחצי עולם

הן יפות.. כה.. אבל.. מאגניביות מדי בשבילי חיח ילדים בני חמש עובדים באפריקה?! טוב נו כה.. ידעתי את זה.. אני לא אהבלהה... *עו 40 דק' שיעור גיטרה* (אני מזכירה לעצמי, לא לכם!!)

נו זהו!../images/Emo105.gif

חברה שלי קנתה באפלו בחמש מאות ש"ח! כאלה כחולות פלטפורמה.. נשמע מגעיל, אבל נחמדות.. אבל 500@&@$^*@!$!&&^)*($&^#

the z girl

New member
אההה

יש לניו באלאנס נעליים כאלה מדהימות ב430 שקל ורציתי אותם כ"כככ אבל אמא שלי לא הרשתה לי וטוב שכך. אמנם קניתי נעליים הרבה פחות יפות אבל הם עלו רק 100 והם הרבה יותר טובות. טבעתי בתוך שלולית לפני כמה ימים והגרביים שלי היו יבשות כמעט כמו קודם! רק חבל שהנעליים שלי לא
אבל הם פסדר..לא לדאוג.. והנעליים לא חדשות קניתי אותם מזמן פשוט עכשיו שמעלים את זה... ונייק זה גם יפה.. ונכון שזה מתלכלך.. אבל בתוך אדם שהולך מלא מלא עם נעלי ספורט אני רוצה משו איכותי. וזה לא בגלל שאני עושה הרבה ספורט, לכל מי שתהה למה אני נראית איך שאני נראית.

S m e l l y Cat

New member
תודהה תודה../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

היום חברה שלי באה עם האולסטאר הכתומות שלה אז החלפנו נעל אחת וזה היה ממש יפה

EleVaTioN

New member
ואייייי../images/Emo129.gif

בדיוק דיברתי על זה אתמול חברה שליייייי החלטנו שכשנקנה חדשות נחליף בינינו

S m e l l y Cat

New member
חחח...ועוד משו שמישו סיפר לי../images/Emo108.gif

איזה ילד אחד, אמר לי שבת דודה שלו שגרה בהולנד תמיד קונה מלא אולסטארים עם כל החברות שלה ואז הן מחליפות:| ושבהולנד זה הכי אופנתי שם. חחוחוחוווו :|||

the z girl

New member
זה לא כתב את הסמיילי!!!!!

איזה גססס זה היה כך: לא אוהבת אופנה.

EleVaTioN

New member
אבל מה אם את אוהבת את זנ../images/Emo129.gif

לא תקני את זה בגל שזה באופנה?

למעלה