ודי היום ראיתי איזה עשרים אנשים הוכלים עם אולסטאר וכל פעם שאני רואה מישהו כזה "נעליים יפותת..." "האופנה חוזרת על עצמה הא?!" ואני צודקתתת פעם בחמש שנים יש אופנה של אולסטאר!!!! סתם פעם בשנתיים אולי לא יודעת כבר נמאס לכם מהאדידאס שעלו לכם 700 שקל?! בלעע איזה אנשים מטומטמיםםם טוב לא אתםם... לא כולםםםםם...םםם
ומה אם היו משלמים לך 500 ש"ח? תקשיבי אם היו קונים לי אותם הייתי נועלת... הן דווקא נחמדות... חיחי אבל אני יותר בסטייל של נעלי ספורט רגילות שאני נועלת אותן כל החורף ובקיץ יש לי קפקפים וככה כל שנה אני קונה רק 2 זוגות נעליים ^-^ אני לא אחת של נעליים.. חיחי
הן יפות.. כה.. אבל.. מאגניביות מדי בשבילי חיח ילדים בני חמש עובדים באפריקה?! טוב נו כה.. ידעתי את זה.. אני לא אהבלהה... *עו 40 דק' שיעור גיטרה* (אני מזכירה לעצמי, לא לכם!!)
יש לניו באלאנס נעליים כאלה מדהימות ב430 שקל ורציתי אותם כ"כככ אבל אמא שלי לא הרשתה לי וטוב שכך. אמנם קניתי נעליים הרבה פחות יפות אבל הם עלו רק 100 והם הרבה יותר טובות. טבעתי בתוך שלולית לפני כמה ימים והגרביים שלי היו יבשות כמעט כמו קודם! רק חבל שהנעליים שלי לא
אבל הם פסדר..לא לדאוג.. והנעליים לא חדשות קניתי אותם מזמן פשוט עכשיו שמעלים את זה... ונייק זה גם יפה.. ונכון שזה מתלכלך.. אבל בתוך אדם שהולך מלא מלא עם נעלי ספורט אני רוצה משו איכותי. וזה לא בגלל שאני עושה הרבה ספורט, לכל מי שתהה למה אני נראית איך שאני נראית.