המ..שלום שלום

המ..שלום שלום

ובכן אני לא הולכת להיות קבועה בפורום זה (אולי בעתיד...מי יודע כרגע לא). אך הנושא סתם עניין אותי. קראתי פה כמה מאמרים וריפרפתי לי בתגובות השונות. הבנתי שמאגיה זה מין יכולת כישוף או משהו כזה... בכל מקרה לא הבנתי הכי טוב שאפשר... אז אמ..מצטערת שפתחתי על זה הודעה חדשה (מנהלים- אם אתם רוצים למחוק את ההודעה..אז אמ..תמחקו אבל לפחות תתנו שיענו לי...בבקשה?) אז בכל מקרה אולי מישהו מוכן להסביר לי...במילים פשוטות יותר מה זה המאגיה הזו..מי המציא את הדבר הזה...למה בעיקר משתמשים בזה..ואיך מזהים מישהו שיודע להשתמש בזה? (מצטערת על כמות השאלות..פשוט זה דחף..הייתי יכולה לכתוב עוד הרבה..צמצמתי) אתם לא חייבים לענות על כולם. השאלה העיקרית שאני רוצה שיענו לי היא שיסבירו לי קצת יותר בפירוט ובמילים יותר פשוטות מה זה מאגניב. מקווה שאני לא מטרידה פה אף אחד

imdark

New member
אני אנסה להסביר

מאגיה היא כישוף או קסם בכל המובנים כפי שאני רואה את זה מאגיה היא החיבורבין האדם הפיתח את תורת ההיגיון אל האקסטזה או הכאוס האפך מן ההיגיון בתור אדם עם ניסיון בשמאניזם אני מאמין שהיקום שסיבינו הוא רק מאטפט של היגיון כלומר לפי תורת הכאוס היקום נוצר מן הכאוס מצב שבוא קיימים כל האפשרויות בסופו של דבר יגיע לשיכבה אחת של חוקים חוקי הפיזיקה אכשיו אותה מאגיה היא דרך של אדם בצורה זו או אחרת להיתנתק מההיגיון ומחוקי הפיזיקה הבסיסיים (למרות שגם המאג מחובר לפיזיקה כלומרגם במאגיה ישנם כמה מחוקי ניוטון וכמה מהחוקים הבסיסיים ביותר) אבל עם מדברים על כל הנושה בצורה יותר מדעית מאגיה היא שימוש בגורם ה Xכלומר הכאוס כדי לבצע פעולות שונות ומשונות אבל גם אז כאשר אנו משנים משהו במארג המציאות עוד חלקים ינועו כלומר עם יתבצע צאנט (שזה זוג של מזמור או מספר מילים פשוטות אשר נוצרו כדי לשלוט בקסם) כאשר אין שום מקבל או מטרה האנרגיה תהיה חייבת לחזור לשולח ולכן בטעות מאג מתלמד יכול לבצע כישוף הקטנה על אצמו למשל(אלה הכישופים הבאמת מסובכים אשר עוברים מדור לדור או מממורה לתלמיד)

RainBird

New member
אני לא מסכים עם שום דבר ממה שאמרת. מבין השורות שכן היו כתובות בצורה מפסוקת ובלי שגיאות כתיב זאת אומרת. הנה מאמר על הנושא פרי עטי. ארדן.

imdark

New member
יש לי דיסלקסיה

ברמה נמוכה ככה שאני כן יכול לקרוע אבל כתיבה היא נושה אחר לגמרי בתור אחד עם ידע מסוים בפסיכולוגיה אני יכול לומר לך שאני אכן מסקים עם מה שאתה כתבתה אבל זה הוא הבסיס כל אחד מפרש את זה בצורה אחרת זה הנקודה מזה יצעו כל אלפי סוגגי הקשפים היום הכואנות הדתית השאניזם כל אלה המשתמשים בקסם או במגיה בסופו של דבר מוצאים דרך אחרת להפעילה וזו הנקודה איני מתקוון לשכנע אותך באמונה שלי רק מפני שיש לי כבוד כלפי כל האמונות גם זה הפך להיות ברמה ממסוימת משהו שהוא חלק מהקסם עם תסתקל טוב במהלך השנים תבין שאין שום הגדרה אחת לא לקסם ולא לאמונה כפי שהיא בגלל שהבחירה יוצרת את האמונה ולא להפך

EvilFlame

New member
קיבלת הסברים

אני אסביר בדרך שעד כמה אני תופס את זה. העיזרות בכוחות שבני אדם נולדים איתם יחד עם עזרה של כוחות גדולים יותר. אלים שדים מלאכים ורוחות איך שתירצי. יש כל מיני שיטות מאגיות ויש כל מיני דרכים את זה את צריכה לדעת עם את מרפרפת בפורום הזה. אל תחליטי ישר עם את בעניין הזה או מה הדרך שלך. הדרך שלי לא ברורה כי אני לא ממש עושה קסמים. יותר מבקש מאלהים. ולרמות שהיו לי חזיונות על העתיד ואני עושה קריאה בתנ"ך.

למעלה