אם מדברים על דבילים..
מה הקשר בין כמה תווים יש בתיבה לאיכות הנגינה ?? נו אז מה, ואם אני אדחוף איזה מיליון תווים לתיבה זה אולי יהיה יותר מסובך ויותר מורכב אבל לא יותר טוב, גם אני יכול לרשום מילון תווים ואז לנגן אבל יצא לי בלאגן שלם וממש לא טוב.. התוצאה הסופית היא על מה שאנחנו מסתמכים עליו, לא כמה תווים יש בתיבה, דבר כזה לא קובע את טיב הנגינה. וכל אחד מפרש את הנגינה אחרת, טיב הנגינה זהו גם טעם אישי. מי אתה שתקבע עובדות מי ומתי מנגנים יותר טוב ? אתה מסוגל לקבוע מי יותר טוב בנגינה, בטהובן או מטאליקה ? לא. כי זה טעם אישי. מוזיקה זהו טעם אישי. יש כאלו שהנגינה של בטהובן טובה להם, ויש כאלו שהנגינה של מטאליקה טובה להם. אבל אף אחד לא יכול לקבוע מה יותר טוב. כי אמנות זה טעם אישי, כמו שהראיתי לך בדוגמא של הציור, ואני עשיתי בגרות באמנות ואני יודע שאי אפשר לקבוע מה זה אמנות טובה ומה זאת אמנות גרועה, כי לכל אחד יש טעם אישי משלו !! בשביל אחד ג´אסטיס יכול להיות הכי טוב , ובשביל אחר קיל אמ אול יכול להיות יותר טוב. ומבחינת הכל. מבחינת טקסטים, נגינה, מורכבות והכל. אתה לא יכול לקבוע כלום. ויופי לך שאתה יודע לנגן על גיטרה, אני יודע לנגן על פסנתר, למדתי 3 שנים פסנתר ואני יודע מצוין מזה תווים, אז פשוט שתוק ותפסיק לקבוע דברים שאין לך זכות לקבוע.