המ..סקר...

חולוני

New member
צודק..

אבל במטאל טד הוא המתופף הכי טוב ששמעתי.. מוסכם ?

a_duck

New member
למה להיות מוגבל?

אם אתה לא מכיר מתופף איך אתה יכול להגיד שהוא לא יותר טוב ממתופפי ג´אז? בכל מקרה כמו שED אמר ואני אמרתי כבר לפני הרבה זמן המתופפים בג´אז ומטאל עושים דברים שונים ולתופף מהר לא פחות קשה מלתופף עם כל המקצבים האלה...ויש גם את המתופפי פיוז´ן מטאל של סיניק אתאיסט וכאלה שהם גם טובים...

MuffinMan

New member
תקשיב

אני בטוח שמתופפי ג´אז יכולים לעשות את מה שמתופפי מטאל עושים מעל ומעבר...

a_duck

New member
דווקא לא...

תביא לי קטע של מתופף ג´אז שהוא יותר מהיר מBEHIND THE CURTAINS OF NIGHT של דימו בורגיר...או מתופף ג´אז שיותר מהיר מFROST או HELHAMMER... אתה לא שמעת מתופפי מטאל...איך אתה יכול להגיד שמתופפי ג´אז יכולים לעשות את מה שהם עושים? במטאל הרוב נמדדים לפי מהירות...יש כאלה עם מקצבים וכל זה אבל זה משהו אחר...בג´אז נמדדים לפי מקצבים...אי אפשר להשוות או להגיד שבאחד הסגנונות יש מתופפים יותר טובים...הדבר היחיד שהסכמתי איתו זה שבממוצע המתופפי פיוז´ן יותר טובים מהשאר כי יש להקות מטאל מסריחות עם מתופפים מסריחים...אבל יש מתופפי מטאל שעושים דברים שבג´אז לא יכולים...

ed547

New member
כן... גם במטאל יש הרבה שינויי

מקצבים בתופים עם הדבל בס שצריך הרבה אקורדינציה בשביל זה, זה ממש לא פשוט כמו שאתה חושב. כמו כן יש את התיפוף הפיוזני במטאל כמו אצל סיניק ןדרים תיאטר וגם(אם להחשיב) המתופף של טול עושה דברים מאוד מאוד יצירתיים עם התופים ונוטה לרחף עם התופים. כמו כן גם הרבה שינויי מקצבים בדבל בס כמו אצל ויידר, דיינג פיטוס וכולה.. בג´ז התיפוף צריך להיות יותר בנוי ומחושב מראש והרבה ריכוז. גם כן לא פשוט אבל נמדד במדדים שונים. כנראה אתה בכוח רוצה להיות אטום כי אתה אומר שהמתופפים של ג´ז הם הכי טובים ומצד שני מסרב לשמוע מתופפים של מטאל וחושב שזה כל כך קל מה שהם עושים.

ed547

New member
אויש שוב פעם זה.. תבין שאי אפשר

להשוות מתופפים של מטאל למתופפים של ג´ז כי הם מנגנים סגנונות שונים ונמדדים בקליבארים שונים. המתופפים של ג´ז הם החביבים עליך ביותר אבל זה לא אומר שהם הכי טובים בעולם כי אי אפשר להשוות אותם למתופפים של מטאל. חוץ מזה אתה מודה בעצמך שאתה לא מכיר מטאל ואתה לא מתעסק עם זה אז איך אתה יכול לומר שהמתופפים של ג´ז אוטומטית יותר טובים בלי ששמעת?

חולוני

New member
ניתחת טאבים ?

מי הפך אותך למומחה מספר 1 בעולם לניתוח טאבים ולקביעת מה יותר טוב ? ואם מישהו אחר גם ניתח טאבים ולפי דעתו הביצועים בקיל אמ אול יותר טובים, אז זה קובע שהביצועים הקיל אמ אול יותר טובים ? לא. לפי דעתך הביצועים בג´אסטיס יותר טובים כי ככה אתה חושב וזאת דעתך וזאת לא עובדה. ואני לעומת זאת חושב, ולא קובע, שהביצועים בקיל אמ אול יותר טובים, ואתה לא יכול פתאום לבוא להגיד לי זאת בורות לחשוב שהביצועים בקיל אמ אול יותר טובים, כי זאת דעה אישית. הבנת ? כל אחד מנתח אמנות בצורה אחרת, וזה היופי של האמנות. זה אותו שתראה ציור במוזיאון ותגיד שזה הציור הכי יפה שראית בחיים שלך, ואז מישהו אחר יבוא ויגיד שזה הציור הכי מכוער שהוא ראה בחיים שלו, אז מה תבוא אליו תגיד לו שהוא בור ושהוא לא מבין באמנות ? אם כן, אז אתה הבור היחיד פה.

זה לא בידיוק אותו דבר...

שמע אני מתכוון במבחינת מורכבות של תווים, סולמות קשים וכו... שבג´סטיס יש יותר את הדברים האלה, אבל עזוב זהו ויכוח חסר טעם, אתה לא מנגן ובגלל זה לא תבין אותי...

חולוני

New member
מורכבות תווים ?

מי קבע שמורכבות התווים יותר טובה בג´אסטיס מאשר בקיל אמ אול ? מי ? אתה ? כמו שאמרתי, זאת דעתך האישית. ומה יקרה אם מישהו אחר ינתח את התווין ומבחינתו מורכבות התווים תהיה יותר טובה בקיל אמ אול ? מה ? אז קיל אמ אול עובדתית יהיה יותר טוב ? לא, כי זאת דעה אישית וכל אחד מנתח אמנות באופן שונה. ראה את הדוגמא של הציור. ככה שגם אם אתה לא חושב כמוני, עליך לכבד את הגעה שלי, ולא להגיד שזאת בורות, כי זאת לא. הבורות היחידה היא שלך שקבעת לעצמך שג´אסטיס הכי טוב מבחינת נגינה ולא מוכן לשמוע שעות אחרות משלך, הגיע הזמן שתתבגר ותדע להעריך דעות שונות משלך כי לכל אחד יש טעם שונה. ואם אתה לא מסוגל, זאת בעיה שלך, לא שלי.

דביל,דביל,דביל

לא אני קבעתי שיש שם יותר מורכבות,הם קבעו! אם תשכיל לפתוח קצת חוברות תווים ולא מילונים, אתה תראה שבג´אסטיס יש יותר תווים בתיבה, המקצבים יותר מסובכים ומגוונים,והסולמות יותר מורכבים! זה לא אני קבעתי, זאת עובדה! למה בכלל אני מתווכח איתך??? החזקת בכלל בחיים שלך כלי נגינה שאתה מדבר? נ.ב שתוק!

חולוני

New member
אם מדברים על דבילים..

מה הקשר בין כמה תווים יש בתיבה לאיכות הנגינה ?? נו אז מה, ואם אני אדחוף איזה מיליון תווים לתיבה זה אולי יהיה יותר מסובך ויותר מורכב אבל לא יותר טוב, גם אני יכול לרשום מילון תווים ואז לנגן אבל יצא לי בלאגן שלם וממש לא טוב.. התוצאה הסופית היא על מה שאנחנו מסתמכים עליו, לא כמה תווים יש בתיבה, דבר כזה לא קובע את טיב הנגינה. וכל אחד מפרש את הנגינה אחרת, טיב הנגינה זהו גם טעם אישי. מי אתה שתקבע עובדות מי ומתי מנגנים יותר טוב ? אתה מסוגל לקבוע מי יותר טוב בנגינה, בטהובן או מטאליקה ? לא. כי זה טעם אישי. מוזיקה זהו טעם אישי. יש כאלו שהנגינה של בטהובן טובה להם, ויש כאלו שהנגינה של מטאליקה טובה להם. אבל אף אחד לא יכול לקבוע מה יותר טוב. כי אמנות זה טעם אישי, כמו שהראיתי לך בדוגמא של הציור, ואני עשיתי בגרות באמנות ואני יודע שאי אפשר לקבוע מה זה אמנות טובה ומה זאת אמנות גרועה, כי לכל אחד יש טעם אישי משלו !! בשביל אחד ג´אסטיס יכול להיות הכי טוב , ובשביל אחר קיל אמ אול יכול להיות יותר טוב. ומבחינת הכל. מבחינת טקסטים, נגינה, מורכבות והכל. אתה לא יכול לקבוע כלום. ויופי לך שאתה יודע לנגן על גיטרה, אני יודע לנגן על פסנתר, למדתי 3 שנים פסנתר ואני יודע מצוין מזה תווים, אז פשוט שתוק ותפסיק לקבוע דברים שאין לך זכות לקבוע.

חולוני

New member
בנאדם אטום.

זה סנאדם שלא מסוגל לקבל דעות שונות משלו וישר קורא להם "בורות". זה מה שנקרא בנאדם אטום, וזה אתה, לא אני.

כן...שמעתי על הסרט הזה

אישית אני מעדיף את הראשון, בשני כל העלילה מסובכת ומנסה להיות מתוחכמת, הראשון מדבר יותר בשפה יותר פשוטה, אבל הוא מעביר את המסר יותר חזק...

מה???? איך אתה מדבר??? חולני טועה??

חולני בחיים שלו לא טועה! הוא עשה בגרות מ"פופ" עד ל"חלזונות מים" הוא יכול ללמד את כולנו מה זאת מוזיקה! הוא באמת מבין! אנחנו סתם לא מלומדים...

למעלה