המ.. המ. משחקון ^^

PakoLina

New member
המ.. המ. משחקון ^^

זוגות, זוגות זוגות זוגות ^^ פה ץרשמו את הזוגות, אבל לא סתם! דמות אחת מהסדרה, ודמות אחרת מסדרת אנימה אחרת שלדעתכם מתאימה לדמות מאינויאשה שבחרתם.. אני עוד מעט אוסיף, אחרי שאני אחשוב קצת ^^ מממ...מ...

אוקי. אני מכירה רק שתי אנימות אחרות

זוגות: שיפו ומיילין, זוג נודניקים מירוקו וגברת מיזוקי, אנשי דת השינטו אינויאשה ומיסטי, חמי מזג וחמומי מוח (*נסקלת* די! תודו שזה נכון! *בורחת*) קגומה וטרייסי (החוקר הזה שהחליף את ברוק בעונות רביעית-שישית) שני אנשים שממש חשוב להם ללמוד סאשומארו ורובי-מון, שני אדישים עם ירח על המצח קירארה וקרו, שני חמודים קירארה הגדולה וספינל סאן הגדול- שני נמרי שנחרב מאגניבים

אם כבר...

סאשי+גברת מיזוקי... שניהם אדישים כאלה
למרות שנראה לי שמה שהם יעשו כל היום זה לבהות אחד בשני כי לא מדברים הרבה

Takashi Tomoko

New member
לא יכול להיות

סאשי ומיזוקי סאנסאי ביחד... מיזוקי סאנסאי היא פדופילית... נראה לי שהיא תסתכל אפילו על שיפו לפני מישו יותר גדול ממנה...

YuviChan

New member
יש לי../images/Emo70.gif

מירוקו ומריקה (מטווין ספיסה) רין ומת (מדיג'ימון)

איררון

New member
מירוקו ומריקה? ../images/Emo152.gif

טוווב... שניהם שולטים. מריקה יותר... אני לא פוחד להסקל אני אפילו לא אוהב ממש את מירוקו. (לא סולח) צחק על אינו כשהיה לו סלע.

Kiku

New member
אבל אבל אבל...

למה מירוקו ומריקה?
וזה אמור להיות טווין ספיקה.... אפילו באנגלית כתבו את זה ככה... לא יודעת מי תרגם את זה...

תפוזבל,../images/Emo174.gif

תפוזונע, תפוז עומד בצומת, תפוזאידיוט, תפוזטיפש, תפוזחרא, וכו', וכו'
.

יש לי רעיון!

אינויאשה+יולי מ''דיג'ימון2'', שני ''גאונים'' קטנים... קאגורה+קן מהנ''ל, מעריצים אחד את השני. חחחחחחח איימה+מאט הבישי מ''דיג'ימון1'', כדי שיהיה לה את מי לעצבן... מירוקו+מימי מהנ''ל, כי שניהם משוגעים בטירוף קוגה+מריה מ''בייבלייד'', כדי ששניהם יחשפו שיניים אחד לעבר השני... רין+יוגי מ''יוגי הו'', כי שניהם חמודים ומתוקים ביחד קיקיו+סבא של טייסון מ''בייבלייד'', כי שניהם מפגרים בטירוף XDDD
סאנגו+ג'ואי מ''יוגי הו'', כדי שיהיה לה את מי עוד לחנך מחרמנות קאגומה+טי.קיי מ''דיג'ימון2'', כי שניהם מתוקים יחד סאשומרו+מאי מ''יוגי הו'', כי שניהם יפים ביחד שיפו+סוזי מ''דיג'ימון3'', כי שניהם הכי קטנים בחבורות שלהם וגם הכי חמודים נאראקו+טיה מ''יוגי הו'', כדי שילמד אותה לא לשנוא ממומיות

Bakura

New member
ממ... ^.^

שואיצ'י מגראווי יתאים לסשומרו, אם הוא לא היה מאוהב עד מע להראש ביוקי. גיא מסיינט ביסט היה מתאים לאינויאשה, כי הוא אוהב חתולים ^.^ (וגיא הוא שד חתול... בערך 0.0;) קוגה היה מתאים ל... ממ.. ליוקיטו, כי אני פשוט רואה אותו נכנע לאופיו הרך והמתוק *-* .... אבל צריך לבדוק מי מביניהם יותר גבוה >_>; סאנגו תתאים לשינג'י ובאן בגאטסאקרס, כי הם יחזירו לה את הבומרנג שלה כל הזמן XD אפרופו גאטבאקרס, לדעתי גם הבחורה שם תתאים לאינויאשה, לא זוכרת איך קוראים לה, אבל גם אמא שלה מתה וגם היא אוהבת מאוד כלבים ^.^ וגם הבחורה העיוורת תתאים לו. או הכלב שלה, מוצרט XD או הבחור שחיות מקשיבות לו :p ראיתי עכשיו מישהו עם הקול של אינויאשה מזאטסואי, יש לו קול מה זה עפה שהוא רגוע *-* בע. זה היה מצחיק XD אה, לא חשוב. אני על יאוי ^.^

למעלה