המ.. המ. משחקון ^^

או! יש עוד! אבל מתוך ספרים!

רשימת בני זוג פונטנציאלים לסאשומארו: אלהנה (רומח) מלחמה (בשורוטו) אושה (רומח) קרסניה (רומח) גוונדלין (חיי קסם) אשת-החיה (תשע הנשמות של כריסטופר צ'אנט) לונה לאבגוד (הארי פוטר) רשימת בני זוג פונטנציאלים לאינוי: אם נתעלם מהעובדה שהיא פרוצה שעברה לצד האפל, אז קיטיארה (רומח) פפר (בשורוטו) פטרה (סדרת "הצל") ריוקו (העולם של אבן הברק, בגלל המשפט הגאוני "גם לי יש ניבים וטפרים!", וגם בגלל שהיא פשוט כיסחה למנייאק הזה מויוטם את הצורה)

karyn

New member
אני קראתי

גם את 9 הנשמות וגם חיי קסם ספרים מושלמים

Bakura

New member
סשומרו ולונה לאבגוד?...

>_> למה לא נראה לי? ... אה, כן. זה זה שסשומרו הומו. >_>

תקלטי, את החלטת שהוא הומו

יש כאלה שחושבים שהוא סטרייט! ויש כאלו שחושבים שמדומה לשדי גהנום או מלאכים, אין לו נטייה מינית כלשהי

DarkBrownLynx

New member
חח אבל אם לכל השדים יש נטייה מינית

(אפילו לנאראקו) למה שלו לא תהיה?

התכוונתי לשדים כמו מבשורוטו

את יודעת? מלאכים נופלים? אלו שהסתובבו בחומלה של השטן, ונפלו יחד איתו לגהנום?

אני ספר לך מה הכוונה

שדים, שהיו בהתחלה מלאכים, הסתובבו עם השטן (שגם הוא מלאך לשעבר) עשו מעשים רעים, וצנחו איתו לתוך הגהנום.. כאלו שדים... וסאשו נראה באמת כמו מלאך-נפל

dark max

New member
ניצן!!אני אהרוג אותך!!!!!

פטרה שייכת לבין ואך ורק לבין!!!!!!!!!! חוצמזה היא ממש לא מתאימה לאינו למקרה שלא קראת את הסוף של "הצל של ההגמון" ואת "בובות צללים" היא מתגלה כעדינה!![בערך]!! רק בהתחלה ובקטעים עם אשיל היא מתאימה לאינו!! סאנגו תתאים לאנדר[סוקלת את עצמי] בערך...או מירו..יותר מירו["קול המתים"] לקאדה עלי[אם נתעלם מהגיל] ויש עוד אבל אני לא זוכרת אותם עכשיו אז אם אני אזכור[מאוד לא סביר לצערי...]אני אכתוב אחר כך

*לוקחת את החרב שלי* את לא תרצחי

לא אותי ולא אף אחד! ועלי עם קאדה זה ממש מוזר....

dark max

New member
*לוקחת עוזי*יותר טוב מחרב!!

אני יודעת אבל אם היא צעירה בכמה עשרות שנים אז דווקא די מתאים כי שניהם די שקטים ושוחרי שלום... אווו סותה וולנטיין-אנדר!!

*לוקחת צחי* יותר טוב מעוזי!

קאדה הייתה מחסלת שדים....ממש לא הטיפוס של עלי וסותה/ולנטיין-אנדר מתאימים מאוד

dark max

New member
מי זה צחי???

קאדה גם היתה כוהנת כן הטיפוס של עלי[בערך] זה לא סותה או ולנטיין עם אנדר זה סותה עם ולנטיין-אנדר["ילדי המחשבה"]

נו כן! וולנטיין שאנדר יצר!

וצחי זה בחור ענקי וקטלני... היה בשאולין ולמד יד הברזל.....

GalaxyAngel

New member
><

גוונדלין??גוונדלין? פוי!!!!! גוונדלין כבר יותר מתאימה לנאראקו

למעלה