אאווין הרוהירית
New member
המ....היי../images/Emo9.gif
קודם כל, אני רק רוצה להגיד שסיימתי ספר בשם "שני ירחים" של שרון קריץ', והוא מתוק, קליל וחמוד להפליא. נחמד מאוד. אבל זה לא אמור לעניין אתכם מאוד (אני מכירה את הטעם של האנשים פה) אז נעבור למשהו שכנראה כן יעניין אתכם- התחלתי לקרוא את חמסין
ובינתיים כל פעם שאני מרימה את הספר אני לא יכולה להניח אותו- אז אני אנצל את ההפסקה הזאת עד תומה
דעתי על הספר? המ...תופעת טבע, מדהים, מוזר, מרתק, מבלבל, מקורי, מתוק, מסתורי וכתוב כמו יצירת מופת. אקיצר- אני מבינה מדוע כל כך הרבה אנשים מעריצים את כתיבתה של אביגדור-רותם. אני רק בעמוד חמישים, אז אני עדין בעיצומו של הבלבול. בינתיים אני מבינה שלויה (איך הוגים את שמה? LEVIYA? או LOYA?) היא דיילת אתאיסטית שחזרה לבית שבו גרה בילדותה. אמא שלה מתה או משהו כזה? אני עדין לא יודעת בדיוק למי הספר מתייחס...לאחיה? ומי זה ז'אן ז'אק? אני הבנתי שהיא כותבת על זיכרונות ועל הווה לסירוגין, ולכן זה כל הסיפור מפוזר. יש לה כתיבה- אסוציטיבית- כמו שאומרים? הדימויים שלה מעולם אחר, שובים לב. אז....אמ, אני מתרגלת לאט לאט ונהנית מאוד
אה, ולגבי מובי דיק- אני לא מצליחה להתחבר
גם לרומח הדרקון לא... למישהו יש הצעות לספרי-חובה אחרי חמסין?
קודם כל, אני רק רוצה להגיד שסיימתי ספר בשם "שני ירחים" של שרון קריץ', והוא מתוק, קליל וחמוד להפליא. נחמד מאוד. אבל זה לא אמור לעניין אתכם מאוד (אני מכירה את הטעם של האנשים פה) אז נעבור למשהו שכנראה כן יעניין אתכם- התחלתי לקרוא את חמסין