אולי תפסיק לקלל?
תשמע, עשיתי כאן דבר מאוד פשוט: צהוב אמר שהמתנחלים פושעים בגלל כמה עשרות שהתפרעו ואני אמרתי שהערבים פושעים בגלל שכמה עשרות התפוצצו. שווה בהחלט. ויודע מה, נצמצם את זה: פלסטינאים. לא ערבים. הצגת העובדות והדעות שלך על מתנחלים- היא הגזענות האמיתית. אתה בטוח כל כך שאתה מכיר את מטרות המתנחלים מא´ ועד ת´, שאתה מרשה לעצמך לפתוח את הפה עליהם בצורה כל כך בוטה, שאם היא הייתה נאמרת בכיוון של שמאלני ישר היית צורח כהרגלך "הסתה" ו"גזענות". רגע אחד אתה מציג את המתנחלים ככובשים אכזריים שכל עניינם הוא חטיפת שטח מהפלסטינים, ורגע אחרי אתה אומר שאתה מבין טוב מאוד מה הולך שם. בחלק השני של טענתך הוכחת בדיוק ההפך- כמה אתה לא מבין. אתה יודע מה הבעיה איתך? שאתה חושב שאתה יודע הכל. ועוד דבר. המאבק בין המתנחלים לפלסטינים הוא בהחלט על שטח. בהחלט. שהרי כדברייך: "שטח הוא חיים"...(שירשור קודם) המתנחלים לא מבקשים לכבוש את ארה"ב או את איטליה, ואפילו לא את ירדן. כל מה שהם רוצים זה להתיישב בארץ-ישראל, על כל שטחיה. אתה טוען שהרצון שלו זה לא מה שיקבע עובדות בשטח. ובכן, רצונם של הפלסטינים, או של פלגים מסויימים בחברה הפלסטינית, הוא להשתלט על כל הארץ (דרך אגב, אתה שם לב כמה בקלות אתה טוען שהמתנחלים רוצים להשתלט על שטחים פלסטיניים, אך כאשר דבר זה נאמר על הפלסטינים אתה זועק לגזענות?). לפי כלל זה, רצונם לא אמור לקבוע עובדות, אבל עובדה היא שלבסוף הפיגועים שברו אותנו, ונסוגנו. הפלסטינים השתמשו בטרור כדי להשיג שטח. האם הם עדיין טהורים? ואל תגיד שאני מכליל, כי ההכללה כאן נכונה: הצץ בסקרים, אין לי כוח להביא לך אותם.