המתנחלים פושעים !!!!!

Moledet972

New member
הבאתי קישור בהודעה מלמעלה

לכך שהמאחז הוא בבעלות משפחת זר.

SAtAnic Soul

New member
הערבים פושעים!!!

תראו מה קרה בשבוע שעבר ליד כרכור!!! ראינו שכל הערבים פושעים ואת כולם צריך להכניס לכלא!!!

SAtAnic Soul

New member
קוראים לזה ציניות, אם לא הבנת.

העלתי תגובת נגד שעלולה לצוץ בגלל הכללה על כל המתנחלים. שהרי אם בגלל עשרות מתנחלים צריך להכניס את כולם לכלא, בגלל עשרות מתאבדים צריך להכניס את כל הערבים לכלא.

EverMan

New member
ערבי הוא אדם אשר

נולד במדינות ערב. אין לו ברירה כלשהי , הוא לא בחר בכך. הוא לא פשע. מתנחל הוא אדם אשר בחר לעבור על החוק ולהקים מאחזים בלתי חוקיים. לכן הוא פושע. זה כל כך פשוט. זה ההבדל בין גזענות , לבין הבנה. מתנחל זה מבחירה , ערבי זה מלידה.

SAtAnic Soul

New member
אין קשר, אתה מערבב.

אמנם הערבי לא בחר להוולד ערבי, אבל הוא בחר ללכת ולהתפוצץ במקום הומה אדם. אל תנקה אותם מאשמה- גם היטלר לא היה אשם שהוא נולד אוסטרי (ארי). מתנחל לא בחר לעבור על החוק- הוא בחר ליישם את האידאולוגיה שלו. בעינייך, כמובן, ההתיישבות בשטחים אלה חסרת כל משמעות; אתה כנראה לא רואה בשטחים הללו שטחים שיש ליישבם, אך המתנחל שעולה לגבעה ומקים מאחז, לא עושה זאת כי הוא רוצה להתאכזר לפלסטינים. אני משער שאתה מניח שהמתנחל רוצה להזיק לפלסטינים וזוהי הסיבה היחידה להתיישבותו שם. תן לי לחדש לך. המתנחל רואה באדמה זו אדמה שיש ליישב- נחלת אבות. אתה פולש לתחום לא לך, לתחום בו אתה לא כל כך מבין, ולכן אל לך להביע בו דיעה, בדיוק כמו שאני לא מביע את דעתי בנושא הפריימריז בעבודה- כי אני פשוט לא מבין בזה.

EverMan

New member
הוא בחר ?

יש 250 מיליון ערבים בעולם , אני לא רואה אותם מתפוצצים. סלח לי מאוד ! ערבי הוא לא כזה שמתפוצץ ! טרוריסט מתפוצץ ! לא ערבי ! וזה גזעני להגיד כך ! ערבי לא עובר על החוק , טרוריסט כן ! תפנים כבר , גזען. תן לי לחדש לך משהו : המתנחל רוצה לקחת את השטחים בכוח מהפלשתינאי. לא אכפת לו איך. הוא עובר על החוק והכל. תתפלא - אני מבין טוב מאוד מה קורה שם , לא הייתי מדבר אחרת. אתה יכול להביע את דעתך עד מחר , תברר מי המועמדים ותדבר ... אני יודע טוב מאוד למה הם שם מכל המניעים ויש לי כל זכות לדבר על כך. אני יודע שהוא רואה זאת כשטח שלו , אבל הרצון שלו זה לא מה שיזיז הרים ובטח שלא יקבע עובדות בשטח.

SAtAnic Soul

New member
אולי תפסיק לקלל?

תשמע, עשיתי כאן דבר מאוד פשוט: צהוב אמר שהמתנחלים פושעים בגלל כמה עשרות שהתפרעו ואני אמרתי שהערבים פושעים בגלל שכמה עשרות התפוצצו. שווה בהחלט. ויודע מה, נצמצם את זה: פלסטינאים. לא ערבים. הצגת העובדות והדעות שלך על מתנחלים- היא הגזענות האמיתית. אתה בטוח כל כך שאתה מכיר את מטרות המתנחלים מא´ ועד ת´, שאתה מרשה לעצמך לפתוח את הפה עליהם בצורה כל כך בוטה, שאם היא הייתה נאמרת בכיוון של שמאלני ישר היית צורח כהרגלך "הסתה" ו"גזענות". רגע אחד אתה מציג את המתנחלים ככובשים אכזריים שכל עניינם הוא חטיפת שטח מהפלסטינים, ורגע אחרי אתה אומר שאתה מבין טוב מאוד מה הולך שם. בחלק השני של טענתך הוכחת בדיוק ההפך- כמה אתה לא מבין. אתה יודע מה הבעיה איתך? שאתה חושב שאתה יודע הכל. ועוד דבר. המאבק בין המתנחלים לפלסטינים הוא בהחלט על שטח. בהחלט. שהרי כדברייך: "שטח הוא חיים"...(שירשור קודם) המתנחלים לא מבקשים לכבוש את ארה"ב או את איטליה, ואפילו לא את ירדן. כל מה שהם רוצים זה להתיישב בארץ-ישראל, על כל שטחיה. אתה טוען שהרצון שלו זה לא מה שיקבע עובדות בשטח. ובכן, רצונם של הפלסטינים, או של פלגים מסויימים בחברה הפלסטינית, הוא להשתלט על כל הארץ (דרך אגב, אתה שם לב כמה בקלות אתה טוען שהמתנחלים רוצים להשתלט על שטחים פלסטיניים, אך כאשר דבר זה נאמר על הפלסטינים אתה זועק לגזענות?). לפי כלל זה, רצונם לא אמור לקבוע עובדות, אבל עובדה היא שלבסוף הפיגועים שברו אותנו, ונסוגנו. הפלסטינים השתמשו בטרור כדי להשיג שטח. האם הם עדיין טהורים? ואל תגיד שאני מכליל, כי ההכללה כאן נכונה: הצץ בסקרים, אין לי כוח להביא לך אותם.

EverMan

New member
אין פה קללה , אתה קבעת

את זה , זה שהוא כתב דבר שכל המתנחלים עוברים על החוק - זאת עובדה ! המחבל עצמו גם עובר על החוק , אבל לא כל הערבים עוברים על החוק , כל המתנחלים כן ! זה לא גזענות להגיד על אדם שמיוחס לפי האידיאולוגיה שלו דברים. זה לא גזעני להגיד שכל הימנים ליברלים , שכל השמאלנים מאמינים בשלום, או שכל המתנחלים עוברים על החוק. כי עצם זה שהוא מתנחל אומר שהוא עובר על החוק , ועצם זה שהוא שמאלן אומר שהוא רוצה שלום ! שטח הוא חיים , ולישראל יש מספיק "חיים". לפלשתינאים אין. המתנחלים לוקחים לפלשתינאים את החיים. ושוב - הפלשתינאים זה עם ! המתנחלים זו קבוצה אידיאולוגית ! זה לא קרוב ולו במעט ! ולא - לא כולם טהורים , אבל רובם לא עשו לך דבר. ולהגיד שכולם טרוריסטים - זאת גזענות טהורה.

SAtAnic Soul

New member
אף פעם לא אמרתי שכולם טרוריסטים

ועל איזה חוק אנחנו עוברים בדיוק? אני מכיר חוק אחד ויחיד- ליישב את ארץ אבותיי. יאללה אני אזוז לישון, נמשיך מחר...

EverMan

New member
כל חוק אפשרי , תפנה לעורך דין

או שופט והוא יסביר לך הרבה יותר טוב. מה עוד , אתה אמרת כל הערבים מתפוצצים כמו שכל המתנחלים עוברים על החוק. וזה ממש אבל ממש לא כך !

SAtAnic Soul

New member
המתנחלים עוברים על החוק?

אולי עוברים על החוק שלכם. אני עוד לא ראיתי קביעה או נסיון לטעון שהם עוברים על החוק (לא בהתפרעויותיהם, אלא בעצם התנחלותם)

איזה חוק ??

לא ממש הבנתי על איזה חוק מתנחלים עוברים... ואני מדברת על ההתנחלויות החוקיות לא על המאחזים שלא אושרו שרק אחוז קטן מאוד של המתנחלים גרים שם.. וחוץ מזה ש"צהוב" אמר שצריך להכניס את כולם לכלא בגלל ההתפרעויות שרק עשרות אנשים מתוך המתנחלים השתתפו בהם, הוא בכלל לא דיבר על ההתנחלות עצמה.

EverMan

New member
עצם החוק "מאחז בלתי חוקי" אומר

לכם משהו ? התנחלויות חוקיות יש כמספר אצבעותיי. לצערי איני עורך דין , אני לא מכיר את חוקי ישראל כולם. אך הם עוברים על הרבה חוקים , ביניהם חוקים הנוגעים למיסים וכאלה העוסקים להתיישבות , וכאלה העוסקים בישיבה בשטח עויין.

אם אתה לא מכיר את החוקים אז אל תדבר

כשאתה כותב שעוברים על החוק ואפילו לא יודע איזה אז אין לך זכות לכתוב את זה, אתה כותב דברים מעורפלים ולא מבוססים ואחר כך גם אומר שאתה מכיר את ההתנחלויות והמתנחלים, רוב ההתנחלויות חוקיות!! בכל מאחז בלתי חוקי יושבות רק מספר קטן של משפחות אם בכלל ככה שמרבית המתנחלים גרים במקומות חוקיים אולי לא מוסריים לדעתך (גם לדעתי אם כי לא לגמרי)אבל חוקיים, אז תפסיק להמציא עובדות!!

מנתחלת פושעת !!!!!!!

צריכים להעמיד אותך ואת כל המתנחלים לדין בגין עברת חוק, הקמת מאחזים בלתי חוקים !!!!!!! בלתי חוקים !!!!!!! במקום להכניס אותכם לכלא הצבא נוקט בכם ביד רכה, מזלכם שיש ראש ממשלה מעפן שלא יודע לא יודע לנהל מדינה. אם היה ראש ממשלה על רמה שיודע מה הוא רוצה מעצמו ולאן הוא מוביל את המדינה, ממזמן לא הייתם גרים בשטחים. או שכן הייתם גרים בשטחים, אבל המאחזים הבלתי חוקים היו נהרסים ממזמן. לכן תפסיקי לשחק אותה שומרת חוק, כי את לא שומרת חוק בדיוק כמו שאר המתנחלים.

די כבר עם ההכללות!!!

בכל פעם שמתחילים לדבר על נושאים מסוימים, אתם מתחילים להכליל, נמאס!! אם אתם לא מכירים את העובדות אז אל תדברו, צהוב בנשמה, תנסה להתייחס לעובדות ולא להתחיל בהכרזות, יש מאחזים בלתי חוקיים, שאני ורוב המתנחלים לא הקמנו,ויש התנחלויות חוקיות!! שהן הרוב והן הגדולות, ותנסה הפעם להגיב נורמלי ולא להתחיל להתלהם, אולי כדאי שתלמד קצת מענבר, שבדרך כלל (ואני מדגישה- בדרך כלל) מגיב בצורה רציונלית.

EverMan

New member
אני לא מכיר את החוק הרשום

אני כן מכיר את החוק בכלליות. את יודעת שאסור להרוג בן אדם נכון ? את יודעת את הפסקה בחוק ? לא ! כנ"ל פה. אני יודע שזה אסור , אני מכיר את הנושאי חוק , אני לא יכול להביא לך את הניסוח חוק המדוייק. אז אני מבקש ממך קצת פחות התלהמות בבקשה.

למעלה