המתנחלים פושעים !!!!!

המתנחלים פושעים !!!!!

אומנם קצת באיחור אבל יותר טוב עכשיו מאשר אף פעם, והנה עכשיו זה מוכיח שכל הזמן הזה צדקתי. שכתבתי שהמתנחלים הם פושעים שצריכים להכניס אותם לכלא, תראו מה הם עשו רק בשבוע שעבר לכוחות הבטחון. באו כוחות הבטחון בכדי להוציא את המתנחלים מחוות גלעד, במקום שהמתנחלים ינהגו לפי החוק וישמעו לכוחות הבטחון הם התחילו להתעמת עם כוחות הבטחון. כמה עשרות פצועים היו לכוחות הבטחון, ולא החיילים והשוטרים לא נפצעו מערבים אלא מיהודים !!!! זה רק מוכיח את הטענות שלי, נדמה לי אני כותב את זה כבר חצי שנה ואף ימני לא התייחס ברצינות למה שאני כותב. כי הרי חינכו אותם שצריך לאהוב את המתנחלים ושהם אהבת הארץ וכל השטויות האלה. והנה פתאום כל עם ישראל רואה מה הפושעים האלה עושים לא"י, פתאום רואים שהם לא כאלה צדיקים תמימים אלא הם בעצם פושעים שעוברים על החוק. במקום להכניס את כולם לכלא בגין עברת חוק, הממשלה ממשיכה לנקוט ביד רכה כלפי הפושעים האלה. אני אישית הייתי לוקח כל אחד ואחד מהם ומכניס אותם למאסר עולם, שהם ילמדו לא לעבור על החוק ובטח שלא להרים ידיים על כוחות הבטחון. וזאת רק חווה אחת מתוך 80 מאחזים בלתי חוקים !! עכשיו הממשלה צריכה להכניס לשם כוחות גדולים ולפנות את כל הפושעים האלה, ולא לחכות עוד חצי שנה שהפושעים יקימו עוד 100 מאחזים. עכשיו צריכים להרוס להם את כל המאחזים !! לפני שיהיה מאוחר מדי. להעמיד לדין את המתנחלים !!!

kranves

New member
ומה עם השמאלנים? שמפרים את

החוק ונכנסיפ לתוך כפרים ערבים ועוזרים להקים בתים(לא חוקיים)?

למה אתה מפיל על השמאלנים הכול?!?

במקום להודות בהתפרעויות של המתנחלים וזה שהם עוברים על החוק, אתה מפיל על השמאלנים את כל האשמה. וחוץ מזה כוחות הבטחון נותנים לשמאלנים להכנס לתוך שטחי הרשות, אך הם אומרים להם במפורש שכניסתם באחריותם בלבד. תיכף תגיד לי ש-80 המאחזים הבלתי חוקים של המתנחלים זה בגלל השמאלנים. הרי הכול אתם מפילים על השמאלנים. לא משנה מה נעשה ואיך נעשה תמיד השמאלנים אשמים, רואים כמה שהימנים צבועים ושקרנים. להעמיד לדין את המתנחלים !!

SAtAnic Soul

New member
הוא לא הפיל שום אשמה

הוא שאל אותך את אותה שאלה, בכיוון ההפוך. ועוד לא הגבת כמו שצריך, טיעוניך היו: "הימנים צבועים ושקרנים". אתה פשוט מצחיק אותי בטמטומך. עבור את כיתה ו´ וחזור אלינו אחר כך.

Moledet972

New member
אני אתן את הסיבות שהמתנחלים החליטו

לעשות את זה. תחילה - היו אלו כמה עשרות אנשים שהתעמתו עם 1800 שוטרים. שנית, הנה הסיבות, שלפי דעתי המתנחלים נקטו באלימות. ואני לא מצדיק, וכמו שסיעת מולדת פירסמה: מגנים את החלטת שר הבטחון, אך מגנים עימות מילולי או פיסי עם כוחות הבטחון. א. כדי להראות שעל מאחז קטנטן יש כזו מלחמה - אז איזו מלחמה תהיה על עשרות אלפי הבתים שיש ליהודים ביש"ע. ב. כדי להראות להפסיק את הפינויים. בכל מקרה - המאחז כבר נבנה מחדש, שוקם וכו´. הם גם רוכשים אדמות ערבים, כדי לבנות מאחזים חדשים, וזה מצויין. המדינה צריכה לתמוך בכך, לעזור כמה שיותר ברכישת אדמות ערבים, ולעזור כמה שיותר לקבוע עובדות בשטח, ע"י השתלטות על גבעות ועמקים. הממשלה צריכה לקבוע ישובים על מקומות אסטרטגיים, שיעזרו גם למטרות צבאיות. אפשר גם לנסות התיישבות בתוך ערים ערביות, במיוחד כדאי לפתח את היישוב היהודי בחברון(שבו נבנות עשרות יחידות דיור חדשות, וגם נרכשים בתי ערבים), ולעזור באכלוס אזור קו התפר.

תיכף תכתוב לי גם ש....

שהממשלה צריכה לטרנספר את הערבים מא"י, ואז אני יראה שאתה לא נורמלי. זה כמו שתכתוב לי שהממשלה צריכה לקנות ממצרים את סיני, ומארה"ב הממשלה צריכה לקנות את ניו יורק וזהו א"י ישראל תהיה גדולה, אפילו יותר גדולה מתקופת שלמה. תפסיק לכתוב שטויות תעשה טובה, אתה עושה צחוק מעצמך. אין מצב שמתנחלים קונים מפלסטינים אדמות, הרי האינטפאדה החלה מסיבה אחת. שהם רוצים שהכיבוש ההישראלי יפסק, אז אתה בא וכותב לי שקרים כאלה אתה לא מתבייש?!? אולי המתנחלים בכוח לוקחים מהפלסטינים אדמות זה יכול להיות, אבל לקנות מהם?!? הפלסטינים נלחמים בגופם על האדמות שלהם ועוד אתה כותב לי שבכסף הם מוכרים את האדמות. תאמין לי אם זה היה כך, ממזמן הממשלה הייתה קונה את כל האדמות של הפלסטינים. וכל המלחמה הטיפשית הזאת הייתה נמנעת.

Moledet972

New member
השטח של חוות גלעד נרכש באופן חוקי

מערבים. בתקופת שלמה הממלכה הייתה הרבה יותר גדולה. ישראל שלטה אז גם על סוריה, לבנון, ירדן, צפון הסיני וכו´. - איך אתה יודע למה התחילה האינטיפדה?

EverMan

New member
מולדניק , שטח ישראלי הוא רק

כאשר הוא שייך למנהל מקרקעי ישראל , ועד אז - הוא אינו שייך לישראל. ופתאום מאלפי מתנחלים שהיו שם , שמאות התעמתו עם המשטרה , זה ירד לעשרות !?! נו באמת ! הזיכרון שלנו לא כל כך קצר.

Moledet972

New member
השטח הוא בשליטת ישראלים.

לפני כן הוא היה בשליטת ערבים, שמחרו אותו למשפחת זר. היו שם כאלף איש, אך רק עשרות מהם התעמתו עם שוטרים. דרך אגב, הנה הקישורים שמראים שהמאחז הוא בבעלות משפחת זר: http://images.maariv.co.il/cache/cachearchive/21102002/ART366522.html והנה עוד אחד: http://images.maariv.co.il/cache/cachearchive/18102002/ART365149.html ועוד אחד: http://images.maariv.co.il/cache/cachearchive/14102002/ART362687.html

EverMan

New member
אתה לא יכול לקנות משהו

שאינו למכירה. אדמות אינם עוף , אדמות אינם מחשב , אדמות אינם מכונית , אתה לא יכול לקנות/למכור דבר שאינו שלך למכור. כל יש"ע ב"שליטה ישראלית" , אבל רק ביטחונית , תו לא.

Moledet972

New member
וודאי שאפשר לקנות שטח מאדם אחר

שהוא בעל השטח. הערבי מכר את השטח, ומשה זר קנה אותו... כך היהודים קנו 5% אחוזים מהארץ עד 1947.

EverMan

New member
תגיד לי , לא נמאס לך להיות מטמטם ?

כבר הסבירו לך אלפי פעמים. שאין מדינה - תקנה מה שבא לך ! שיש מדינה - אתה לא יכול לקנות דבר. הערבי לא יכול למכור משהו שלא שייך לו , בטח לא בתור שטח ישראלי. השטח הזה הוא לא ישראלי , שיהיה שייך למשפחת זר עד מחר , אבל הוא לא ישראלי. משמע - הם רוצים לגור שם ? סבבה- הם גרים בשטח פלשתינאי למהדרין , לא ישראלי. השטח הזה לא בבעלות ישראל ולא שייך לישראל בצורה כלשהי. היחיד שזכאי לקנות שטחים במדינת ישראל - זה המנהל למקרקעין.

Moledet972

New member
לא נכון. כ-6 אחוזים מהשטחים

במדינת ישראל הם שטח שלא בבעלות המנהל למקרקעין. כך גם ביש"ע. שטח רב הוא בבעלות המדינה, וחלק מהשטח הוא לא.

EverMan

New member
ושאר השקח בידי קק"ל.

אזרח לא יכול לקנות שטח בעד במדינה. בדיוק כמו שאני לא יכול לקנות שטח בארה"ב ולהכריז עליו אדמת ישראל !

Moledet972

New member
הקק"ל נכללת במנהל מקרקעי ישראל.

יש 6% שאינם רכוש המדינה. 3% בידי ערבים, ועוד כ-3% בידי יהודים. בארצות הברית זה דווקא לא בידי המדינה. אדם שקונה שטח, השטח שלו. בישראל - השטח הוא רק מוחכר.

EverMan

New member
יש הבדל בין נכון ובין חוקי

מה עוד , שאני לא בטוח שזה מעוגן בחוק. בדיוק כמו שאני לא יכול לקנות שטח בארה"ב ולהכריזו כשל ישראל.

נרכש באופן חוקי?!?

איזה שקרים, תפסיק להמציא שקרים ולכתוב אותם ועוד להאמין לשקרים האלה. אם זה היה באופן חוקי הממשלה לא הייתה מאלצת את כוחות הבטחון לעבוד גם בשבת. תחשוב על זה קצת.

למעלה