לכל המתנחלים הארורים!
הפיהרר צילצל , הוא רוצה זכויות יוצרים על הטלאי! ועוד דבר איך הקופיפים הארורים האלה מעזים לענוד טלאי ולהשוות את המטרה העלובה והפטתית שלהם לשואה? הם רוצים שואה בבקשה נזרוק פפצת מימן (הידרוגניה בומבה לאסף מתא ת"א) על גוש קטיף והנה.... יהיה צדק לטלאי! המתנחלים האלה הגזימו לגמרי אני בטוח שכל מי שצריך להיהפך בקברו, עושה זאת כעת, ואני עוד יותר בטוח שצריך ללמד את המתנחלים האלו לקח! הם רוצים להתנהג כמו אמבות דיסלקטיות בבקשה! אנחנו הבלגנו , ניסינו להיות טובים, למען השם אנחנו מציעים להם בתים, וכספי פיצוי בעוד שיש אלפי עניים ,הלא אוול בכפם שמגיע להם הרבה יותר מאשר לחבורת הפיגורים שנתקעים על גוש חרא באמצע עזה ועולים לנו בחייהם של חיילים, מתנדבים אפילו תיירים שבאים לראות ולתמוך בהם (שלא לדבר על כספים). זה רק חסר לנו שחבורת תיירים אמריקאים שבאו לתמוך במתנחלים יתפוצצו על ידי איזה יאסר 1 וככה ארה"ב תעיף את כל המדינה הזאת למימד הבא. די נמאס! האופציות הולכות ואוזלות! הם רוצים לחק אותה קשוח ואנחנו לא עושים את זה! למה הממשלה הזאת מחכה למשיח?!?!?!? אני בטוח שכשהוא יבוא(אם יתחשק לו) הוא יעיף גם את הממשלה, גם את המתנחלים וגם את עובדיה הטמבל לסוף ציר המספרים! נ.ב. גם עובדיה הקוף הסנילי הגזים "לשמור על חבלי מולדת" "המתנחלים עושים עבדת קודש". בוא נראה את הדברן לפחות מגיע לגוש קטיף ועושה משהו במקום לזבל את השכל! צריך להפריד את הדת מהמדינה רק בשביל שישתוק.