המתנחלים הגזימו

המתנחלים הגזימו

איך הם מרשים לעצמם לענוד תלאי כוב כתום אין מקום להשוואה עם השואה אני תמיד הייתי ב' הפינוי אבל עכשיו אני עוד יותר ב'

asafz8

New member
מסכים!

אותם אנשים זוועתיים אשר משתמשים בהרצחם של אביי ואמיי סבי וסבתותיי בכדי למחוא כנגד הפינוי לובשים תלאי. אותו התלאי שסבתי וסבי נאלצו ללבוש. זוהי בושה ופגיעה! מה שעוד יותר מגביר את תחושת הזלזול והשנאה שלי כלפיהם! תחילה, אני חייב לציין שהייתי מתון בעניין ההתנתקות. אבל כעת אין סיכוי אני נגד ככל האפשר עקב חציית כל הקווים האדומים שחצו אותם המנולים. כולי מלא בכעס כעת.

טלאי כתום מחאה לגיטמית!

מה אתם רוצים שילכו לים ויעלמו מאליהם מה מה בדיוק? רואים במפורש שכל שטח שנותנים לערבים יש רצח יהודים מצידם מה לא ברור זה לא שואה? בפיגועים נרצחו משפחות שלימות כמו משפחת סחויורדור מהולנד שנרצחה במסעדת סבארו ההורים והאחים ועוד עשרות משפחות שלימות נרצחו מה לא ברור זה לא שואה? אז תפסיקו לקשקש! לדעתי צריך לכבוש את השטחים מחדש ולגרש את הערבים כי אם לא הם יגרשו אותנו בסיוע של העולם ואז טוני בלייר ואמריקה ישתוקו כמו בשואה שאמרו לאמריקה שתאי הגזים ומחנות הריכוז רוצחים יהודים והמטוסים של אמריקה עברו מעל תאי הגזים ולא הפציצו את התאים ההיסטוריה חוזרת על עצמה גם היום נרצחים יהודים ואפ' עמים אחרים ע"י המחבלים ולאמריקה איכפת??????

asafz8

New member
לגיטימית?

אתם משתמשים ברצח של שישה מליון נפשות טהורות יהודים!!!! התביישו לכם!! אף צבא בעולם כפי שלא ניצח עד היום לא ינצח אותנו! הסר חששך! לאמריקה לאנגליה ולנו איכפת וזו הסיבה לפינוי ולהתנתקות! דווקא בגלל זה להפסיק הריגת אנשים חפים מפשע!

ההסתכלות על המצב בשטח אצלך מעוותת

1. כרגע אף צבא לא נלחם בנו אלא ארגוני טרור (הלחימה בארגוני טירור קשה מאד מכיוון שאין גבולות ואין אסטרטגיה הכל פגיע בכל המישורים), ארגוני הטרור מחכים בקוצר רוח להתגבשות המדינה הפלסטינית שתוביל להקמת עצמאות פלסטינית בשטח של מדינת ישראל וכיבוש מדינת ישראל, הרעיון הפלסטיני הוא כיבוש כל שטחי ארץ ישראל. מי שנותן עצמאות לאויביו יגורש מביתו וזה מה שעושה כיום שרון כרגע זה בגוש קטיף מחר (זה יכול להיות אפ' 20 שנה) זה יהיה בתל אביב, ירושלים, וכו'. 2. מי קרה לגדר ההפרדה "גבולות אוושויץ" אנשי השמאל!, השמאל מסית ומשתמש תמיד בתותח הניגוח של השואה כנגד כל ביטוי מחאה לגטימי.

asafz8

New member
של מעוותת?

איני יכנס לוויכוחים פוליטייםעמך מאחר ונדמה לי שגם איתך אני ימני. אך איני פונה אליך בתור ימני או שמאלני אלא בתור אזרח בתור נכד לסבתא שהיו לה 8 אחים והיא נשארה בודדה, יתומה בגיל 6 בצד דרך ברומניה! אני מדבר אליך בתור נכד של סבתא שבכיתה 6 כשאנו עסוקים בגיל הזה לחשוב האם להשאר עוד שנה בגן או לעלות לכיתה א' היא חשבה איך לשרוד איפה להתחבא מעיין לגנוב אוכל.. ואתם באים ומשתמשים ביריות של הנאצים באחיי סבתי! איך אני אמור להרגיש? השוןאה זו איננה אמורה להוות מציאות זהו שקר גס! אסור להשוות מצב כזה! ובקשר לשמאל: תסלח לי מאוד אבל חומה של 8 מטר שילד לא יכול להסתכל לצד השני של העולם ולא לראות את האופק מאחר והוא עומד לו מול העיינים אז זו לא התנהגות של מדינה שעברה את השואה אך עם זאת גם כאן אסור להשתמש בהשוואה! צריך להשתמש בשואה בתור זיכרון עצוב של העם היהודי ולא בתור כלי למחאה! המשפחה שלי לא נרצחה בשוויל להוות לכם לסמל מסחרי ולמשיכת תשומת לב כותרות העיתונים!!!!!!!! מבין?

E טי

New member
אתה מקשיב לעצמך?

ילד שמגרשים אותו מביתו, לוקחים את כל החפצים שלו ומעלים אותם על משאית, עוזב את כל החברים שלו מהשכונה, מגרשים את ההורים שלו מהעבודה, מגרשים אותו מהבי"ס, שולחים אותו לגור בקראוון! זה לא נשמע לך קצת יותר מזעזע מ"ילד שרואה חומה ולא יכול לראות את הצד השני של העולם"?

asafz8

New member
שטויות!

אותם המתנחלים שעוזבים לא הולכים לגור בשום קרוואן זוהי שטיפת מוח שעברת! נותנים להם כמה מיליונים טובים שיתחילו חים חדשים במקומות אחרים! האנשים שפינו מימית לא נמצאים היום ברחוב או בקרוואן! כשאמרתי את אותו המשפט שציתת רציתי להביא לך שני צדדים! אך יחד עם זאת לא אסתיר ממך את דעותיי הפוליטיות אני אמנם ימני מתון אך מה לעשות גם הם סובלים לא רק אנחנו!

E טי

New member
אני עברתי שטיפת מוח???

אותם המתנחלים שעוזבים לא מקבלים כמעט כלום! כדאי שתקרא את הכתבה הזאת לפני שאתה מדבר "האנשים שפינו מימית לא נמצאים היום ברחוב או בקרוואן!" למיטב ידיעתך, האנשים שפונו מימית גורשו לקראוונים!!! היום הם גרים בגוש קטיף... "ימני מתון" שטוען שאת הגדר ניתן לכנות "אושוויץ" אבל את הגירוש אסור לדמות לשואה???

asafz8

New member
אל תכניס לי מלים לפה!

עוד לא נולד האדם שהכניס לי מלים לפה! לא אמרתי בחיים!! שאני מדמה משהו שקורה היום לאושוויץ!! זה פשע בכלל להגיד שאני דמיתי לאושוויץ! אושוויץ היא זיכרון נוראי וטרגי של ניצולי השואה של העם היהודי ושל האנושות, ובניגוד לאותם המתנחלים אני משמר את הזיכרון הזה ואינני משתמש בו כלל וכלל לתעמולה פוליטית!!

asafz8

New member
הכתבה הזו כלל וכלל לא אובייקטיבית!

מעיתון דתי? תודה באמת!

שם טוב הכל נובע מגזענות

אני מצטער אם אני פוגע בך זאת לא המטרה שלי אתה גזעני לא כל הערבים חמומי מח בנוסף לכל גם הם לא נהנים מהמצב שנוצר עלינו לפנות את המתנחלים ולהחזיר את עזה הגדה המערבית לפלסטינים למען השלום

E טי

New member
תתבייש לך!

אז בכדי למנוע רצח של אנשים חפים מפשע, אתה מגרש אנשים חפים מפשע מבתיהם??? גוזל מהם את כספם??? את עבודתם??? וכל זה מבלי לעשות כלום לפושעים האמיתיים!!!

סיפור קטן

אתמול הייתי בדיון עם ראש העיר פורר ברחובות, על הנושא האם הנסיעה לפולין של תלמידים מוצדקת, כי היא נסיעה מטעם זיכרון או מטעם טיול חברותי, אותו ניתן לחסוך ולעשות בארץ במוזיאונים השונים. בפתיחת הדיון, הועלתה השאלה האם הטלאי הכתום היא מחאה לגיטימית. בקהל היו מעל 50 איש שהיו ניצולי שואה, ואף לא אחד כולל מנחי האירוע וראש העיר לא הסכימו עם הנושא, למרות שבקהל ובקרב המנחים היו אנשים שתומכים מאוד בהתנגדות להתנתקות. כמו שחברי ליאור אמר, אני לא חושב שקיימים מילים לתאר את מה שאתם עושים, השואה הייתה אחד מהדברים הנוראים ביותר באנושות, ולומר שהפינוי של ביתכם, כאשר אתם עוברים לבית חדש, עם כל הדברים שלכם, כשאף אחד מכם לא נפגע, ולא נפצע. אתם מפונים על ידי ילדים בגיל שלי, חיילים שרק התגייסו, שאותם אתם מדמים לנאצים. הם לא נאצים שמכוונים אליכם אקדחים, שבאים להפריד בינכם לבין ילדכם, ולקחת אתכם למחנות העבודה, הריכוז וההשמדה. אין לדעתי שום מקום, להשוות בין התהליך שאותו אתם חווים, ואני לא בא להגיד אם הוא מוצדק או לא, אבל דרך המחאה שלכם היא אחת מהדרכים הכי שגויות שיכולתם לבחור. לקחת דבר, כמו רצח של שישה יהודים, שלבשו את הטלאי כחלק מהיותם יהודים, שצריך לבודד מהחברה, שיש להרוג ולהשמיד, לקחת ילדים, תינוקות ומבוגרים, למשרפות ולתאי הגזים, דבר זה אינו המקרה שלכם. אתם טוענים שלבישת הטלאי מסמלת גאווה ציונית, אך המקרה כאן הוא ההפך, אתם מעלים בחזרה נושא כאוב, פצע שעדיין לא התאחה ואתם פותחים אותו מחדש. כמו כן, אם תנסו להסתכל על זה במבט של מישהו שגר בחו"ל, אם יהודים מתייחסים בזלזול כזה ובחוסר כבוד לשואה, מה מונע ממנו להתייחס לשואה באותה הצורה, כל מה שאתם עושים זה נותנים יותר לגיטימציה לאנטישמיות ולזלוז וחוסר ההתייחסות לשואה. לכן לסיום, אני חושב שכל סימפטיה שהייתה בקרב העם או בקרבי אליכם ולבעיותיכם נעלמה, כל מה שאתם הוכחתם, זה שאתם תעשו הכול למען תשומת לב, אתם מוכנים להשתמש בכל אמצעי כדי למנוע את פינויכם, גם אם אמצעי זה פוגע באנשים שעברו גיהנום ושרדו, אתם מוכנים להשוות את עצמכם לאותם אנשים, למרות שאתם במצב שונה, בו אתם לא מפונים על ידי אויבים, אתם לא הולכים כצאן לטבח, וכל מה שקורה לכם זה מעבר מיקום מנקודה אחת לשנייה, ללא שום פגיעה גופנית בכם, אולי רק פגיעה רגשית, שאולי מוצדקת ואולי לא. ישנם המון דרכים ואמצעים לפנות לתקשורת ולכך שישימו לב למטרה שלכם, אך אתם בחרתם את הדרך היחידה השגויה, ואני רק מקווה שתפסיקו עם הנושא בזמן הקרוב.

תשובה

שינוי היא תנועה שדוגלת בעקרונות שנוחים מאוד לאנשים רעים להפגין את רשעותם כלפי חסרי ישע ולדגול בקפיטליזם דורדני שיביא אותך בעזרת שכנוע ערמומי של התומכים לתמוך כדי שבסופו של דבר תעזור לעצמך ולכולם להפיל אותך ואת כל משפחתך לעוני כדי שתסתסתכו ביניהם וכדי להזין שנאה וגזענות בתוך העם. כאן בפורום הזה תוכלי למצא אנשים רעים שהעושר מצוי בידם ולא מצוי בידך, שכל מה שהם והוריהם רוצים זה שלסבתא וסבא שלך לא יהיה כסף לקנות תרופות כדי שהזקנים, וחסרי הישע ימותו . על מנת להצדיק את כוונותיהם האמיתיות ולהתנער אחר כך מאחריות הם חייבים להתלות על טיעון שהם מאמינים באידיאולוגיה . כמו שהיטלר ואייכמן אמרו שהם לא אשמים כי "זו היתה האידאולוגיה שלנן" כדי להתנער מאחריות כך האנשים הרעים מציגים את רשעותם בשם הקפיטליזם . אבל האנשים כאן בפורום לא מאמינים בקפיטליזם כמו של ארצות הברית אלא רוצים להמציא קפיטליזם אכזרי במיוחד שכל מטרתו היא להגביר ולהגדיל את הפערים החברתיים כי משתתפי הפורום כאן הם פסיכופתים ששואפים שתרדי לעוני .

לשם טוב שלום

המתהחלים לא אמורים לגור בעזה ובגדה המערבית אני פטריוט לא פחות מהם קודם כל עדיף שלום עם הפלסטינים ארה"ב ובריטניה יעזרו עכשיו הן מתערבות בכל הנעשה ראה דוגמא בעירק אז תפסיק עם הגזענות שלך

E טי

New member
בוקר טוב!

את זה היית צריך להגיד להם לפני 30 שנה, כשהממשלה שלחה אותם לשם!

נכון אסף המתנחלים לא בסדר

גם אני כועס עליהם איך הם משווים אנחנו נותנים להם מקום מגורים חדש + תשלום פיצויים ובטח שלא נרצח אותם מה הם משווים בכלל אין להם ערך לשואה הם עברו את הגבול

למעלה