המתופפת הקטנה

מולוקו

New member
המתופפת הקטנה

טיפות הגשם תופפו על גג העולם כפי שטיפטפו דמעותיך על הפוך הלבן. עינייך השחורות גירשו חושך האירו חמה ניצנצו מכוכביא. לא היו לי מילים להחלפה רק דימעה אחת להמרה. נתכנס הערב וירגז דומע יחד איתך דימעה אחר דימעה מתופפת מנגנת ושותקת. פחם שיערך כמשי על המיטה הלבנה הצניחי רקתך על זרועי הניחי. זרועותיך על גופי הצליבי שפתייך על שפתיי הצמידי ותוך פי לשונך השקיני. אז ירגע הים ויסוג פרץ דמעותיך ירגיע ויסוב רק גופי יהיה לך למשוט.

שמים1

New member
טיפות קטנות של גשם ../images/Emo79.gif

עלי שלכת אחרונים נושרים לאיטם, טיפות קטנות של גשם מרטיבות את חדרי ליבי. ואני מביטה אל ענן לבן קור עוטף בלאט את נשמתי, ומתעטפת שכבה אחר שכבה בתרדמת חורף.

מולוקו

New member
עץ עירום

קר לי בסתיו העלווה כבר נשרה. קופא הדם בעורקיי ברוח השורקת. עץ עירום ללא כסות זה כואב אבל זו האמת...

שמים1

New member
סתיו

זה הסתיו שמביא איתו תחושה של קרירות עננים קלים מטיילים בליבי זה הסתיו שגורם לי לרצות להרגיש חבוקה בזרועותיך לראות את האש שבעיניך בוערת במיוחד עבורי זה הסתיו שעוטף את הכל בעגמומיות ציורית ורק ליבי משווע שתפרח למעני בפריחת אביב

מולוקו

New member
זלזל

אצנח כזלזל לפתח ביתך אשכב לצידך כעלה הנושר מן העץ. ענן יצייר את דמותך ברק ורעם יחשמלו את גופך. צנח לו זלזל ברוח המהתל צנח ולא יסף להתנדנד.

ריקי די

New member
דממה

גם אם הייתי לך דממה מילותי מתנגנות מבין השירים העתיקים שחרטתי בימים קדומים ואף עתה עוד נוהר מבטך אלי. ואני מצהיבה בשלכת לרגלי העצים עירומים, ממתינים ליומם.

מולוקו

New member
לחבק אותך ../images/Emo24.gif

"אני מת לחבק אותך למרות שאת זו שהלכת ולא אני הוא שברח." גפן לחבק את הדממה דומה הדבר לדממה מחבקת אותך. לנגן בתוך הדממה זה כמו שהדממה מקשיבה לתווים דוממת נפעמת. דממה מנגנת זה ניגון מתוך הלב בשקט ודממה עולה המנגינה.

טיפות של טל

שתי טיפות של מים זולגות במורד גופך, כשתי טיפות טל נוצצות. מביטה בעיניים כלות מדמיינת כיצד שותה אותן בשקיקה. שתי טיפות של מים נוצצות כיהלומים בדימיוני משתוללת אליך בסערת יצרים. שתי טיפות זולגות לאיטן שפתי חרבות מצמא.

מולוקו

New member
חרבה נפשי

חרבה נפשי כמעיין חרב נפל הפור נפל שדוד. שתי טיפות שתיים אחרונות זולגות זורמות כשתי אחיות. ואת מתבוננת צופה ומסתכלת שתי כנפיים לך שתיים לאחת.

מתבשמת

New member
משכית לב ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

טיפה צלולה נרקמת, על לוח זכוכית. בגילגולה פורמת, מהלב משכית. נופלת מזרועותייך, אל מקסם חושני. מניחוח יצרייך, סומק ארגמני. נופל בזרועותיי, לתוך אח תשוקות. נאחז במותניי, כפתיל אל להבות. כטיפה הנושרת, על לוח ליבך. בגילגולה חורכת, נזר אהבתה.

מולוקו

New member
על חרבי

ניגפתי בפניך כשאול על ההר נפלתי על חרבי ניגפתי ילדתי. אל טל ואל מטר צימאון על ההר כמו במדבר לעד לעד. מתוך עצמי אני יודע שנכנעתי לך ניגפתי בפניך נשרפתי כפרפר באש תשוקותייך...

למעלה