המשקוף זז

המשקוף זז

לאט לאט נוצר חריץ בין המשקוף בדלת השירותים לבין הקיר. מדובר בבית ישן, בניה בסטנדרטים גבוהים מאד, משקופים מסיבים, עבים, מעץ. כרגע חריץ ברוחב של כמילימטר וחצי, ההולך ומתרחב, וכבר נוצר חיכוך קל בין המשקוף לדלת. מה עושים??!!

מתקשרים ליצרן - אין סיבה שתסבול

אם החברה רצינית, לא יכולה להרשות לעצמה לא לטפל בדברים כאלה, אפילו שזמן רב עבר...תדרוש!!!

../images/Emo6.gif לא, לא חושבת...../images/Emo6.gif

אבל הרזיק מעמד טוב... היום כואב לי הראש, ניראה מחר..

1des

New member
נגר טוב.. ידע בדיוק

צריך קודם כל שיברר למה המשקוף נפרד {בדר"כ הדלת לא מקובעת טוב} אח"כ שיטפל בחריץ - מילוי חומר גמיש בטקס´ עץ וכד´ ואח"כ ניתן לשייף {הנגר ולא אתם} ולצבוע .. הקיצ.. נגר!

מדובר במשהו ישן

מדובר בדירה ישנה. אנסה להגדיר את השאלה טוב יותר. מה גורם למשקוף להפרד עם הזמן מהקיר ?(יודעת שזה קורה לפעמים בבתים ישנים החריץ עבה יותר בחלק התחתון של המשקוף ובחלקו העליון כמעט ואינו נראה. לא מדובר בחלק המשקוף שאליו מחוברת הדלת אלא במשקוף שממולו, זה שאליו נכנסת הלשונית. פרט לזה אין שום חריצים בשום מקום בבית. האם יש משהו שאני יכולה לעשות לבד??

adigreen

New member
פיתרון שעשיתי פעם אצל חבר

קודחים במשקוף במקדח עץ 8 מ"מ עד שנוגעים בקיר. מחליפים מקדח לוידיה וושוב קודחים את הקיר עד לצד השני. מחליפים מקדח למקדח עץ 20 מ"מ וקודחים בתוך החור שיצרנו במשקוף רק לעומק של 1 ס"מ. מכניסים בורג ברזל כך שהראש שלו ייכנס לתוך החור הרחב שייצרנו במשקוף וקצהו יבלוט בצידו השני של הקיר. מבריגים אום ומהדקים בעדינות עד שהדלת חוזרת למצבה הרצוי. את החור שנישאר במשקוף סותמים וצובעים. ובא שלום על ישראל. אלעד

חשבתי על מלחציים

חשבתי שאולי המשקוף קצת נעלב מהקיר או משהו, ושצריך לעשות לו טיפול בהלם. לקחת מלחציים, של נגריות, אבל הכוונה למלחציים שמרחיקים לא אלה שמצמידים, ופשוט ללחוץ בעדינות את המשקוף לכוון הקיר, חשבתי שאולי אחרי כל כך הרבה שנים יש עייפות של העץ והוא קצת התעוות, כי בסך הכל המשקוף לא רופף או משהו. איפה משיגים מכשיר כזה (לא נראה לי שטורקמוודה משאיל..). תודה על ההתייחסויות.

רוקוקו

New member
המשקוף זז????

לפעמים המשקוף מקובע רק ע"י לחץ או שהמסמרים שאמורים להיות הקוצים שמחוברים לחגורה שמחברת את המשקוף לקיר משתחררים.... מה עושים????????? קל ופשוט. בדיוק כמו שאמר אחד החברים כאן ..... קודחים עם מקדח 8 או 18 לפי בחירה(וישר עם מקדח לבטון). ואז יוצרים את הפזה של 1 ס"מ קונים בורג דפיקה 8 או 10 עדיף 10 ופשוט מכניסים את הדיבל ואז דופקים את הבורג. אפשר לסתום את החור עם חומר מיוחד לעץ... בהצלחה רוקוקו (ערן).

למעלה