המשפט היומי

המשפט היומי ../images/Emo9.gif

פינה חדשה שתיפתח בתדירות של כל שלושה-ארבעה ימים בערך.. אוקיי, אז אתם בטח מכירים את זה שיש משפט שמישהו אומר מתישהו ונתקע לכם בראש כי הוא היה מצחיק/מדליק/לא במקום/לא ברור או סתם מאיזשהי סיבה.. אז זאת הפינה לחלוק משפטים בלתי נשכחים.. וגם כל מיני קטעים מצחיקים שקורים לכם..

מתחילה ../images/Emo9.gif

מירב- המורה לפסיכולוגיה סופי- ילדה מהכיתה שלי מיטל - אני
מירב: את רואה מיטל, זה ההבדל בין אדם חכם לאדם פיקח.. סופי: מה ההבדל?? מירב: אדם חכם יודע לצאת מבעיה, אדם פיקח יודע לא להיכנס אליה מלכתחילה.. זה אולי לא נשמע לכם מצחיק עכשיו,אבל בכיתה זה גלגל מצחוק את כולם..

מ א י י ק

New member
חח אוקיי שלי..../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

מורן: בת דודה שלי מיכאל: אני
אוקיי,היינו באינטרנט אצלה ונכנסו לאיזה בלוג וזה מה שקרה
מורן: "מיכאל בוא מהר אני נקרע", מיכאל: *אוכל עוגה בסלון בפה מלא* "רגע"
מורן: "נו בוא כבר"... מיכאל: "שנייה"..
*מגיע לחדר*, מורן: "תקרא את זה...
" מיכאל: *קורא בקול* "חירש שמע שאילם אמר שעיוור ראה צולע רץ אחרי קירח ומושך לו בקוקו"
זה היה כזה מצחיק

מ א י י ק

New member
זה העיניין../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

מצאנו את זה באיזה בלוג אחד בנענע

יש לי יש לי ../images/Emo9.gif

זה קרה ביסודי, חח מוזר שאני זוכרת את זה בכלל. אני הרגשתי לא טוב, ורציתי ללכת הביתה. אז באתי למשכירות כדי להתקשר לאמא שלי או לעשות משו עם זה, דנית: אני רוצה להתקשר לאמא שלי המזכירה: למה? דנית: כואב לי הראש המזכירה: סימן שיש לך ראש (כמעט החטפתי לה בוקס באותו רגע)

חחחח

אסתי אומר/ת: ואני עדיין בהלם ממך [email protected] אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח [email protected] אומר/ת: למה בהלם? אסתי אומר/ת: 100? 100? [email protected] אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחח אסתי אומר/ת: WTF???? אסתי אומר/ת: ההיתי בטוחה שאני אכנס לשירשור ואראה שמלא ילדים רשמו... אבל הכל את

אוקיי אני

אוקיי -המורה -הכיתה עשינו כל מיני פעילויות שקשורות לוויתר. המורה(איך שהיא אמרה שערך):"אתן רואות? זה מאוד חשוב לוותר, תשתדלו לוותר אחת לשניה כמה שיותר ותתנו הרגשה טובה" היה הרבה ליכלוך בכיתה אחרי כל האוכל והממתקים. ריטה (ילדה מהכיתה):"טוב, אני מוותרת לנקות את הכיתה!!"

יול 17

New member
משפט שאני מכירה והוא יפה ונכון ../images/Emo13.gif

# אל תנסה להיות יפה ,כי יפים ?!יש מיליון .. וכמוך יש רק אחד # נכון משפט יפה? :]

למעלה