אהבתי רצףף:
S sdavid1 New member 15/11/06 #20 אז ככה * המורה *הילדים בכיתה זה היה בשיעור הראשון של מתמטיקה תחילת שנה.. המורה נכנסת ומציגה את עצמה.. המורה:יש לי 80 שנות ניסון בתחום הילדים:מהההההההה? המורה: כן, תתפלאו אני בת 81 הילדים: כולם נקרעים חח זה היה מצחיק כי היא נראית מבוגרת כזאת אבל לא תיארנו שהיא בת 80 חחחחחחחחחחחחחח
אז ככה * המורה *הילדים בכיתה זה היה בשיעור הראשון של מתמטיקה תחילת שנה.. המורה נכנסת ומציגה את עצמה.. המורה:יש לי 80 שנות ניסון בתחום הילדים:מהההההההה? המורה: כן, תתפלאו אני בת 81 הילדים: כולם נקרעים חח זה היה מצחיק כי היא נראית מבוגרת כזאת אבל לא תיארנו שהיא בת 80 חחחחחחחחחחחחחח
S sdavid1 New member 15/11/06 #22 עוד משפט שהיא אמרה: המורה: אני מתמחה רק בתחום הזה (מתמטי') המורה: אבל אני יודעת עוד דברים , למשל אני יודעת לעשות חביתה.. חח והילדים רק נקרעים
עוד משפט שהיא אמרה: המורה: אני מתמחה רק בתחום הזה (מתמטי') המורה: אבל אני יודעת עוד דברים , למשל אני יודעת לעשות חביתה.. חח והילדים רק נקרעים
ס ספיר חולה על נינוש New member 15/11/06 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif גם עם ה80 קורעעעע