המשפטים ש....

המשפטים ש....

דיי חלש ומשעמם אז החלטתי לפתוח שרשור על המשפטים בסדרה אם היו משפטי מחץ למיניהם בעונה הנוכחית או הקודמת שהצחיקו אותכם, ריגשו אותכם השאירו המומים וכו' אז תכתבו !!! ליהי לאב הילי

Rioter

New member
"מאה סינים לא טועים!"

מיקה לאדם, במהלך מסע השכנועים שלה לבוא איתו לאופרה הסינית של פקין.

אני אענה....../images/Emo6.gif

מהפרק האחרון של העונה הראשונה משפט שקשה לשכוח "לכל דבר יש סוף גם לשמינייה" מפרק 34 נראה לי המשפט ממש הצחיק אותי הם חשבו על רעיונות לעזור לאבי ואחרי העכביש והלטאה רוני אמרה "טוב אפשר להפסיק עם מצעד החיות הדוחות?" מהפרק הראשון !! "מהיום החיים שלכם משתנים עכשיו אתם איה וניני" יש עוד מלא מצחיקים ומרגשים הם לא ממש עולים לי בראש כרגע...

../images/Emo6.gifאה נזכרתי מהעונה השניים../images/Emo122.gif

"ותראי מה זה, מסתבר שיש אלוהים,וקוראים לו אדם... "- ניני לאיה... "נראה לך שאני אפספס אותך מודדת בגדים"- משפט לא במקום בסדרה לילדים... "המלפפון מלמד את הגנן"
"אמא תחזירי לי את איה!!!!!!" -סצנה סוחטת דמעות

אממ..

במשפט ה3 אם התכוונת למה שצ'כוב אמר לאבי אז זה 'ויקום המלפפון ויכה את הגנן'

מה שרשמתי היה המקורי מהתסריט..

זכרתי משם אני נוהגת לקרוא את התסריטים אחרי הפרק באתר ערוץ הילדים

KiShKooSh

New member
לי יש רק משפט מחץ אחד../images/Emo26.gif

"כל אחד מהם לבד הוא שחקן גדול, אבל ביחד הם חבורה של אינפנטילים ואני צריך להיות הגננת"-רובי דואניס

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif משפט מהעונה הראשונה....

"אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה" איה וניני ביחד בפרק הראשון שהם ראו אחד את השני אז הם ניבהלו וצעקו :-

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifהנה כמה...

מהוענה הראשונה במסיבת יומולדת שלא בי אחרי שהוא רב עם אמא שלו: כולם:"אבי בואאאאא" אבי:"יאו מיקה את כזאת קרציה לפעמים!"
ואז הוא רואה את אמא שלו וכמו שמיקה אומרת סצנת (במקום קנאה) ריגשי בכיכובו של אבי מוסקוביץ'
משפטים סוף סופני סופניים (ככה אומרים את זה לא
)

נעמקה19

New member
הנה כמה ../images/Emo3.gif

אתה רוצה להגיד לי שאתה עמוס? ועוד: שתוק ותקשיב לי טוב, יש פה שתי אופציות! או שאתה חולה נפש, שעומד פה ומספר לי סיפורים כבר שעה. ממציא לי סיפורים...אלף לילה ולילה מחוברת מדע בדיוני סוג ז', וזאת האופציה המועדפת עלי, כן!? כי אם אתה לא משקר...אם אתה באמת עמוס שבאת מאיזה מכונת זמן...ולא איכפת לי מה זה!!! זה אומר ששיקרת לי. שאתה לא דדי. אתה מישהו אחר. מישהו שהיה יכול להכניס את הילדים שלו למכונה הזאת. אתה מתאר לעצמך מה עבר עליהם?! הם התאבלו עליך, ולא היה להם למי אפילו לספר את זה. אתה יותר זקן מאבא שלי!!! אתה יודע מה? עזוב. במילא לא משנה. אני רוצה את החיים, השקטים והמשעממים שלי בחזרה. ללמד כתה נורמאלית, לחזור הביתה, לטגן שניצלים לבן שלי שהוא בן 10 והוא ישאר בן 10 עד ליומולדת ה11 שלו ופשוט...לשכוח ממך. ומכל מה שהיה כאן, כי זה כבר יותר מדי. עכשיו עשה לי טובה, לך. לך!!!" סדגש| ועוד משהו: דגנית: כדורגל! נטשה: אדומות! דורי: פומה! דגנית: מה הקשר דורי?
אוייי...אני אוהבת שהיא אומרת את זה. ועוד... טוב אבנר, דבר אוטוסטרדה, בלי דימויים, תגיע לפואנטה, מה שמת בתוך האל אס אר!?!? חיחי אני מתה שהיא מהופנטת
מה אתה רוצה ממני? תן לי לראות את הילד שלי... ו.. את רוצה לראות את בן בן?! כן!! את תראי אותו, רק אם תשתפי פעולה איתי. פה גדול... אאאאאאההההה לף! אני אוהבת את זה

למעלה