המשפטים ש....

נעמקה19

New member
זה התחרבש ../images/Emo122.gif...

הציטוטים היו אמורים להיות מודגשים, והקטעים שלי היו אמורים להיות לא מודגשים. נו טוב, חפיף

חחח../images/Emo6.gif יאו

את מזכירה לי את הילה מפורום מיכאלה שזכרה(וזוכרת) את כל הסצנות של אפרת כהן

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifהנה עוד אחד../images/Emo6.gif

עונה ראשונה, פרק 54 בני ערובה. דגנית לרוח'לה: "תקשיבי לי טוב רוח`לה קשתי. השם שלי הוא דגנית. דג-נית. לא דנית, לא חוחית ולא סתוונית. תפנימי את זה!!!"

נעמקה19

New member
"ובשביל זה הייתי מוכנה לעבור עוד

מאתיים מבחנים במתמטיקה!" "ראיתם איך היא ברחה מפה כמו סנאי מפוחד!" "דגנית, את הלארה קרופט של מערכת החינוך!!" (דגנית משתחווה
) "תעוף מכאן! תעוף! תזוזה אחת של מישהו ואני מפוצצת למישהו כאן ת'ראש, נשבעת לכם!!!!!!!!"

shminia com

New member
תיקון..

"תקשיבי לי טוב רוחלה קשתי! השם שלי הוא דגנית.ד-ג-נ-ית. לא חוחית לא סיתוונית. דגנית. עכשיו את תצאי מפה תלכי לפרחים שלך." "קקטוסים" "whatever ולא תחזרי לפה אלא אם כן אני אקרא לך.זה ברור?"

S i M a N

New member
שלי../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

לא ראיתי עדיין את העונה הראשונה אבל ראיתי בVOD את פרק 60. הכי קרע אותי היה עם המלבישה שאמרה: "דוקטור! דוקטור!"

o r t a l13

New member
../images/Emo69.gif הנה כמה

פרק אחרון.. אממ.. פרק 75 "ובפעם הבאה שאנחנו נפגשים אדון דדי כדאי שיהיו עלייך כמה ג'ובות ולא ציורים של כיתה ג' ברור?" פרק אחרון עונה ראשונה- "מה דעתך לנקות את הראש מכל הכבדות הזאת.. עם איזה סרט? בראד פיט? אנג'לינה ג'ולי? בשבע. אתה אוסף אותי? איך אומרים ברוסית?... דה? דה דה" פרק ראשון עונה שניה- "אני לחוץ..? מי הרג אתמול ג'וק עם נעל בזמן שאת עלית על הפסנתר כנף מרוב היסטריה?"

נעמקה19

New member
עוד...../images/Emo3.gif

"עם כל הכבוד למסעדה שלך...אין על הבולונז שלי!" "בולונז? אני מתה על בולונז!" וזה מהפיספוסים: "את נקיק בהרים...מעיין מים זורמים..." "(צוחקת) כסעמק...סליחה!" "את נקיק בהרים..." "(צוחקת) סליחה, זה...פשוט נקיק יוצא לי נקיק" "(צוחק) נכון" "לא, זה לא הולך להיות קל, אני אמרתי שש...שש...שש!!!!!!" "(צוחקת) לא אני לא יכולה...הוא יורק מעלי כבר שעה!!!"

shminia net

New member
שלי

"איה, מאיה? אפילו עכשיו אני לא יודע ממש איך לקרוא לך, אז אני פשוט אקרא לך אחותי" ניני בפרק 74.

למעלה