המשפטים ש....

נזכרתי בעוד יפים שלא אמרו

תכירו אלא איה וניני הם הגיעו לא מזמן מאמריקה אבל הם יודעים עברית טובה איפה הם גרו באמריקה במוזאון? "וכאילו שלא היית מאוהבת באדם כבר מגיל שמונה..." "אתה עדיין תאהב אותי אם אני אגיד לך את האמת?" "את רוצה להגיד לי שזה נכון?" "אני רוצה להגיד לך ש.. אני מאיה" "נו אז כיף להיות בן 15 אח שלה?" "בפועל- סבבה, בפועל- לא משהו" "יש משהו שלא הספקתי להגיד לך, אבל אני מבטיח להגיד לך דבר ראשון שניפגש וזה כמה כיף זה להיות אח שלך כמה אני אוהב אותך, וכמה אני גאה שאת האחות שלי.. " " והריצפה עקומה, והמיקרופון דפוק והכלב אכל לך את השיעורים" "אני הרשתי לך לצחוק עלי?" "את זוכרת איך פעם הדבר הכי נורא בענינו היה לא להתראות יומיים... אז אני לא ראיתי אותך כבר יומיים, ואני לא יכול יותר..." "טוב, צאו מהלחץ? כולה מים!" " אם הייתי יכול לחזור בזמן לשיחה אחרונה שלנו, אז במקום לצעוק הייתי רק אומר לך מיליון פעם כמה אני אוהב אותך, אולי אז היה סיכוי קטן שתישארי ולא תלכי" נראה לי שזהו בערך מה שזכרתי... ליהי לאב הילי

עדידית 1

New member
בעיניים כחולות אני מאוהבת

סתם, יש את השיר "בשמיים כחולים" אז שיניתי את המילים: "בשמיים כחולים אני עפה איתך" - "בעיניים כחולות אני מאוהבת" (עיניים כחולות = ידידיה) אז כנראה הבנתם, זה ידידיה אמר את זה..
יותר נכון, כתב.. "את יודעת אפילו שדי לא סבלתי את אדם השחצן הזה... אני תמיד שמחתי בשבילך שאתם ביחד, כי ראיתי שממש רצית את זה, ושכיף לך איתו... טוב כמעט תמיד... ואני נורא מצטער אם הצקתי לך, אני לא התכוונתי, זה היה בצחוק. באמת."

נעמקה19

New member
ועוד...

אני אוהבת שדגנית אומרת בפרק 43 "באמת שכחתי לרגע באיזה עשור למדת לרקוד!" "מותק, את הצעדים שאני שכחתי הילדים של היום עוד לא למדו!" "מזל..." (ואז הם רוקדים, כפרעליהם
) "די לא, אני לא יכולה...אני משתכרת מבירה שחורה...ואני גם נורא עייפה!" "טוב, טוב אני מבין רמזים" "לא לא מה פתאום...מה פתאום..."
ואחר כך אומרת "מה הדרמטיות?! הוא כותב את כל המבחנים של ה...שמיניה" זה כזה חמודד... כי היא שיכורה כזה...

ועוד כמובן !!

זו סצנה מתוקה של איה ואדם הילי פה כזאתי מותק!! "את הילדה הכי חכמה שאני מכיר" "אתה חושב?"(במתיקות כזאת מעיפה את השיער
"אני לא חושב אני בטוח" "די אתה סתם מגזים" "אני לא מגזים, אני רק אומר מה שאני רואה ואת פתרת את החידה הזאת לגמרי לבד... את... את חכמה (מנסה לנשק אותה...) "די אדם לא כאן.." ופתאום דדי בא-זה כזה מצחיק איך שהם היו נבוכים... אחרי זה... הם נשפכים בצחוק אחד על שני והיא אומרת לא "אמרתי לך לא כאן!" "טוב אז בואי לפלאפל" ואז גם מצחיק כשדורי וניני מחכים אותם "אוי ניני אתה כזה חכם.." "ואתה כזה מלך" אתה רוצה לבוא לפלאפל?" "רק אם תנשק אותי.." "היית מת..." ועוד אחד שהם צוחקים עליהם עם אסיה(ז"ל) "איפה אחותך?" "נראה לי עם החבר שלה או משהו.." "כן הם עברו טראומה קשה אדם הלך בהפסקה לשרותים והם לא הלכו ביחד..." "אוי מסכנים בטח יש להם מלא מה להשלים.." "אוי קושקוש התגעגתי אליך.." "כבר עשר דקות לא היינו ביחד.." "אבל זה נראה כמו נצח.." "אוי קושקוש אני אפצה אותך" זה היה מצחיק כי ידידיה ודני עשו את זה במבטא מתנשא כזה...

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני מתה על השפטים של אדם../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

והם היחדים שאני מצליחה לזכור (וגם את המשפטים הבלתי נשכחים של מיקה) הנה אחד של אדם שאני תמיד משתמשת בו: : (עם קצת שיפוצים) "את והטעם המחריד שלך בסרטים זה לא ייאומן" "אני נורא מצטער אבל המשאלה שלך לא התגשמה – כי אני זוכר כל מילה ולא מצליח להוציא את זה מהראש... המחשבה שכל הזמן הזה שחשבתי שאת איה... והייתי בעצם עם..." "כן. עכשיו הקטע שאני כאילו אמור לצאת מהחדר אבל, אני לא כל כך יכול." ואחד של איה שנראה לי שאף אחד לא שוכח... "זהו גם היום שבו נפלה הבסטיליה ובו נחגג היום העצמאות הצרפתי..." תראו...אי לא הדוגמא לכאלה דברים כי גיורא והתסריטים שלו השתלטו לי על הסלנג דיבור יש עוד מלא משפטים שלא ציינתי שאני משתמשת בהם מלא...!

DoRiNuS sMiNiA

New member
ויש את הבלתי נשכח של דורי...

"בוא`נה, את יותר מהירה מהאינטרנט. את עובדת על פס רחב או בחיבור רגיל?" את זה אני תמיד אומרת למישהי שמגלה הכל אחת כזאת שכולם קוראים לה 144...

למעלה