המשפחה

LOVEtheMcMAHONS

New member
על בחירה חופשית שמעת ?

אני אישית צם ביום כיפור אבל לא מונע מעצמי לצפות בטלוויזיה או להפעיל מכשיר חשמל כלשהו. יש לי את הסיבות שלי להתנהגות זו ביום כיפור ואני מצפה מכל אחד לכבד את זה כמו שאני מכבד בחירה של כל אחד אחר לצום או שלא. הפורום כמובן ויהיה פעיל ביום כיפור ואין שום איסור על אלו שלא מקפידים לכתוב בו. וזה ממש מגעיל מצידך לצפות שכולם "יתחשבו" בך. איך זה משפיע עליך שמישהו רושם בפורום ביום כיפור ? זה כמו שאדם שומר שבת יבקש מאנשים לא לרשום בפורום מכניסת השבת עד לצאתה. לעשות לך טובה ? אולי פעם אחרת.

JTיXל

New member
חציל המלך!!!!!

כל הזמן ניסיתי להיזכר את מי דוד מיקל מזכיר לי אותה אמרת!!!!!!

ח

חציל לעזאזל

Guest
חציללל מלך ישראל חי חי עד שמת

חציל מלך ישראל חי חי וקיים אסיף מלך ישראל חי חי וקייםם קזולה המלךךךך אני כזה מלך אני מלך העולם שולט בפורום המנהל של המנהלים לא רואה ממטר בלי עדשות עוד מעט אני יקפיץ פה איזה שוט פרייסטיל של 2 לפנות בוקר

Sole Survivor

New member
בבקשה

אני מקווה שאני זוכרת רוברט מריה דונה אנטוני מלינדה ג'יל מייקל אד דון מייק ודווד מיקל באמת דומה ליריב מהשיר שלנו.... איזה כיף שאנטוני ניצח למרות שהתחות בסוף היתה די מטומטמת וזה היה די ברור שהוא יחלק שווה את הכסף

ראיתי כמה הודעות למעלה שענית למישהי

עם הסימן של הספוילר אז לא רציתי שיהרס סבבה מזל שזה לא רס לאפחד ושזה נגמר

הציניקן

New member
הסתכלתי על הפרק האחרון

(כשכמעט לא ראיתי את הסדרה קודם), והקטע שהכי הצחיק אותי זה כשהמנחה אמר שהמפגש איתם העשיר אותו, והוא אומר את זה בשיא הכנות. פשוט נקרעתי מצחוק, כי הבנאדם הזה נראה לי (אולי בלי הצדקה) כמו אדם שלא מסוגל להוציא מילה של כנות מהפה שלו. הפרצוף שלו נראה רק לי כמו הפרצוף הסטריאוטיפי של סוחר מכוניות משומשות?

yarin hazon

New member
לא הבנתי משהו...

אנתוני נותן 100 אלף דולר לכל אחד? או 100 אלף דולר לכולם? ואגב אני חדש כאן ויש לכם אחלה של פורום.

לכל אחד , לא שמעת שהוא אמר

שהם האנשים הכי חשובים לו , וששלא מגיע לו אגורה (סנט באמריקה) יותר מהם .

לכל אחד הוא מביא 100 אלף

כך שיוצא מיליון לחלק ל10 שווה 100 אלף..ככה כולם קיבלו שווה בשווה ברוך הבא
תהנה בפורום

Sole Survivor

New member
ניראה לכם שהוא באמת

רצה לתת לכולם אותו דבר או שההפקה אמרה לו וככה גם אם מייק היה זוכה הוא גם היה מחלק שווה בשווה? ומישהו יכול להסביר לי את תחרות הגמר ואיזה יתרון היה למייק? יותר קל הרי לשקר ולא לנחש אז מה היתרון פה?

dor1111

New member
מה אתם הייתם עושים במקום אנתוני?

אני אישית הייתו לוקח 200,000$ ואת השאר הייתי מחלק מהסיבה שלהורים שלו אם הוא היה מחלק אה לכול אחד היה להם מתאייםם. אז אם כבר יהיה למישהו מאתיים אז שזה יהיה לו

devil016

New member
המשפחה

היייייייייי אנשים רציתי לדעת אם יש למישהו פה תמונות של האבא לשים פה בפורום...כי לדעתי האבא נראה שם הכי טוב מהבנים יעני..מי שחושב כמוני ומי שחושב שמישהו אחר נראה יותר טוב שלח הועדה פה...

חיזפ

New member
ממש ממש חשוב!!

ממש ממש ממש חשוב!!! אני פשוט חיייבת לדעת ופספסתי! מי ניצח ב "המשפחה"? אני חייבת תשובה!!!!

Sole Survivor

New member
חייבת?

טוב אז בגלל שזה לא ישודר יותר אז המנצח הוא ומאיה567 נתנה בשרשור הזה קישור לאתר אנתוני והוא חילק את הכסף שווה בשווה

למעלה