המשפחה

ran110

New member
המשפחה

לדעתי הפורמט של המשפחה ממש גרוע, הנאמנים סתם מצביעים למישהו כמו מייק כי הוא נחמד, לא חשוב כמה פעמים הוא יהיה תחת סכנת הדחה והעובדה שהוא לא שיחק את המשחק טוב. זה מזכיר את ההצבעה על השורד הכי אהוב בהשרדות 8

ran110

New member
ומצד שני גם מדיחים שחקנים טובים כמו

דוד מייקל רק כי הם שחקנים טובים

Sole Survivor

New member
אבל גם להיות נחמד זה חשוב

וזה שינצח הוא זה שנחמד לכולם ומשחק משחק הוגן... ומיק הוא כזה תמיד מחייך וכל זה.... מי אתם רוצים שיעלה לגמר מהמודחים ? אני רוצה שאנתוני או רוברט יעלו

Cat Woman5

New member
תמיד יש לי את הבעיה הזאת!

אני גם אוהבת את הנחמד וגם את הרע-תחמן. בהישרדות זה היה רופרט ובוסטון רוב. וכאן זה מייק ודוד מייקל... זה מרגיז!!! מהמודחים שאני רוצה שדוד מייקל יחזור... ואז לא נראה לי ישנה לי מי ינצח כי את שנייהם אני מעדיפה. ויש לי הרגשה שדוד מייקל יחזור...הוא תחממממממממממן!!! ד"א מישהו ראה את הפרק לפני יומים ש(קראן?) אישתו של דוד מייקל, שכחתי את הששם שלה נהגה במכונית גולף וכמעט הפילה את המנחה??? הרבה זמן שלא צחקתי ככה!!!

תגידו , יש לכם טיפה שכל ??????

התוכנית נועדה כדי ללמד את המשפחה נימוסים וצורת התנהגות נורמלית ! המושבעים בוחרים להשאיר את מי שבאמת למד משהו ולא בא לשחק !

mmmשלי

New member
סידרה יפה

אם דוד מייקל יחזור הם יעשו טעות ענקית!!! הם צריכים מישהו נחמד שיחזור... הם טמבלים אם הם יחזירו את דוד מייקל מישהו יודע מי ינצח???? פליזזזזזז

sweet fairy

New member
תיכנסי לאתר הרישמי של הסידרה

בטוח יהיה שם את הזוכה אני עוד לא ננסת כדי לא להרוס לעצמי אבל אני אכנס שהסידרה תיגמר

maya567

New member
../images/Emo58.gif לזוכה ב'משפחה'

מי שלא רוצה לדעת שלא ירד למטה: זוכה הבן דוד אנת'וני, אחרי שהחזירו אותו. וזה אתר הבית של הסדרה.

patito ƒeo

New member
אם כבר המשפחה, ../images/Emo107.gif

לא ראיתי מיום ראשון.. מישהו יכול להגיד לי מי עף בכל פרק?
תודה מראש

ח

חציל לעזאזל

Guest
יוווווו

נכון דוד מייקל דומה ליריב מהשיר שלנו...? נכון דודה רונה דומה לשרי אריסון...? ונכון אנתוני דומה לשרימפס...? נכון?

Boran

New member
הא?

מאכל לא כשר אינו טריפה... לפי מיטב זכרוני טריפה זה איזה חיה כשרה שהיתה איזו בעיה איתה, או שנשחטה לא כדין (או שזה נבלה?) או שיש פגם באחד מאיבריה. אם אני לא טועה טריפה זו חיה כשרה שנשחטה כדין אבל יש בעיה עם האיברים שלה או משהו כזה.

maya567

New member
פחח. אני וחוקי יהדות לא הולכים יחד

שאל את הרבי מחר בבית כנסת. בכל מקרה זה יאמי. אני דגתי (אם אפשר לקרוא לזה לדוג...) שרימפסים כשהייתי בנורבגיה.

יאמי לאללה - אני מת גם על קלאמרי

חחח זה דיי מוזר אנשים קוראים לאבא שלי רב ואני כזה כופר. אני לא אשקר אכלתי גם חזיר ובייקון זה הסטייה שלי !חחח מת על שריפמס מת לנסות לובסטר... צדפות עוד לא קלאמרי אהובתי ..

בעעעעעעע ../images/Emo5.gif , אם אכלתה חזיר ,

אתה יכול להגיד לי מה הטעם ? פשוט כל המשפחה שלי דתיים (לא דוסים שחורים , עם כיפה סרוגה) אז אף פעם לא פגשתי מישהו כזה , תמיד רציתי לשאול ת'שאלה הזו ! וגם אם אכלת שרימפס , וצדפות , מה הטעם שלהם ?

shabi567

New member
דיייייייייי

מה זה האנטי-יהודיזם בפורום הזה? נראה לי ביום כיפור הפורום מפוצץ פה מי מתכוון לצום ביום כיפור?

אני 9999999999999 אחוז !!!!

וגם ברור שאני לא יכנס לכאן , ולא יפעיל מכשרי חשמל וכו' . מה אנשים , אפילו ביום כיפור קשה לכם לכבד את האלוהים שלכם ???? יום אחד , בלי אוכל , מה קרה ?! אתם לא יכולים? או יום אחד בלי להפעיל מכשרי חשמל ? אי אפשר ? תעשו לי טובה , לפחות אל תרשמו בפורום הזה ביום כיפור , כי זה יהיה ממש מגעיל מצדכם .

למעלה