המשפחה חושדת.....

המשפחה חושדת.....

לפני כמה ימים החבר שלי היה פה ו"ישן" איתי בחדר... אבא שלי נכנס באיזשהו שלב בבוקר וראה ששני המזרונים שלנו על הריצפה ולדעתו זה היה חשוד... עכשיו הוא התחיל לעשות איתי שיחה ("דיבור צפוף"): "מה טיב היחסים שלך עם הילד שהיה פה לפני כמה ימים?", "לכל אחד יש את הנטיות שלו, כמובן שאני מעדיף שתהיה עם נשים", "צריך להיזהר בדברים האלה אתה יודע, כמו ששמים חגורה באוטו ("הבנתי את הרמז אבא")", "אתה יכול להתייעץ אם צריך"... הכחשתי הכל במרץ. זה לא שאני אנודה מהמשפחה או משהו, זה שאין לי כח אליהם עכשיו. הם די הומופוביים לא קיצוניים, מהסוג המעצבן אך לא מזיק הזה. אוף, חבורת זונות. אחותי עזרה בהכחשה בזה שהיא אמרה שזה בכלל לא חשוד. אוף עוד פעם, חבורה של זונות. שיחכו קצת ואני אצא לבד, בסופו של דבר, מה הם מטרידים אותי עכשיו.

resputin

New member
נממ...

השאלה הגדולה היא, האם זה לא היה ברור מספיק, שגם אחרי התכחשות זה כבר משחק מכור? אמרת מה הוא אמר, אבל האיך שהוא אמר את זה, זה מה שמשנה מבחינת יציאה מהארון -אם אתה בכלל שוקל לעשות את זה עכשיו. אם כן- חצי מהדרך כבר סלולה. אני יכול לומר לך אבל, שמניסיון- הנושא הזה יחזור ויצוץ כל פעם שעוד עובדות שמחזקות את הטענה יעלו.. אם אתה אומר שהם מההומופובים המעצבנים אבל הלא מציקים, כאלו שיכולים לחיות בהרמוניה ומתישהו גם יקבלו אותך- אני אומר שתחשוב טוב טוב אם אתה רוצה לקפוץ על חלון ההזדמנות הזה עכשיו או לא.. הם יטרידו אותך על זה שבוע- שבוע וחצי ככה ואז זה יתנדף.. אבל אני מציע שתחשוב.. אולי תעשה את הצעד שאני לא עשיתי, למרות שהייתי די קרוב מס' פעמים.

אבא שלי האמין, אני יודע לשקר לו

יש לי כבר שנים של ניסיון בלמכור לאבא שלי שטויות, ולא רק בתחום הנטייה המינית. אני בכלל לא רוצה לצאת כרגע מהארון, כרגע נוח לי, רק התחיל להסתדר לי המצב כמו שאני רוצה. רציתי לצאת קודם לפני כמה חברים, אח"כ בפני אנשים שאני פחות ופחות מכיר ובסוף (עוד שנה-שנתיים-שלוש) מול המשפחה. לא טוב לי עכשיו לצאת מול המשפחה, אני עוד לא מוכן לקטע כזה. לא אמרתי הומופובים מעצבנים ולא מציקים, אמרתי הומופובים מעצבנים ולא מזיקים. מזיקים במובן של להעיף מהבית או משהו כזה. הם לא יגיעו לקיצוניות כזאתי, אבל אני בהחלט רואה את ההורים שלי מסתכלים עליי במבט של "אוח, למה יצאת דווקא הומו? ממך ציפינו ליותר", בייחוד אמא. ואין לי כח להיות האכזבה המשפחתית בזמן הקרוב. אז כרגע נוח להכחיש, ממילא אין להם הוכחות ממש מוצקות.

going mad

New member
אה..היי:)

(משהו שלמדתי: ככל שמנסים לגרום למשהו לא להיראות חשוד, הוא הופך להיות בולט עוד יותר!) הממ..גם לי היו הזדמנויות שבהן יכולתי לבוא ולספר, ההורים שלי לא הומופובים, אבל כמוך אני מניח הרגשתי שנוח לי שזה נשאר אצלי בינתיים, ושעוד זמן מה אספר. אם אתה באמת לא מרגיש מוכן ובנוח עם זה אל תעלה את הנושא, זה לא קרה, ואם יש לך הורים ששמים לב לפרטים ממש קטנים, היזהר קצת יותר, אל תפסיק לחיות, פשוט תשמור שהעניינים האלה לא ידלפו להם, כמו תקרית המזרון הזאת שהייתה לך..בכל זאת, לא להגזים((משהו שלמדתי: ככל שמנסים לגרום למשהו לא להיראות חשוד, הוא הופך להיות בולט עוד יותר!) בהצלחה

going mad

New member
אה

בע..הדבר הזה העתיק לי חלק ממה שכתבתי בתוך ההודעה פעמיים..נדמה לי שאת מה שיש בסוגריים..להתעלם מהעליון(אני שונא טעויות
)

TwelveEyes

New member
זה שיר של לאונרד כהן...

"Who by Fire". אחד מהשירים הבאמת יפים שלו

resputin

New member
ילד! לא שמעתי ממך שנים! :)

וכמו שיקירתי דנה אמרה, אכן, זה שיר של לאונרד כהן, ושיר מדהים.

קח את הזמן ../images/Emo82.gif

לפעמים נוצר חלון הזדמנויות נדיר, מהסוג שקורה לך ממש בימים אלה (אם הבנתי נכון). זה יכול להיות חלון קצר במיוחד (כמו במקרה שלי, כששיחה של 5 דקות הייתה הפרצה שניצלתי בשביל לצאת מהארון בפניי הוריי), וגם אחד ארוך, שידעך עם הזמן. דבר ראשון, אין ספק שאתה צריך לקחת את הזמן, כי לזמן יש חשיבות אדירה במקרה הזה. אבל (אבל גדול מאוד), אתה צריך לבחון את כל המקרה הזה מחדש ולראות - האם עכשיו זה לא הזמן המתאים? האם עצם העובדה שאבא שלך דיבר איתך על "טיב היחסים" (בין היתר) בינך ובין החבר שלך לא תקל על הוידוי שלך?. מניסיון, אני חושב שיש מקרים בהם כדאי לתת להורים לעשות את ה"חושבים" שלהם, לתת להם לשאול את השאלות המנחות, ורק ככה אפשר לצאת מהארון, ולצאת ממנו על הצד הטוב ביותר! לסיום, אני מאחל לך הצלחה בכל דרך שתבחר

TwelveEyes

New member
הממ...

דווקא ציטוט כמו "לכל אחד יש את הנטיות שלו, כמובן שאני מעדיף שתהיה עם נשים" נשמע לי מבטיח למדי. אז הוא לא יקפוץ עד הגג, אבל מהשיחה הזו נשמע כאילו הוא מוכן לנסות לקבל אותך. אני גם לא חושבת שהוא כ"כ קנה את השקרים שלך - אולי הוא רק מעמיד פנים, כי זה קל יותר מלהתעמת עם הנושא. הרי ברור לך שבשלב מסויים תיאלץ לספר לו. האכזבה המשפחתית הזו שאתה מדבר עליה היא משהו שתיאלץ להתמודד עמו בשלב זה או אחר. אולי כדאי לנצל את ההזדמנות שאבא פתח לפניך. אני לא מבטיחה שזה יילך חלק או אפילו שהוא יחבק אותך מייד ויגיד שזה בסדר ואתה עדיין הבן שלו, אבל לפחות זה יהיה שקר אחד פחות לספר להם.

Wrecker

New member
זה אחד הדברים שאני חושב בזמן האחרון

יש לי עוד חדר רק בבית שאם חברים (סטרייטים) באים אלי לישון אז הם יושנים בו..עכשיו חשבתי על כשאני יכיר מישהו והוא יבוא לישון אצלי אני ירצה שהוא ישן אצלי בחדר והמשפחה ישר תחשוד הרי יש חדר פנוי אז למה שהוא לא ישן שמה? והדבר האחרון שאני רוצה זה שהמשפחה תגלה..והתחלתי קשר לפני שבוע ככה(טלפוני)..פעם ראשונה שאני בקשר עם מישהו וחברה אף פעם לא היה לי (מעניין למה)...ובתוכי אני מאמין שהמשפחה כבר יודעת...

Tleilaxu

New member
וואי זה ממש לא בעייתי להסתדר.

אם זה באותה הקומה- אולי. בכל מקרה אפשר סתם ללכת להיות אחד עם השני באחד החדרים ולעבור לישון בשניים נפרדים. הרי המטרה זה טו הנג אאוט ביחד בלילה ולא להשתעמם לבד בבית. נגיד שדיברתם או ראיתם משו או העברתם מרתון ששבש, בכל מקרה הייתם ביחד. אז אם זה על המיטה זה לא אמור לשנות
.

Tleilaxu

New member
../images/Emo118.gif מבין.

דוגרי... ברור שאתה לא שם זין- וזה טוב! אבל מה? לא בראש שלך להתמודד עם זה עכשיו. לא בא לך לשנות כלום כי טוב לך בסכה"כ. אולי כאשר הטיימינג יהיה אופטימלי ובאמת יבוא לך, אז תפרוש הכל על השולחן כמו שאתה רוצה להציג את זה. בינתיים תכחיש, אין שום דבר רע בזה. אז הם יודעים כנראה, למי אכפת. אל תרגיש לחוץ ודחוק לצאת כי זה אולי הזדמנות טובה, קודם כל תראה שאתה לא מפסיד מזה כלום. שיחה מוזרה עם אבא את האמת... ואם לא היו סיטואציות דומות אחרות שיעוררו את חשדו, הוא כנראה מחטט במחשב. ייאלה שרלוק לך תחבוט באבא על הפרת התיקון ה4 (ובישראל - צנעת הפרט).

תודה...

נראה לי שאני אקח את העצה שלך, היא נראית לי הכי הגיונית. חלונות הזדמנויות זה לא הקטע שלי, אני בחור מתוכנן מדי. ולשקר בכלל לא איכפת לי, זה כולה ההורים, זה הרגל לשקר להם כבר, גם כשאני לא צריך אני עושה את זה
. ולא, אבא לא מספיק יודע איך להשתמש במחשב כדי לחטט לי בדברים, הוא מהדור של מחשבי הענק.

מותר גם לי להעלות בעיה בנושא???

בבקשה??? טוב אז יש לי דילמה קשה אחרי מקרה שהיה לי עם אמא.....אז למי שיש כוח לקרוא ולעזור לי/להשיא עיצות/משו...... מוזמן ואפילו יתקבל בברכה :) אז המאורע קרה אתמול בצהריים..... הטלפון שלי צפצף...הודעה ממספר לא מזוהה.....מקריאת התוכן התברר לי שזו חברה שלי שנמצאת בצבא,שכבר שבועיים שלא דיברתי איתה כי לקחו לה את הטלפון..עכישו החברה הזאתי היא מאוד חשובה לי.....כי היא עזרה לי כשהייתי במצב ממש ממש קשה.....ומאז שהיא עזרה לי אז היינו מדברות כל הזמן עד שהיא התגייסה היינו נשארות לדבר עד 5 לפנות בוקר הרב הפעמים...וגם אחרי הגיוס המשכנו לדבר, ובשבועיים האחרונים לא דיברנו אפילו פעם אחת כי לא היה דרך לדבר.....וממש ממש התגעגעתי אליה....אז היא שלחה לי הדועה וביקשה שאני אתקשר אליה.....אז ממש התלהבתי..והייתי ממש שמחה, כי זאת _______ולא דיברתי איתה שבועיים...הכלית ולקחתי את הטלפון שהיה ליד אמא......ואז אמא שואלת אותי מה ההתלהבות.....אז עניתי לה ______מהצבא, לא דיברתי איתה שבועיים.....ואז פתאום אמא שואלת אותי "סליחה על השאלה הישירה אבל, ה________הזאת היא החברה שלך?" ואני פשוט עניתי "לא! מה?!".....והלכתי להתקשר...... עכשיו שני דברים...לא אמא לא יודעת עלי.....ואף אחד בבית לא יודע עלי...למרות שאחותי הגדולה כבר כמה פעמים אמרה לי שאני דייקית... ועוד משו.....זה _____ היא לא הבחרה שלי...למערי אין חברה..... עכשיו מאז צהרי אתמול שאמא שאלה את אותה השאלה אני חושבת אם אני צריכה לדבר איתה על זה או לא.....ואם אני אדבר איתה......מה להגיד? מה יהיה אחרי זה? והביעה עם ההורים שלי שאי אפשר לצפות את התגובה שלהם.....היא יכולה להיות טובה כל עוד זה בגדר חשד וברגע שזה יהיה מבוסס הם יכולים לקחת את זה קשה.....ומצד שני הם גם יכולים לקחת את זה טוב...... בתוך ים מחשבות מטורף... שלכם מיכל וה
של השכנים שיושבת בחלון.....

resputin

New member
ממ...

לא יודע, זה יכול להיות פליטה של הרגע, ויכול להיות בקשה לאימות. הייתי מציע שתתחילי עם לגרום לאחותך להפסיק להגיד שאת דייקית, ולא להשים הרבה חשיבות למקרה. בצורה אינסטנקטיבית אמרת את האמת וזה היה צריך להספיק. אולי אמא שלך חושדת, אבל לא נראה לי שהיא תחשוד בחברה המסויימת הזו יותר בתור "חברה". וחוץ מזה, איפה היא חיה? זו תגובה די לגיטימית, במיוחד בתקופה כמו בצבא שלא שומעים מאנשים שבועות.

למעלה