המשפחה העקומה שלי

מילקי301

New member
המשפחה העקומה שלי

המשפחה שלי??
יש לי ציפיות אחרות ממשפחה, בעיני משפחה זה דאגה ואחריות וחלוקה שווה ונתינה ,ולי יש משפחה עקומה, אחת כזאת שנותנת רק למי שהיא אוהבת ואחת כזאת שתיקח מהאחר כל מה שהוא ייתן מבלי להסתכל או לחשוב או אפילו להתחשב.
ככה גדלתי אבל יצאתי קצת אחרת יצאתי מאוד מתחשבת ושותקת ונבלעת בין כולם אבל הכי בולטת.
אין לי כבר טענות כי במשפחה שלי אסור להגיד או להביע רגשות אז אני שותקת ונאכלת.
המשפחה שלי היא עקומה אבל היא שלי וזה מה יש ואני אומרת כל יום תודה לאל שלפחות יש המעט הזה.

אכן תודיעי שלפחות יש לך את המעט הזה

עדיף משפחה עקומה על חוסר במשפחה
לחלוטין .אין דבר מושלם תמיד יש ציפיות ואני מבינה את זה
אבל אכן לפחות יש לך משפחה זה לא מובן מאליו וזה הרבה בחיים.

מירב189

New member
יקרה

יקרה, מאוד מבינה את אשר את כותבת, הרצון שיכירו בך שאת כמותם ושווה בין השווים, אך התנהגותם מאוד פוגעת בך ומה גם שאם את רוצה להביע את רגשותייך, הם לא מבינים או שהם משתיקים אותך ולכן את שותקת ואוכלת את עצמך עד שליבך מתכרסם.
מודגש כבר הייאוש שיכירו בך כשווה כמותם, כי כנראה כל רצון שיכירו בך, כרוך במאבקי כח שאינך יכולה לשאת ולכן את שותקת.
את מתנחמת "שיש משפחה", אך לא מרגיש את "הביחד" בינהם, אך עצם להיות נוכחת גם בשתיקה, מהווה את קיומך במשפחה אך לא מורגשת.
אין מילים לנחם או לעודד, רק להחזיק לך אצבעות לימים טובים יותר ושיכירו בך שאת כמותם ולא תרגישי דחויה או מנודה.
יישר כח יקירה, תעשי דברים שאת אוהבת לעשות ותאמיני בעצמך למרות הכל ותראי שאולי בבוא הזמן, כאשר יראו אותך חזקה וומאמינה בעצמה, אזי אולי ייחסם ישתנה לטובה כלפיך.
מאחלת לך הרבה אמונה בעצמך, כוחות חזקים לשאת את כל מה שאת עוברת ושהגל הרועש הזה, יעבור במהרה, לו יהי אמן ואמן סלע ותקבלי שינוי באיכות חייך.
תוכלי להמשיך ולשתף אותנו עוד על מחשבותייך, הרגשותייך ונשמח לתמוך בך בהתאם יקירה.

בהצלחה בשינוי איכות חייך,

מירב

למעלה