המשך...

את התגובה אכתוב לך כאן!

בס"ד אריאל היקר! דבר ראשון רציתי להגיד לך: תרגע!!! המלה מוקיונים ממש לא הייתה במקום לא משנה למי התכוונת! אני רוצה להרגיע בקשר לבחירות. כרגע נכון לעכשיו אין שום בחירות לפורום. אולי העוד חודשיים כן יהיו בחירות אבל עד אז אני לא חושב שאנשים צריכים פה לריב ולהתווכח על הקטע הזה. לי בכל אופן אין בעייה שיעבירו עליי ביקורת אך רצוי מאוד שהדבר יהיה במסרים ולא על גבי דף הפורום. לא שאני נהנה מהתחרות כן, אבל פשוט זה לא מזיז לי כי אני אדם אמיתי ועושה מה שצריך מנהל לעשות ולכן ממש לא מזיז לי כל הקטע הזה של אדם שכותב עליי סיפורים. אגב מי שקובע בסוף מי מנהל פורום או לא הם "תפוז אנשים" בלבד!

liaD15

New member
מעניין אותי..

כולם כותבים-הנהלת תפוז בוחרים לפי מה??? לפי מה הם מחליטים מי יהיה מנהל?

ליעד היקר...

ביררתי הנושא. בת'כלס מי שבוחר את מנהל הפורום זה המנהל הנשאר והוא בוחר את הפרטנר/ית שתהיה איתו. וכן המנהל העוזב רשאי לבקש מההנהלה למנות את כך וכך בתור מנהל. בכל מקרה המינוי הרישמי נעשה ע"י תפוז. בזמן האחרון מדברים פה על בחירות. אני לא יודע מה עומד מאחורי דברים אלו אך אני רק רוצה לומר שבסופו של דבר אנחנו ותפוז מקבלים את ההחלטות, ואם נחליט לעשות בחירות זה משהו אחר. כרגע אין שום בחירות ואני לא מבין מה הלחץ על הנושא הזה של בחירות לפורום.

liaD15

New member
תאמת גם אני...

מה הקטע ליאור והדסה הם מנהלים מצויינים ורק בגלל מישהו אחד(שלא קשור בכלל לפורום ותראו כמה בלאגן הוא עשה) אז מתחילים מהומות ליאור והדסה היו פה גם כשהיה קשה (והיה) והם לא נכנעו וביחד עם חברי הפורום הצלחנו לאושש את הפורום! אז קיצר-לא צריך בחירות עכשיו-אולי כשליאור והדסה ירצו לפרוש...

אנשייייייייייים

ככה ליאור והדסה צריכים להמשיך לנהל את הפורום !!! הם אחלה מנהלים כמו שרשמתי בהודעות של -מה צריך לשפר בפורום - ואיתי כמו כול מי שחשב שצריך לשפר בפורום גם אתה יכול לשזור לשנות לא צריך להיות מנהל הפורום כדי לשנות. וחוץ מזה ישר אייך שנכנסת לפורום אתה קוטל פה את המנהלים שהם לא טובים וישר קופץ על כיסא הניהול מי אמר שאתה מתאים! ובשביל לקבל משהו צריך לעשות משהו אז תתחיל לשנות דברים ואולי עוד תגיע איי פעם להיות פה מנהל! "בשביל כבוד צריך לעבוד, ולעבוד קשה!"

beckham17

New member
מה אתה רוצה ליאור?????

אני לא אמרתי מילה על בחירות... חוץ מזה, אני העברתי ביקורת קשה כנגד הדסה, שכנראה לא מבקרת פה יותר מדי, ועובדה, היא לא ענתה לאף הודעה שלי. אנ מוחה על מחיקת ההודעות שנעשתה פה!!!

beckham17

New member
בנושא הדסה...

אתם מרעיפים עליה המון שבחים, אבל אני לא מבין למה... ליאור הוא מנהל ממש מצויין, עושה המון, אין ספק... אבל מה הדסה עשתה לטובת הפורום הזה? כבר בעבר שלחתי לה מסר שבו התלוננתי על הפעילות המועטה שלה, על זה שהיא לא עושה מה שמנהל צריך לעשות. לא פותחת שירשורים, לא מגיבה כמעט, לא עושה כלום. יש עשרות אנשים שעושים הרבה יותר ממנה באופן קבוע. למה שהם לא יהיו מנהלים במקומה, שתופסת את התפקיד באדישות?! אז כששלחתי את המסר, זה היה בתקופה של לפני הפסיכומטרי שלה, אז קיבלתי את התגובות שלה שאין לה זמן. אבל מה עכשיו? אם היא יודעת שהיא לא כ"כ יכולה להכנס/להגיב/לפתוח שרשורים, אז שלא תנהל את הפורום... גם אני, בזמנו, יכולתי להציע את עצמי לתפקיד, אבל לא עשיתי את זה כי חששתי שאני לא אוכל לעשות יותר מדי, מכיוון שאני לומד בפנימיה (בדיעבד גיליתי שלא הייתה לי בעיה...). הפעם החלטתי להעביר את הבקורת ישירות בפורום, ולא דרך מסרים, בתקווה שאולי עכשיו היא תתיחס אל זה יותר ברצינו, והבעיות יפתרו. ועשתי זאת עכשיו בגלל שמחיקת ההודעה הייתה הקש האחרון... עדיין מקווה לשינוי (יש
)!!!

mayakol

New member
לא הבנתי את הסוף של ההודעה שלך...

"עדיין מקווה לשינוי (יש
)!!!"

beckham17

New member
יש זה האותיות של שינוי...

ואני עדיין מקווה שלמרות ההלצה של הסוף תבוא פה תגובה עניינית-רצינית...

mayakol

New member
תגובה עניינית רצינית אתה מקבל ממני

מספיק ברגעים אלו ממש... נראה לי שאתה מעדיף לשמוע תגובות של אחרים

beckham17

New member
לא ענית לי כלום בנושא הדסה...

וחוץ מזה, אני מעדיף את התגובה שלה...

LadyTitania

New member
בבקשה

ראשית - כמו שאיתי אמר מסתבר אתמול בלילה באמת ישנתי. אולי כי לא ישנתי בכלל ביום חמישי בלילה ואחרי 34 שעות שהייתי ערה רצוף ובשבת לא יכולתי לישון הייתי צריכה קצת לקרוס. עמכ הסליחה. ולענייננו... תגובה להודעה מספר 15841090: לעניות דעתי, ההודעה שמחקתי לא היתה מביאה לשינוי בפורום. זו היתה סתם הודעה לשם הפרובוקציה, לא לשם קידום הפורום. ואם היא כן היתה, זו בהחלט הדרך הלא נכונה ללכת בה. כל עוד אני מנהלת הפורום (לא לעוד הרבה זמן, לשמחתך) אני לא מוכנה שיהיו כאן הודעות שכאלה. כמו שאמרתי אחרי המחיקה - זו היתה רכילות! לא היה שום עניין לחברי הפורום במידע הזה, אמיתי או לא אין זה משנה. גם אם לליאור זה לא הפריע, לי זה הפריע. נקודה. 1. ההודעה נמחקה לא מפני שהיא היתה על ליאור אלא מפני שהיה שם סיפור, שלא היה שום עניין שיהיה בפורום. גם אם ההודעה היתה נכתבת עליך או על כל אדם אחר היא היתה נמחקת. 2. ההודעה לא תשוחזר. 3. כל הודעה בפורום צריכה להיות ראויה להיקרא ע"י כל אחד. לא מדובר כאן בתחביבים או תחומי עניין מסויימים שאם הנושא לא מעניין אותך - אל תקרא. נראה לי שהבהרתי.. בקשר להימצאותי בפורום. אני כאן. אני מעדיפה לקרוא הכל ולבדוק שהלינקים עובדים לעדכן מאשר לכתוב הודעות. לא שאין על מה להגיב, אלא אין זמן להגיב. אומנם הפסיכו עבר. אבל אני עדיין מחוייבת קודם כל למקום השרות שלי, שדורש יותר מארבע אפס שמונה... מסכימה איתך לחלוטין שאני צריכה לכתוב יותר. אין כאן בכלל מחלוקת. מהסיפור הזה באופן ספיציפי ניסיתי לא לעשות מה שהוא נהיה. לכן השתדלתי לא להגיב יותר מידי... על תגובות למחיקה כן הגבתי יקירי. התגובה היתה בשעה 22:15 ב26 למאי -יום בו התחיל השרשור...[ אם היית גולל קצת את הדף היית רואה שהגבתי. למרות שיומיים אח"כ טענת שלא הגבתי...] אני כותבת בערב או בבוקר. רק אז המחשב הפנוי מספיק זמן כדי שאוכל לכתוב ולא רק להציץ ולראות שהכל זורם. השאר יאמר במסרים. הדסה [email protected]

beckham17

New member
ממש אחלה טיעונים...

כשמלך מוחל על כבודו-כבודו מחול, אבל מנהל פורום שמחל על כבודו-אין כבודו מחול?! איפה פה ההגיון??????? ומי את שתחליטי מה הדמוקרטיה? את עושה עצמך כאהרון ברק... וכל מה שאמרת על ההשתדלויות שלך, הן ככלום לעומת ההשתדלויות של עשרות אנשים פה, שנמצאים פה השכם והערב. אז לך לא יוצא, אז אל תהיי האחראית. ולקינלי, זה מאוד משנה מי עם ה"כתר", כי זה מבטא את המנטליות של הפורום... מנהל שלא עושה כלום, מקרין את זה כלפי חוץ. וחוץ מזה, צריך שיהיה פה מישהו שנוכח הרבה, כדי להגיב בזמן על הודעות, וכמובן, למחוק הודעות שלא מתאימו להווי הפורום (וכנראה שהדסה החליטה "להרחיב" את הביטוי, ולעשות אקטיביזם שיפוטי). ליאור פה המוווון, וגם הרבה מאוד חברים פה המוווון, אבל הדסה לא! ונראה אותך סותרת את מה שאני אומר. אולי לדעתך לבדוק לינקים זה עיקר הפורום, אבל את זה כל אחד יכול לעשות... המנהל פה כדי לעשות דברים אחרים!!! ולידיעתך, אני לא כזה מאחל לעזיבתך, אני יותר מקווה לשינוי גישה דראסטי! תתחילי לראות את הפורום כמקום מפגש, שאכפת לך ממנו. תפסיקי את האדישות הנוראית שלך, ואז אני אשמח שיש לנו מנהלת כמוך, כמו שאני שמח כשאני רואה את השם של ליאור שם למעלה, צבוע בתכלת...

LadyTitania

New member
IאנחהI

לא עניין של כבוד. תענה ברצינות - אתה באמת חושב שההודעה ההיא היתה כל כך חשובה? שצריך לפרסם דברי רכילות ולפגוע בשמו של אדם? (לא משנה במי מדובר)

beckham17

New member
יש דברים שהם מעבר...

לא היה בהודעה שום פגיעה. זה היה בצחוק!!!

LadyTitania

New member
כמעט שכחתי!

אריאל וכל השמיניסטים שביניכם המווווווווווון בהצלחה בבגרות במתמטיקה מחר
להתראות בינתיים

לא אהבתי.

אולי אמרת בצחוק, ואולי ברצינות ואולי בכלל יש במה שאתה אומר שמץ של אמת, אבל יש דרך לומר. הסיבה שההודעה של איתי נמחקה זה בגלל הדרך, בגלל צורת הדיבור וכאן עברת את הגבול אריאל. בנאדם צריך לדעת איפה עובר הגבול וצריך לדעת לבקש סליחה כשהוא חוצה אותו. וסתם כדרך אגב- גם אם זה היה בציניות קטלנית- מה שאני מאוד אוהבת לשמוע- א"א לקרוא את זה ככה. מילא היינו שומעים אותך- זה אחרת. אח, מתי כבר תקלטו?

למעלה