המשך...

beckham17

New member
אז זהו, שזה לא היה בציניות...

אני שיא הרציני, ושיא המאוכזב!!!!!! ואני לא ראיתי בהודעה שם, וגם בהודעות מהיום, שום מעבר גבול. אני גם לא מוצא לנכון להתנצל, מכיוון שיש גבול שלא עוברים. עצוב לי לראות את זה. עצוב!!!

lali37

New member
גיל לא דברה עליך

כשהיא אמרה שזה היה בציניות אלא על ההודעה של איתי....

Pretender

New member
באתי לבקר והנני מבקר

אני מניח שאף אחד כאן לא מכירני, אולם אני מבקר כאן לעתים. הודעות אני גם לא כותב, כי דבריי בד"כ כה מעטים. אך חשבתי שהגיע הזמן לכתוב הפעם, ומי יודע, אולי לא ישנה אף פעם. קראתי את הדיון לעיל ורק רע, מר וכאב. התנהגות חלקכם כדברי חז"ל: אדם לאדם זאב. אינני יודע מה חמד לו לצון אותו אדם, המגיב כיתוש המריח דם. אולי הוא חושק בתפקיד הגברת, אולי סתם יש לו סיבה אחרת. הנקודה היא אותה נקודה - איננו יודע לקבל עובדה. הודעה שבו פגע בכבוד אחר הועלמה, והוא עושה על כך מהומה. במקום להתנצל כמו בן אנוש, רוצה להתעמת ראש בראש. כזה הוא האדם הנידון, שסתם מחפש ריב ומדון. אדם חכם מתוודה על טעותו, אידיוט - משתבח באיוולתו. אני מקווה שכוונתי הובנה כי ראשי הפורום עושים עבודתם נאמנה. אין צורך להקשיב לכל געייה ונביחה, וגם לא לקולות רווחה או אנחה. ברור לי שתשכילו כולכם, לא להקשיב לנ"ל, למענכם. נ.ב. אם הודעה זו תעלם, אבין זאת ולא אתעלם. רק אקווה כי יבינו את דבריי כי לא לפגוע אמרתי את אמריי. לעניות דעתי, הריב סתם מיותר וחף מפשע כאן לא נותר. בהצלחה לכולכם ושבוע טוב, למרות שנכתב ביום שני (אבל גם בו נאמר "טוב").

מוצארט

New member
../images/Emo45.gif איזה יופי של שיר! ../images/Emo24.gif

ולמה אתה לא מבקר כאן לעיתים יותר תכופות??
תצטרף אלינו!

lali37

New member
כל הכבוד

אני חושבת בדיוק כמוך אני רק לא כ"כ טובה בחרוזים סחטיין על השיר....

mayakol

New member
אתה כותב פשוט מדהיייייים!!!

אני מקווה שאתה שאתה עושה משהו עם הכישרון שלך... ואני מצטרפת למוצארט וקוראת לך להצטרף אלינו!!!

kinley

New member
אריאל כואב לי לקרוא אותך../images/Emo10.gif

אני מנסה להבין את הראש שלך עברתי על כל ההודעות שלך ולא הצלחתי להבין מה גורם לך לכזו התמרמרות. בענין ההנהלה לדעתי- תואר אינו מעיד על מהות יכול להיות מנהל שלא יעשה כלום ויכול להיות מנהל שעושה המון אבל למה משנה לך כל כך התואר!? תחום העשיה לא אמור ולא צריך להיות תחום בתואר אריאל , אם יש לך לתרום לפורום אתה מוזמן ויכול לעשות זאת אף אחד לא ימנע ממך וה"כתר" לא אמור לשנות לך. לגבי הדסה אני לא יוכל לדבר במקומה אני גם לא מכירה אותה אבל נדמה לי שזו המשמעות של של שני מנהלים כל אחד עושה כמיטב יכולתו ואם אחד מהמנהלים לא יכול לתת 100% חברו, המנהל השני "משלים" עבורו. לדעתי קיים בניהם שיתוף פעולה יפה.

אריאל ,

ב"ה אתה צודק את ליאור רואים כותב יותר מהדסה וזה נכון !!! הדסה לא נכנסת הרבה בזמן האחרון (הדסה בלי להפגע!) אבל אפשר להבין !!!!! שבטח יש לה דברים יותר חשובים לא שהפורום לא חשוב אבל החיים יותר!

kinley

New member
../images/Emo6.gifתודה........

ותודה גם לכל האחרים ששירשרו בשבוע שעבר........ כשכבר לא הייתי פה

lali37

New member
איתי

רציתי לאמור לך שנניח ואתה רוצה להיות מנהל של הפורום אז אתה לא חושב שקודם אתה צריך להכנס ולהשתלב ולא לצפות שישר ימנו אותך???? ובכלל אני לא מבינה אותך אם אתה רוצה להיות מנהל פורום אז למה אתה בא בצעד כזה דרמאטי שגורם לאנשים לדחות אותך??? (לפחות רובם, ואריאל לא נחשב כי הוא מכיר אותך אז ההודעה הזאת היא לא הרושם הראשוני שלו עליך...)

מזמן לא כתבתי....

אני מצדדת בצד של איתי ואריאל, אני חושבת שההודעה ההיא הייתה בסדר גמור, מה גם ששקרים ודברים רעים לא נאמרו בה. אני לא מצאתי שם משהו לא בסדר. יכול להיות שאני טועה, אני יודעת שהרוב לא חושבים כך. אך סיבה למחיקת ההודעה ההיא לא ראיתי. למרות שאריאל אני לא חושבת שלשינוי בפורום היא הייתה גורמת. וללי.. חוצמיזה אני לא חושבת שהוא בא "בצעד דרמאטי שגורם לאנשים לדחות אותו", לא ראיתי משהו לא בסדר באותו הצעד שלו. אני חושבת שקצת ניפחתם את העניין.

T U T I M

New member
טוב............

אני חושב שזאת חוצפה שהמנהלת ככה מוחקת הודעות, סליחה, מה את חושבת שאת? צריכה להיות כאן דמוקרטיה!!! חוץ מזה למנהל בכלל לא היה אכפת!!!! אני בצד שלך אריאל ואני מצטרף לקריאותיך!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה מאוד שהדברים ישתנו כאן, אחרת...

למעלה