המשך שרשור מאפשר הקפצה

pegasus kid

New member
אני אנסה לענות על זה נוריאל

תנסה להגיד בעברית dead man inc. - משהו כמו : תאגיד " איש מת " - לא נשמע טוב נכון ? זה נשמע מסריח ולא הגיוני !!! האתר והפורום ברובם באנגלית מכיוון שבאנגלית יש את כל המושגים מעולם ההאבקות - למרות שעל דרך ההלצה יש לנו בפורום שלנו אנשים נהדרים כמו בר " קרובר " פלד ויענק´לה היענקלאי המדופלם שעושים חייל בנסיונות מטורפים " לעברת " את עולם ההאבקות האמריקאי - דבר שממנו אני נהנה מאוד -אכן הומור חכם ! זה יהיה מאוד קשה לנסות לתרגם את כל מושגי עולם ההאבקות לעברית בצורה רצינית לכן אנו מנסים לשמור על האספקט המהימן ביותר של אתר ופורום אינפורמטיביים ומנסים להביא את המידע ואת דעותינו עליו בצורה המקורית ככל האפשר

dead man

New member
זוהר dead man inc זה לא נוריאל

נוריאל זה אני dead man הכול ברור? בכלל זוהר אחי מה קורה?

dead man inc

New member
כן, אני לא נוריאל ובכלל.......

אני לא מסכים איתך כל כך כי אני חושב שאת הרוב באתר WWF ISRAEL אפשר לכתוב בעברית ועם זה כמה ביטויים אז שיכתוב באנגלית אני לא מאמין שאי אפשר לכתוב את הכל בעברית. אני כבר נכנס לשם מלא פעמים ועדיין אני לא מבין איך מתחברים לפורום המטומטם הזה אז שאת הדברים הפשוטים האלה שיכתוב בעברית כמו הוראות הפעלה התחברות

pegasus kid

New member
סליחה לנוריאל

נוריאל הכל טוב אצלי תודה רבה ובאשר לבחור השני טוב אתה בדעתך נמלכת ואני בדעתי שלי - זכותינו

TripleRVD

New member
לי אישית נמאס!!!מה איתכם????

יאללה בני זונות הפעם במתב ביטלו לנו את ירדן 2 .ניראה לי הם עושים את זה מתוך כוונה או מתוך שעשוע אני כבר לא יודע לדעתי הרעיון הכי טוב עד עכשיו אני מציע שכולנו נביא תמיכה ענקית לגרי רויף כי ביקרתי באתר ומישהו שאל אותו בפורום מה קורה אם ה WWF והוא אמר שהוא לא כתב כלום עדיין אז אין דברים שליליים בינתיים אז לדעתי אנחנו ו מהפורום של ואללה צריכים כולנו לתמוך בגרי כי הוא הביא את ה WWF והוא יחזיר רק הפעם תהיה לו תמיכה ענקית ז"א: יש לנו ככה סיכוי גדול יותר לקבל בחזרה את ה WWF אז אני ממש ממש ממש ממש ממש מבקש בואו נביא תמיכה לגרי

למעלה