המשך שרשור מאפשר הקפצה

lwc4life

New member
הזמנה לפורום WWF חדש+מי מפחד מתחרות

רק רציתי להזמין את כל מעריצי ה-WWF לפורום ה-WWF הישראלי החדש שפתחתי. הכתובת היא: url למה צריכים עוד פורום WWF ישראלי? תיכנסו אליו בשביל ההסבר. עכשיו, אם מישהו רק יכול להסביר לי איך ההודעה המקורית שלי נעלמה מהפורום של wwfisrael.org ביחוד למרות שאנשים הוסיפו לה תגובות? האם מישהו פוחד מתחרות? מצטער, אבל אני פשוט לא אוהב צנזורה. תודה לכולכם, ואני מקווה שנתראה בפורום החדש.

T.B.C

New member
עדכון לגבי שידורי ה-WWF ב-YES

לאחר מס´ פניות לגורמים שונים ב-YES קיבלתי תגובה מגברת תיקי סלומון ממחלקת פניות של לקוחות קיימים.... היא טוענת ש-YES שידרו WWF במשך שנתיים, ולאחר שערכו סקרים בקרב קהל הצופים הגיעו למסקנה כי צריך לרענן את מערך הספורט ולכן השקיעו משאבים רבים בערוץ ה-NBA וערוץ הקבוצות - משאבים בערוץ ה-NBA, נניח.... אבל ערוץ הקבוצות ?!?!??!!?!? מה הם משדרים שם ?????? משחקים של ליגת הנוער של מכבי חיפה נגד מכבי ת"א ???? מה התרוצים האלה !!!!????? זה ממש עצוב כל סיפורי הכיסוי האלה !!! לדעתי הפיתרון היחיד שנותר הוא לפנות לערוץ 5+ ולנסות, ולקוות שהם יסכימו לממן את שידורי ההאבקות בארץ.

pegasus kid

New member
התשובה היא מאוד מאוד מאוד פשוטה

בwww.wwfisrael.co.il אנחנו לא מפחדים מתחרות רק תחשוב על זה שכל חברי פורומי ההאבקות בארץ : שלנו , של תפוז , של וואללה ושלך היו מאחדים כוחות ומן הסתם היינו מאחדים כוחות לפורום שלנו - www.wwfisrael.co.il כמובן שהוא היחיד שהוא הרשמי בישראל כיוון שקיבל אישור רשמי מה WWF ובגלל זה הוא היחיד המקפיד על זכויות יוצרים צנזורה מינימלית וחוקים למיניהם כדי לשמור על אמינותו - היו יכולים להיות לנו כמה מאות חברים ואם היינו מאחדים כוחות למאבק משותף הסיכויים ששידורי הWWF היו נפסקים היו מאוד מאוד קטנים כיוון שהיה יכול להיות לנו לובי חזק כנגד זה מי יודע אולי היינו יכולים לדרוש יותר תוכניות האבקות משהיו לנו ? חומר למחשבה

pegasus kid

New member
ביקורת על אותו פורום חדש

1. שגיאות תחביר 2. שגיאות מילים כפולות 3. שגיאות כתיב באנגלית 4. גרפיקה מחפירה ולא מחמיאה כלל 5. אין מבקרים כלל חוץ מפוסט בודד של האדמיניסטרטור בקיצור - עדיין לא מצאתי מדוע על מישהו להכנס לאותו פורום חדש - אין קוקיס ? אין פופ אפס ? - ביג דיל ! זה לא מה שימשוך אנשים , לשמחתי .

lwc4life

New member
הפורום החדש

אז ככה...שיניתי שם הכל, למרות שאני לא מבין על אילו שגיאות של תחביר/מילים כפולות דיברת). גרפיקה?! ואיזה גרפיקה יש פה ואצל גרי בדיוק?! באנר האנטי עישון? ואם אתה מתכוון לאפשרות להשתמש בתמונות בהודעה, עכשיו אפשר. ברור שאין מבקרים, רק יצרתי אותו בימים אלו (ואת הגירסה החדשה - היום) ד.א. לדעתי פופ אפס זה כן ביג דיל כשבכל לחיצה אני צריך לריב עם הדפדפן. בשאיפה שהגירסה החדשה תמצא חן יותר בעיניך...

TripleRVD

New member
אתם חבורת ....

אנשים לא חכמים לדעתי הדבר שהכי אמור להטריד כל אחד ואחד פה זה איך להחזיר את ה WWF לפחות לאיך ששידרו את זה לא באיזה פורומים ישתתפו מבחינות אגו אנחשים תחשבו על זה ל KID היתה נקודה חשבוה אם כולנו נתאסף ככה נאסוף כוחות ללחוץ ולקבל את שלנו אז אני מציע טוב לא רוצים להיות בפורום של גרי OK תעשו פורום נייטרלי שיהיו כוווולם כל החברים מכל הפורומים יהיו שם וככה נאגור כוחות לבסוף נחזיר את ה WWF לארץ תחשבו על זה WOOOO

pegasus kid

New member
סוף סוף תגובה נורמלית

תודה אחי ! אגב למי שלא זיהה אז אני הוא לא אחר מאשר זוהר = deathcaster מהפורום הרשמי למי שחושב כמו triplervd - אז הוא יודע מה לעשות וסליחה "על האש" אם אני מעצבן אותך בדבריי אבל אתה בטח מבין את המטרה שלי שהיא למעשה זהה אצל כולנו לא ?!

Bad Ass IL

New member
זוהר צודק אבל...

זוהר, אני מסכים איתך ב90% ממה שמארת! אני עדיין לא מבין מה הבעיה של חלק מהאנשים כאן ובוואלה להכנס לפורום של גרי, לדעתי הוא מצוין, מלא אנשים חכמים ומבינים ברסלינג שיכולים לעזור לכם ולהציג לפניכם דעות חדשות שלא שמעתם עליהם, חדשות הכי עדכניות שיש, ואין הגבלות בפורום חוץ מכה חוקים שלדעתי זוהר, רפי וגרי קצת מגזימים... מה שאני לא מסכים זה שאמרת שכולם יכולים להכנס לפורום. יש אנשים כמו גל שדה ועוד אחרים שלא מתאימים לפורום, שמתנהגים כמו ילדים בני 5, והורסים לכולם! כל מי שהוא לא גל שדה שיבוא לפורום! מומלץ בחום ואהבה של זוהר!

pegasus kid

New member
לא לחינם .....

לא לחינם קוראים לי האבא של הפורום נכון תום ? חחחחחחחחחח תודה על הפירגון - אולי אני רפי וגרי מגזימים לדעתך אך תאר לך כמה גל שדה ודומיו היו משתוללים חופשי אצלנו אם לא היינו מקפידים ? גל - לא התכוונתי לשום דבר רע במה שאמרתי - אגב אני חושב שאתה יכול לחזור אלינו אם אתה רוצה כי נארה לי שקצת נרגעת - שלח אי מייל לגרי ותבקש ממנו - אני חושב שאתה יכול לתרום לפורום

Bad Ass IL

New member
תגובה

אשכרה האבא של הפורום! D-: בכל מקרה, לא התכוונתי שתגמרו עם האזהרות! האזהרות זה אחלה רעיון אבל אתם, איך אני אגיד את זה? Drunk from Power על ההחלטות. כל דבר קטן שנפלט למישהו שבדרך כלל מתנהג אחלה, ואז נשרפו לו כמה פיוזים לכמה שעות (לדוגמא טריפל שיש), ולא מגיע לו להיות מושעה מהפורום! ודרך אגב גל שדא נכנס לא מזמן לחדר מירק של Wrestling-Video-Israel ולא הזתנה בכלום וקילל אותי ואת בן ולמזלו בן לא רצה להשעות אותו מהחדר 4 Life!

על האש

New member
זוהר כמו שאמרתי כבר בעבר

ואני יחזור ויאמר שנית אין לי בעייה לאחד כוחות תציעו דרך ונשתדל לבצע! דבר שני אני לא סותם לאף אחד כאן פיות כבר אמרתי בעבר אז יש כאלה שלא כול כך מבינים ברסלינג אבל הם רוצים להביע דעה אז למה לא לאפשר להם? רק מי שמבין באופן מושלם ברסלינג ועוקב בדריכות רשאי להביע דעה? עם למישהו נראה שטותי מה שאחר אומר פשוט שלא יגיב שיגיב למי שנראה לו לנכון אני לא חושב שהפורום ילדותי ויש פה אנשים שכן מבינים עניין ואני חוזר שוב מי שרוצה לכתוב בפורום מוזמן בהחלט מי שלא רשאי לעבור מתי שהוא רק חפץ בכך אני לא יכול להגיד לאנשים היכן לכתוב והיכן לא? אין בעייה לשיתוף פעולה מלא ואני אוהב את הפורום שלי כמו שהוא כשאני רואה משהו שאני לא אוהב אני מעיר ומבצע מה שצריך לעשות... ולגבי שיתוף הפעולה תציעו דרך אני מוכן לקבל הצעות ולהקשיב אבל להעלים את הפורום? לא נראה לי אפשר לאחד את האנשים בשני הפורומים לפי דעתי בכול אופן...

לדעתי צריך לעשות פורום אבל מהר

צריכים להתארגן ולעשות פורום ושהיו שם ממש כל אוהד ואוהד היאבקות כך נוכל לראות כמה באמת אוהדים יש של היאבקות ושיש להם אינטרנט כי אני מכיר כמה שאוהבים לראות היאבקות אבל אין להם מחשב או אינטרנט אם נתחיל היום לעשות משהו בנדון אז זה יעזור למנויי יס מתב תבל וגם יכול לעזור לערוצי זהב בהחזרת ההיאבקות לטלוויזיה עכשיו בוא נראה צריכים לעשות פורום אבל לא שהוא מוכן מאיזה אתר כמו פורום של דיבורים או אתר בול וכאלה אם מישהו יודע להכין פורום אז הוא מוזמן לנסות לעשות פורום שיאחד את הכוחות אני מתערב איתכם שיש בערך יותר מ-200 אוהדי היאבקות עם הפורומים של WWFISRAEL תפוז ו-וואלה אגב בוואלה יש כמה שאין אותם פה והם גם לא ממש יודעים מה הולך עכשיו בדאבליו אף אז ההעצה היא להכין פורום או לעשות פורום ב ezboard.com שזה כמו הפורום של גרי אבל שהוא לא יהיה של גרי הוא יהיה של כולם ונוכל לעשות פורום רציני לאוהדי ההיאבקות בישראל כמו זה http://pub39.ezboard.com/bwrestlingmedia95591 זה פורום רציני עם עוד פורומים איתו של למשל פורום Video שהוא יהיה עם בקשות והוספות קרבות וגם פורום Audio שבו אפשר לבקש ולהוסיף שירים שקשורים להיאבקות כמו שירים של מתאבקים ושירים של אירועים וכדומה ונעשה פורום מאוחד שבו ידברו על היאבקות על מה שקרה השבוע ומה שיקרה וגם שאלות שאתם מעוניינים לדעת את התשובתו לא משנה מי יהיה המנהל של הפורום כי אם "על האש" וגרי רוצים לנהל את הפורום אז הם יהיו מנהלי הפורום שיחליטו על חוקי הפורום ועל הרחקות מהפורום וכ´ו אם אי אפשר לעשות שני מהלים אז יהיה אפשר לעשות סגן מנהל אבל בזה אני לא אתערב יאללה אז שמישהו יעשה משהו בנדון אבל מהר!(אני יודע שאף אחד לא יתאמץ ולא יפתח פורום ומי שיפתח את הפורום הוא יהיה בעצם המנהל אבל זה יהיה רק אחד שאפשר לסמוך עליו)

אילן די

New member
מה רע בפורום הזה ?

לדעתי מערכת הפורומים של תפוז היא הנוחה ביותר למשתמש מבחינה טכנית. למה שלא להביא את האנשים לפה ?

dead man inc

New member
מישהו יכול .............

מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן בפורום הזה? בזמן האחרון אתם עם כל התלונות שלכם הרסתם את הפורום אין מה לעשות פה יותר חוץ מלראות אותכם כל הזמן מתלוננים אומרים כל מיני שטויות להתאחד אבל כל זה דיבורים אתם לא עושים כלום כלום כלום רק דיבורים הכל אצלכם אז בבקשה תפיקו לזיין כבר את השכל. 100 אנשים אומרים פה אותו דבר תפסיקו לחזור על הדברים

אם אתה רוצה לראות ראו או סמאקדאון

אתה צריך שיהיו איתך עוד יותר מ-200 איש שיבקשו את מה שאתה מבקש בגלל זה צריך לעשות פורום ושביחד יהיה לנו ראו ואירועים חודשיים אני לא יודע לעשות פורום ולכן אני מציע לעשות כבר מהר את הפורום כדי שנוכל להתארגן ולהחזיר כמה שיותר מהר את ה-WWF לארץ

TripleRVD

New member
מתחילים לעבוד!!!על האש ו כולם תקראו

OK DEADMAN צדק כל מה שאנחנו עושים בעצם זה לתת הצעות ולהתלונן עכשיו אני מציע שנתחיל כולנו להזיז תתחת כל עוד אפשר לעשות משהו אז ככה על האש ו זוהר אני בטוח ב 200% שהמטרה שלכם זהה אז בבקשה בלי התקפיי אגו! אלה תעבדו יחד על פורום חדש תדברו אם גרי עם המנהל של הפורום של ואללה ו תעשו פורום מן "גלגל הצלה"שיהיה קיים למשך תקופה מסוימת עד שתפסיק המלחמה ביננו ו בין חברות הלויין והכבלים ואז כולם יחזרו לפורום שלהם אז ביינתים בימים הקרובים אני מבקש מהמנהלים של הפורום לאזור כוחות ולעשות פורום נייטרלי באיזור נייטרלי או שאתם תחליטו ופשוט לתקופה מסוימת לגרור כל אוהד WWF בארץ שיש לו אינטרנט לפורום . כשיהיה את הפורום שם כבר אפשר לגבש תוכניות הצלה של ה WWF כשכל או לפחות 90-80% מהאוהדים בפורום נימצאים שם ו נותנים רעיונות עד שנגיע לרעיון המושלם לדעתי אם גרי זוהר על האש ו רבים שמבינים כל כך הרבה ותרמו דיי הרבה ל WWF +כל האוהדים לדעתי אנחנו נצליח לפחות להחזיר את מה שהיה אז בבקשה בואו נתחיל לעבוד GIVE ME A HELL YEAH ! ! ! !!

על האש

New member
HELL YEAH :)

בלי קשר למשחקי אגו ובאמת שאני לא בא לשחק משחקים אלה לפעול למען מטרה אחת החזרת שידורי הרסלינג לארץ למה פשוט לא לאחד את כול המעירימים של הרסלינג לשני הפורומים המובילים בארץ בתחום? למה לפתוח פורום אחד עם פשוט אפשר להביא את האנשים מוואלה לכאן ולפורום של גרי בלי חס וחלילה להשתחצן אלה שני הפורומים שיש בהם הכי הרבה חובבי רסלינג לא? אז למה פשוט לא לאחד את הכוחות בעזרת שני הפורומים הללו ופשוט לנהל מלחמה !!! אפשר לעשות את זה גם בעזרת 2 פורומים אוין צורך באחד בלבד פשוט לאחד את משתתפי 2 הפורומים באותה מטרה ולהלחם אני באופן אישי לא רואה צרוך בפורום אחד שניתן להשיג את אותה מטרה בשני פורומים מצויינים! ואני שוב קורא לגרי זוהר וכול משתתפי הפורום הרשמי להציע רעיונות להביא אנשים לקחת אנשים ולאחד כוחות כולנו לאותה מטרה רק תציעו רעיונות!

dead man inc

New member
יש לי שאלה בנוגע לפורום של גרי....

הפורום של גרי הוא פורום של WWF בישראל זאת אומרת ישראלי השאלה היא : עם זה אתר - פורום WWF ISRAEL אז למה הוא לא בעברית אלא הכל שם באנגלית ? זאת הבעיה שלי שם שהכל שם באנגלית מכוון שזה אמור להיות אתר ישראלי ואמור להיות שם כתוב הכל בעברית גם עם גרי במקרה שזה סיכוי מאוד קטן יראה את השאלה הזאת אני רוצה שיענה לי

למעלה