המשך סאגת אל על

vegi force 1980

New member
היום הם פירסמו בידיעות אחרונות

שהם לא אמרו מעולם שהם לא מתכוונים לא לתבוע את מי שהתחילה שם את הבלאגן הם נראים נורא מבולבלים טוב מה זה משנה אני מעדיף לטוס עם חברה אירנית ולא עם אל על ולא רק בגלל העניין של החרדים אל על מטיסים בעליי חיים לניסויים! 121 חברות בערך הפסיקו את זה אל על אמרו שיפסיקו ואז תבעו אותם ועכשיו הם ממשיכים עם זה מרצונם החופשי כאילו שחסר לחברה הזאת כסף.......

גל נעים

New member
תסתכלו בלינק הבא-מיוצאים בשאלה.

ותגיבו- למה? כי תגובה=כח!. הגיעה השעה לקום ולעשות מעשה רבותי!. די לכפייה הדתית!.

a_goa

New member
אל-על הם חברה של פחדנים שנכנעים

לחרדיים החסרי תועלת האלו כל איום קטן מצד החרדים ואל על נסוגה אחורה מעמדתה פשוט בושה שכל המדינה הזאת נכנעת לאוכלי-החינם האלו

vegi force 1980

New member
אל על לא פחדנים בכלל

העניין הוא שמאז ש TOWER AIR פשטו רגל רוב הדתיים / חרדים טסים באל על והם לא רוצים להפסיד את הכסף הזה.... משמע הם לא פחדנים אלא תאביי בצע! אותו הדבר עם זה שהם מטיסים בעליי חים למעבדות....רק בצע כסף!

roncho

New member
אל על לא פחדנים

הם חארות. כסטודנט למשפטים, יוצא לי לקרוא לא מעט פסקי דין שקשורים לאל על. אחת המרצות שלי אף אמרה (בציניות) שמערכת המשפט הישראלית צריכה להודות ל"אל על" על שורת התקדימים שנכתבו הודות להתעקשות שלהם לדפוק את העובדים שלהם כמה שרק אפשר. כל דרך שאפשר לדפוק עובדים u name it הם עשו את זה, והם לא מוותרים. הם לא ירימו ידיים אחרי פ"ד ראשון ולאחר מכן ערכאת ערעור. הם יבקשו רשות לערער גם לביהמ"ש העליון ולאחר מכן לקבל ד"נ, ועל מה? זכויות שמגיעות לעובדים שלהם והם לא מוכנים לנפק להם אותם. אל על היא חברה, וכחברה היא מנסה להרוויח כמה שיותר כסף בתנאים הקיימים. חרדים טסים הרבה לכן לאל על כדאי להתפשר איתם. אנחנו צריכים להראות להם שאצלינו יש יותר כסף.

voguemaster

New member
תקדימים

מה שהכי מסוכן בעניין אל-על אלו התקדימים שהם מייצרים. להבא, כל חרדי לא יחשוב פעמיים ויראה פעולה לגיטימית בקריעת כיסויי המושבים וקילול צוות המטוס בכדי להפסיק סרט שמוקרן. אתה צודק, אל-על באמת חארות.

אדם70

New member
תשמשיך עם ההכללה וההכפשה

של ציבור שלם זה ממש עוזר לליבוי יצרים והגברת שינאת אחים ממש מעורר את הרגשות ה"עדינים" והיפים ואת הרגש של אהבת העם והארץ

zazaza

New member
אני מבין שלדעתך

אין שום בעיה בחבורת פושטקים ברברים שמשליטים טרור במטוס בעודו באויר.

voguemaster

New member
זה היגיון בסיסי

כמו שאתה יודע, כשלא מענישים מישהו על משהו רע, אין לו בעיה לחזור על העבירה. זה נכון לגבי ילדים וזה נכון לגבי מבוגרים. כשאתה יודע שלא יענישו אותך, אתה מרשה לעצמך. המטרה היא לא הכפשה. ההכללה היא גורפת. כל בני האדם מתנהגים כך, או לפחות חלקם הגדול. לכן בסבירות גבוהה יהיו עוד קבוצות של חרדים שיראו בזה אקט לגיטימי לחלוטין. הם יודעים שאל-על לא מגישה תלונה, אז זה לא יפריע להם כהוא זה.

a_goa

New member
ממש מעצבן אותי הקטע

שהיה במטוס של אל-על לדעתי שיגישו תלונה ומהר כי זה לא יתכן כזה דבר ואם לא ינקטו צעדים אז הדבר יחזור על עצמו

voguemaster

New member
צודק

ואם אני הייתי אחד מאנשי הצוות לא הייתי מוותר. אנשים צריכים לדעת גבולות...

למעלה