המשך לסיפור-פרק 2

oshri i love u

New member
המשך לסיפור-פרק 2

ירדתי במדרגות וחיכתה לי הפתעה של החיים שליי... ========================================================= אימא שלי חיכתה לי למטה.אין לי מושג איך היא הצליחה להגיע. "ליאת?מה את עושה פה חיפשנו אותך כל הלילה.."אמא שלי צעקה "אממ..אמא תכירי זה." "אילן,כן אני יודעת כבר""אין לך בושה להיכנס לבית של מישהו אחר,למיטה שלו ורק בהיותך בת 14?" "אמא זה לא מה שאת חושבת,גמלי אין מושג מה אני עושה כאן"פעם ראשונה ששקרתי לאמא. "ליאת,אני לא טיפשה אני יודעת טוב מאוד שבילית פה את הלילה .!" "אמא אני מצטערת" "שום דבר!!את לא יוצאת מהבית עד להודעה חדשה" יצאנו מהבית של אילן.הגענו לאוטו היה דממה.עד שהטלפון שלי צלצל. "הלו?" "ליאת,זה אילן מה קורה יפה שלי?" "מה כבר יכול להיות?" "אין לי מושג.טוב אני מבין שאת עם אימא שלך אני יתקר אלייך יותר מאוחר" "טוב ביי" "ביי אוהב אותך המון" יצאנו מהאוטו והגענו לכיוון הבית. "אימא?" "מה?" "אממ..בבקשה אל תגידי כלום לאבא" "בסדר" "תודה" נכנסתי לחדר שלי ,נכנסתי למקלחת ואז התקשרתי ליעל. "יעל?סיפרת משהו לאימא שלי בקשר לאילן?" "לא,למה מה קרה?" "לא תאמיני,אני כזה מתעוררת בבוקר הייתי עם חולה שלו ותחתונים ירדתי למטה פתאום אני רואה את אמא שלי" "וואי,חח ומה היא עשתה?" "יעל זה לא מצחיק בכלל!ואני לא יוצאת מהבית עד להודעה חדשה" "וואי מסכנה שלי אל תדאגי אני ימצא דרך שתצאי" "טוב כפרה ..איך זה שתמיד את יודעת להציל אותי.מואית כפרה" "כן,כן אבל זה לא מצדיק את מה שעשית" "טוב יעלי אמא שלי באה אני חייבת לסיים" "יאלה ביי אוהבת אותך" "ביי גם אני" אמא נכנסה לחדר הכניסה את הבגדים שתקה ויצאה מהחדר. אחרי זה קיבלתי עוד שיחת טלפון מאילן שמבקש שאני יבוא אליו. הגעתי אליו קצת לפני שהוא ביקש נכנסתי לדירה ופתאום אני רואה.... זהוווווו חחחח מחרר יהיה אתת הפרקק ה-3 שווה להישאר ..! תגיבווו תודהה...

oshri i love u

New member
פרק 1 למי שפיספס

הייתי הילדה הבתולה היחידה בכיתה, אפילו חברותי הטובות כבר שכבו עם חברים שלהם.אבל אני היחידה ששמרתי על עצמי מכל הבחינות. יום אחד יצאתי למסיבה עם חברה טובה שלי יעל. בדיוק יצאתי מקשר של חודשיים וקצת.היא אמרה לי שבשעה עשר היא אצלי.. ''הלו?'' ''ליאת?מה קורה זאת יעל'' ''אני עוד כמה דקות אצלך'' ''את מוכנה?'' היא שאלה ''כן'' עניתי ''טוב 5 ד'ק אני אצלך'' אני ויעל הגענו למסיבה, רקדנו לבד אני ויעל,ואז הכלנו לבר לשתות משהו.ישבתי על הכיסא ופתאום אני פוגשת את הבן הכי יפה והכי מקובל במסיבה.פחדתי לגשת אליו כי אני מאוד בישנית אז ביקשתי מיעל שתנסה לעשות משהו.יעל ניגשה אליו ודיברה איתו.. ''שלום קוראים לי יעל איך לך?'' ''אילן,נעים מאוד'' ''נעים,נעים'' ''בקיצור שומע?יש איתי פה חברה רוצה להכיר?'' ''למה לא בכיף'' אני התקרבתי לשם דיברנו על שטויות שתינו היחד ובדיוק הוא סיפר לי שהוא גם יצא מקשר של 3 חודשים.בקיצור הוא הזמין אותי לרקוד ואני קצת היססתי כי אני בישנית,אבל בכל זאת הסכמתי!.אחרי כמה סיבובים של ריקודים ושתיה הרגשתי עייפה.הוא שאל אותי אם אני רוצה לבוא אליו לראות סרט ואני כמובן הסכמתי.הרגשתי מסטולה יותר ממה שהיתי אי פעם. הגענו לדירה שלו צפינו בסרט חדש יעד סופי 3. ''וואו הסרט הזה ממש חדש''-אמרתי ''כן,דוד שלי עובד בחנות סרטים אז ביקשתי ממנו'' ''רוצה לאכול משהו?''-הוא אמר ''כן למה לא.?'' ישבנו,אכלנו,ראינו סרט עד שבלי לדעת מאיפה זה בא הוא נישק אותי לאט לאט הגיע לצוואר ואז ניסה להוריד לי את החולצה ואז"די"אמרתי לו. ''צודקת,מצטער'' ''זה בסדר''-אמרתי המשכנו ללצפות בסרט עד שאמרתי לו: ''תגיד יש פה מקלחת?אני מתה להתקלח'' ''כן ברור שיש פה,תלכי שמאלה בדלת הראשונה שם'' ''אוקיי'' נכנסתי למקלחת, וכניראה השארתי את הדלת פתוחה ואז הוא נכנס לאמבטיה. התחלנו להתנשק כשזרם המים עלינו.הרגשתי כאילו זה הפעם הראשונה שבן מנשק אותי ככה.. אחרי כמה ד'ק לבשתי על עצמי את החלוק ויצאתי לכיוון החדר להחליף בגדים.הוא התלבש בחדר אחר ואני בחדר המסוך.הוא ניכנס לחדר הוא היה רק עם תחתון .פתאום הוא נישק אותי יותר נכון היצתרפתנו ואז הוא ניסה להוריד לי את החלוק. ''אילן, די אני לא מוכנה עוד'' ''נכון ליאת צודקת מצטער'' ''לא זה בסדר'' הוא התקרב לכיוון אחר ואני חשבתי שזאת הזדמנות שכב עם מישהו. ''עצור'' אמרתי לו "אני מוכנה" "את בטוחה ליאת?שלא תתחרטי באמצע" "כן אני בטוחה" "בסדר" הוא התקרב אליי התנשקנו הוא הוריד לי את החלוק לאט ואז שכבנו על המיטה,בקיצור בילנו את הלילה ביחד.. בבוקר כשהתעוררי לא מצאתי אותו.ירדתי במדרגות וחיכתה לי ההפתעה של החיים שליי......

oshri i love u

New member
איך הסיפור?

וואה וואה מאהה שנהה עד שכתבתי אותוו.. הסיפור לא קשור בכלל למציאות וקוראים לי. נוי לוי נעים מאודד..!

טחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחח הסיפורר פפשוטט מעלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אמאא אני מחכהה לסיפורר חלקק 3 אניי במתחחחחחחחחחחחחח יאא חשבתי הסיפור נכוןן לגביךך וכזה נשארתיי בשוקק ועועו חח אבלל סיפורר יאפההה דרך הגב זה נכנתב על מישהייי?או סתם מהראש??

oshri i love u

New member
אני יודעתת מצטערתת...

סליחהה מכולםםם שהתחזתיי לוו.! זהווו סליחה מצטערתת... רוצות שאני יכתוב את 3?

כןןןןןןןן../images/Emo45.gif

תכתבי את 3 פליז אני בשיא המתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

oshri i love u

New member
טוב הינה פרק 3

הגעתי אליו קצת לפני שהוא ביקש ופתאום אני רואה.. ========================== אותו ואת החברה הכי ''טובה'' שלי יעל שוכבים.יצאתי משם בריצה ונעלמתי. הם רדפו אחרי עד שלקחתי מונית ונסעתי,ואז יעל התקשרה אלי. "ליאת?ליאת כפרה אני מצטערת זה לא מה שאת חושבת" "נכון זה לא מה שאני חושבת זה מה שאני רואה.אל תתקשרי אליי יותר ואל תבואי אלי,שלום ולא להתראות"וניתקתי. בסביבות שעה 12 בלילה לא הפסקתי להתהפך מהבטן לגב. הרגשתי כאילו לקחו סכין סובבו אותה כדי לוודא הריגה בגלל מה שיעל חברתי הכי טובה עשתה לי. בבוקר בדרך לבית הספר פגשתי את יעל.. "ליאתתת חכיי רגעעע" "מה את רוצה?" "תקשיבי שניהה מה שראית זה לא נכוןן אנ..אני לא רציתי שזה יקרה זה פשוט קרה" "אני באתי לברר מה קרה עם אמא שלך והוא פשוט נשק אותי ואני המשכתי" "ולמה לא עצרת את זה?אם את חברה כלכך טובה היית יכולה להפסיק כי את יודעת שאני אוהבת אותו" "כן נשמה שליי אני יודעתת אני מצטערתת מאודד זה רק הואא אשםם ..וואיי סליחהה ליאתת את לא יודעת כמה שהמצפון שלי לא שקטט אוףף.." "טובב בסדרר אני סולחתת לךך זה רקק כי אתת החברה הכיי טובהה שליי" "ליאתיי אני פשוטט מתה עלייךך.!זהוו עכשיו אני לא מתקרבת אל החרא הזה יותר" "מבטיחה לי?" "כן מבטיחהה לך" אני ויעל ניכנסו לבית הספר ובתוך הכיתה חיכה לי אילן.. "יעל את הבאת אותו לכאן?" "לא" "טוב בואי נתעלם ממנו נעשה כאילו הוא לא פה" "סבבה כפרהה איךך שאת רוצה" אילן ניגש אליי ועשיתי כאילו אני לא שומעת.. ואחרי כמה נסיונות לשכנע אותי שחברתי הכי טובה יעל גרמה לזה שהוא ינשק אותה הוא לא הצליח.פשוט התעלמתי. "יאלה יעל את באה הביתה?" "כן יאלה בואי" "מישהי פה חייבת שיחה לאימא שלהה ליאת" "כן אבלל מה אני יגיד לה?" "תגידי לה מה שאת חושבת אני לא יכולה לדבר במקומך." "צודקת" "יאלה בואי מהר שלא נאחר ת'אוטובוס." הגעתי הביתה ואימא חיכתה לי בסלון. "אמא אני צריכה לדבר איתך" "גם אני ..שבי" "טוב אימא שומעת?" בקיצור סיפרתי לה מה שקרה עד שפתאום נפתחה הדלת ו.. המשךך מחררר מקווה שאהבתםםם

oshri i love u

New member
פרק 4

בקיצור סיפרתי לה מה שקרה עד שפתאום נפתחה הדלת ו.. ================================================================ אבא שלי נכנס לבית..הופתעתי לגמרי כשראיתי אותו כי אני אמרתי לאימא שלא תספר לאבא ובכל זאת היא סיפרה. "אמא את הבטחת לי שלא תספרי" "תשמעי הייתי חייבת לדבר איתוו הוא ראה שאני סבלתי בגלל זה?" "מה ישש לך לסבולל מה?!למה אבל את מתערבת לי בחחייםם.!אני לא רציתי שהוא ידע..!!!!!" "ליאת!אל תדברי ככה לאימאא שלךך ואני רוצהה עכשו לדעת מזאת אומרת שאני שבוע לא בבית והבת שלי עושה מה שהיא רוצה?ועוד שוכבת עם ילד בן 16?" "יש לך מזל שאמא שלך פה אחרי זה היתי מרסק לך את ההראש.!!" "אימאא אבאא אני מצטערתת אני הייתי שיכורה באותוו זמןןן זה הואא גרםם לי לעשותת ככה אני סכ''ה רציתי להכיר אותו וזה מה שהיה לא ידעתי שזה יקרה.!!" "ליאת אין סיבה למה שאת עשית..כבר מחר אני ואת הולכות לרופאת נשים ואנחנו עושות בדיקה את מבינה אותי?" "אבלל אמאאא.." "בליי אבללל זה יקרההה!!!!!" "בסדר אוףף" נכנסתי לחדר נעלתי את הדלת.כל הלילה לא הפסקתי לבכות עד שהעיניים שלי כבר האדימו והיתנפחו ולא ידעתי למי לספר את מה שקורה בבית.. כי על יעל אני כבר לא סומכת ואילן חח אילן הוא האחרון שאני יספר לו. החלטתי שאני צריכה לברוח למקום שאפ'חד לא ימצא אותי שישכחו ממני ואז אני יחזור כשאני ירגיש צורך. השארתי מכתב לאמא ובו כתוב: "אמא ואבא אני מצטערת על מה שקרה אני יודעת שעישתי טעות חמורה ואני מקווה שאת סולחתת לי ואני רק בת 14 ויש כאלה שעושים טעיות בחיים וכשתקראי את המכתב הזה אני כבר יהיה על האוטובוס בדרך למקום אחר ותמסרי ליעל למרות כל מה שקרה אני עדיין אוהבתת אותהה.. זהו בייי אמא.. באהבהה ליאת" ויצאתי לדרכי.. הגעתי לתחנת אוטובוס כמעט עליתי לאטובוס עד ש...

למעלה