כמה דברים לסיום הפתיל הזה:
1. אני פותח פתיל חדש עם ההמשך של הסיפור. 2. לפני שאתם כותבים תגובה, קחו שנייה לעשות לעצמכם סדר - כי לפחות פעמיים עשינו טעויות (בפעם הראשונה נשאר טרול אחד והוא שלח את שני האחרים, ואז פתאום שלושת שוב היו ביחד. ובפעם השנייה ההובגובלינים הפכו לאורקים....) 3. אני מבין שהחלטתם לריב. לא מעניינת אותי הסיבה שבגללה הכל התחיל, מה שכן מעניין אותי זה שלא תריבו בפורום. אני מבקש שתקברו את הגרזן, ויפה שעה אחת קודם. 4. לשה"מ האפל - הדמות שלך קצת שטוחה ולא "אנושית". לדמות שלך אמורות להיות מגבלות כלשהן והיא לא אמורה להיות "כל-יכולה". אם הדמות שלך מסתובבת עם חרב מדהימה, היא קוסמת רבת עוצמה וכו´ זה פוגע לשאר השחקנים בטעם של המשחק. כאשר חשבתי על ליהן, נתתי לה מגבלות ואופי, אני קובע מה היא תעשה לפי האופי הנ"ל. כאשר ליהן גילתה שהדמות שלך היא קוסמת, היא פחדה ממנה והתחילה להתרחק ממנו, ואז הטרולים הגיעו וכל השאר והיא לא קראה לדמות שלך לבוא בגלל הפחד הנ"ל. אם אתה רוצה לחזור, תחשוב מה הדמות שלך הייתה עושה (לדוגמא עוקבת אחרי העקבות של ליהן) ואז תמצא אותנו! אל תקפיץ אותה אלינו עם קסם. 5. ל-BlueBell תעשי טובה וחלס עם השטויות, לא משנה מה הוא עשה אני לא חושב שזה מצדיק להתכסח איתו בכל מקום.... Dragoran