המשך הסיפור - פרקים 8,9

Digi Lista

New member
../images/Emo58.gifגם...

צסונומון שישתנה לגאבומון...פרק 8 בעונה הרביעית. וגם טוגמון, נכון הם לא בדיוק בעלי אותם תכונות,אופי ואולי גם קולות אבל מבחינת מראה...

star_female

New member
ו...

למה לא הראו אותו... טוב.. יש לו *לבבות* בקצה האוזניים. הוא ורוד. הדיג´יביצה עצמה ורודה... ארר.. לי זה די ברור. וכמובן יש גם את הסיבה של העלילה, קן לא צריך דיג´יביצה כי זה הוא שבהתחלה גרם לזה שהם היו צריכים דיג´יביצים... והוא קיבל סמל, אז הוא לא צריך גם דיג´יביצה. והסמל שלו גם היה לפני זה דיג´יביצת הניסים... בקיצור, יש מספיק סיבות ^^; (חוץ מזה שפוטימון... ורוד... XD)

Goggle Girl

New member
צר לי, אל העובדות לא משקרות...

KEN WAS DESTINED TO BE GAY!!! אני מתכוונת... דיג´יגדילה... ורודה, ורד בתור דיג´יביצה... הבחור נשי יותר מיולי!

Rocketshipper

New member
*נשפכת מצחוק*

חחחחחחחחחחחחחחח האמת היא שהוא לא כל כך נשי בעיני... קצת אנורקסי אבל זה בעיה אחרת.... ומי החליט שכל הגייז נשיים? o.o

מישהו???..תענו לי......

אז ככה איך יכול להיות שהוא דיג´יגדל מוורמון הוא אפילו לא דומה לו סוריי אבל נראה לי שלא כלומר איזה הוכחות יש לכם בטח אפילו לא מראים אותו....

כבר עניתי למעלה אבל הנה שוב

תיכנסי לאתר הזה, מראים פה את כל הדיג´י גדילות של הדיג´ימונים של הדיג´י גורלים מהעונה השנייה עם כל אחת מהדיג´י ביצים

איזה הוכחות את בדיוק רוצה?

אלה תמונות רשמיות של הציירים של דיג´ימון. וכנראה יודעים את זה ממשחק הקלפים או שזה מידע שהיוצרים שחררו לאינטרנט.

והנה אני שוב שואלת...

למה הדיג´יגורלים לא השתמשו בדיג´יביצים של האחרים{לדוגמא יולי בשל דיוויס וכ´ו..}וככה להגדיל את הדיג´ימונים שלהם לצורות אחרות......

הם לא יכלו

כי זה לא הסמל ששייך להם אז הם לא יכלו להשתמש בביצים האלו. זוכרת שמצאו את דיג´י ביצת הנאמנות וכולם ניסו להרים אותה אבל לא יכלו ורק כשקודי הגיע הוא הצליח להרים אותה?

Digi Lista

New member
כנ"ל לגביי ביצת החברות..

כולם ניסו להרים אותה, כולל מאט וטאי ובסוף היא בחרה בדיוויס או ביצת הכנות שהם חיפשו וכשיולי דברה בכנות(בקול שהביא לי רצון להקיא ושוב להקיא ושוב להקיא!)הביצה עלתה אל מול פרצופה וליולי נשאר רק לאסוף אותה...

star_female

New member
טוב....

הם לא יכולים להשתמש בדיג´יביצים של האחרים כי הן לא שלהם, הרי לכל אחד יש דיג´יביצים בהתאם לאופי לו... אז הם לא יכולים להשתמש באחרות. חוץ מזה, שוימון גדל פעמיים (בסרט השלישי, למרות שהוא לא קשור לסדרה, ובפרק 20 של 02) עם דיג´יביצת הניסים...

אגב זה מזכיר לי משהו

שמתם לב שלכל סמל יש אישזהו אלמנט שעל פיו הדיג´ימון גדל? האלמנט של האומץ זה אש, ובגלל זה אגומון גדל לגריימון/מתכתי/מלחמתי עם סמל האש, וימון לפליימדרמון עם דיג´י ביצת האומץ וגם כל שאר הדיג´ימונים עם דיג´י ביצת האומץ גודלים לדיג´ימוני אש. האלמנט של הכנות זה צומח, פלמון-טוגמון/לילמון, הוקמון-שורימון וכו´ האלמנט של הידע זה חרקים, טנטומון-קבוטרימון/מגה קבוטרימון, ארמדילומון-דיגמון וכו´ האלמנט של האהבה זה מעופפים, ביומון-בירדרמון/גארודומון, הוקמון- הלסמון וכו´ האלמנט של האמינות זה מים, גוממון-איקקומון/זודמון, ארמדילומון-סאבמארימון וכו´ עם האור והתקווה אני חושב שהם גדלים ליצורים מיסטיים וחלק מהמזלות. בקשר לידידות אני לא בטוח איזה אלמנט זה, אולי אתם יכולים לעזור לי. ואם כל זה כבר היה ידוע ומוכר אתם מוזמנים לסקול אותי עכשיו.

Snake Bandage

New member
אלמנטים של דיג´יביצים...

אור זה בעיקר יצורים מיסטיים. תקווה זה חיות שהולכות על ארבע. חברות זה בעיקר חשמל וקרח. ידידות זה דיג´ימונים מוזרים ודיג´ימוני בובה.

למעלה